Hemtexin alennuskorista löytyi tällainen voimauttava treenipyyhe. Se on niitä ihmepyyhkeitä, jotka on puristettu pikkuisiksi ja kaiketi kastelemalla levähtävät normaaliin kokoonsa. Tai nyt kun tarkemmin ajattelen, niin en tiedä minkä kokoinen tuo on, kun en ostanut. 2,95 euroa oli mielestäni liikaa (jep), odotan kunnes saan lisäalennuksen punaisesta hintalapusta.

Tikissä ollaan, minä sekä pyyhe.

Tarkalleen ottaen en tiedä sitäkään, lukeeko pyyhkeessä sama teksti kuin pakkauksessa (nyt ei mene ihan putkeen tämä esinebloggaus), mutta oletan niin, miksi siinä ei lukisi? Ilahduin tästä positiivisesta viestistä, ainakin minusta se on paljon tsemppaavampi kuin joku Burn, fat, burn tai Think slim.

Jonkun naistenlehden kannessa oli äskettäin erinomainen kehotus: Lopeta vatvominen ja ala elää. Olet hyvännäköinen nyt.  

Ei käy sitten niin, että kun viiden vuoden päästä katsot vanhoja kuvia ja mietit, että miksi ihmeessä ajattelin olevani pullea tai vanhan näköinen kun olin noin timmi ja fressi. Tai miksi en julennut käyttää farkkusortseja tuonakaan kesänä, eihän säärissäni ollut mitään vikaa. Ja niin edelleen. 

Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, etteikö sopisi haluta laihtua, lihota tai muokata kroppaansa jollain tavoin. Sopii haluta, ja sopii tehdä töitä sen eteen. Mutta  jatkuva, ja usein täysin perusteeton, tyytymättömyys itseen - sille annan pyyhkeitä. Sellaisia, joissa lukee I'm in shape. Jos itsessä on aina jotain korjattavaa, tilanne todennäköisesti jatkuu silloinkin, kun unelmakroppa on saavutettu. Jos aina pitää olla viisi kiloa laihempi, jotta voi käyttää haluamiaan vaatteita, niin eihän niitä pääse käyttämään koskaan!

Fiksumpaa on ottaa elämänohjeita vastaan puristetulta kasalta froteeta. Siispä: usko pyyhettä.  

***

I'm in shape. Yes, now. Stop thinking what you can do and wear when you're in shape. Do and wear what ever you like, you look good now.

Kommentit (10)

Tiinuska / Parempia polkuja
1/10 | 

Hieno pyyhe ja ehdottomasti uskomisen arvoinen! Mulla on kaapissa valehtelematta ainakin 350 vaatekappaletta, joista ehkä 30 ikinä käytän. Loput ovat niitä, jotka a)mahtuivat 10 kiloa tai vuotta sitten, b) jotka mahtuvat kun laihdun just sen 5, tai c) jotka sopivat sitten kun kasvan vielä 10cm pituutta (sillä en osaa lyhentää housunöahkeita miuta kuin hakaneuloilla). Olisi lienee aika tuulettaa sekä kaapin että pään sisältö ;)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/10 | 

Just kaivoin tuolta vaateläjästä sitä tiettyä treenitoppia. Miksi mulla on tsiljoona niitä, kun kerran haluan käyttää yhtä? Mikä siinä on, että niitä vaatteita tulee hillottua, en tajua :D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
7/10 | 

Löysin kuvan Hemtexin sivuilta. [[{"fid":"180121","view_mode":"media_original","type":"media","attributes":{"height":"400","width":"400","class":"media-element file-media-original"}}]]

Harmillisesti se ei ollutkaan vain I'm in shape, olisin tykännyt siitä enemmän ilman tuota selittelyä. Ehkä pitää sitten hommata tämä:

[[{"fid":"180124","view_mode":"media_original","type":"media","attributes":{"height":"400","width":"400","class":"media-element file-media-original"}}]]

:D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
9/10 | 

Näin on! Nauratti siellä kaikkien niiden punaisten hintalappujen ja alennettujen tuotteiden keskellä.


Sitä olen myös tullut miettineeksi, että ostaako kukaan ikinä mitään Hemtexistä normaalihinnalla? Siellä on aina jotain alentamista käynnissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012