Kaikki Helsingin tankopiireissä varmaan jo tietävätkin, että uudistunut Rock the Pole (joka nyt toimii RTP Pole Dance Finland nimen alla) avaa vihdoikin ovensa huomenna maanantaina. Sijainti on superhuippuloistava, eli Kaisaniemenkatu 3 B.

RTP piti tänään avoimet ovet -tilaisuuden, jossa pääsi tutustustumaan uusiin tiloihin ja halutessaan tangollekin. Itse jätin kiepahtelut väliin, ja olin sen verran pihalla että kamerakin jäi kotiin. Koulussa on kaksi salia, isompi sekä pienempi balettisali, joissa molemmissa on siis tangot. Tunteja on tarjolla startista edistyneeseen tasoon, sekä erilaisia lihaskuntotunteja ja balettia.

Kuva RTP:n Facebook-sivuilta, malli Marie, kuvaaja Joel Hiljanen, meikki Jasmiina Korhonen.

Lukujärjestykseen voi tutustua varausjärjestelmässä, ja kuten nimikin sanoo, sitä kautta saa myös varattua paikkansa tunneille. Rock the Polen nettisivuja uusitaan myös, ja ne ovat toistaiseksi vielä työn alla, mutta avautunevat pian. Siihen asti informaatiota tunneista ja tapahtumista saa FB:n kautta, ja esimerkiksi hinnat löytyvät vanhoilta sivuilta.

Isona ilona perheellisille RTP tarjoaa nykyisin myös mahdollisuuden tuoda palleronsa lapsiparkkiin. Lapsiparkki toimii tanssitunnin ajan koulun yhteydessä sijaitsevassa iltapäiväkerhon tiloissa, ja sitä pyörittää lastentarhanopettaja. Itselläni jäi aikoinaan monta tuntia välistä puolison yllättävien töiden, lapsenvahdin perumisen ja sen sellaisten syiden takia, joten tämä on kyllä hieno uutinen!

Kesän polttareita järjestäville vielä vinkattakoon, että yksityistunteja ryhmille voi varata ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info (at) rockthepole.fi. Yksityistunnit voi varata haluamansa teeman mukaisesti ja ne sopivat kaiken ikäisille, -kuntoisille ja -sukupuolisille.

En malta odottaa, että pääsen tunnille! Balettiin ehkä ekana?

***

Great news for polers in Helsinki: RTP Pole Dance Finland, known as Rock the Pole, opens a new studio tomorrow.

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012