Viimeksi oli puhetta kuvista netissä, tällä kertaa laitetaan niitä sitten oikein antaumuksella. Ma-material girl blogin Mindeka keksi muuttumisleikki-blogihaasteen, jossa postataan itsestä kaksi kuvaa. Mahdollisimman karu ennen-kuva ja siitä mahdollisimman paljon poikkeava jälkeen-kuva. Koska en jaksanut laittautua huvin vuoksi ja tältä juhlakaudelta löytyi otoksia, kysyin lupaa taivuttaa sääntöjä sen verran, että voisin käyttää arkistomateriaalia. Muuntelin ohjeita vielä sen verran, että pistän kuvia enemmän kuin kaksi.

Yleensä minut nähdään tässä blogissa tällaisena:

Koska ajankohtaisemmat kuvat oli käytetty, tässä todistusaineistoa siitä, että kesällä 2012 satoi.

Tai mikäli sattuu niin onnellisesti, että on mukavammat olosuhteet, kuten esmes kesä, tällaisena:

Tänä kesänä ei.

Kotona näytän tältä:

Kuva männä viikonlopulta, asuna puolison kylpytakki ja huomiona se, että siivooja on näköjään unohtanut pestä peilin. Ai mutta ei meillä mitään siivoojaa käy.

Töissä saatan näyttää esimerkiksi tältä.

Kun yritän jäykästi poseerata tälläytyneenä, näytän tältä:

Poseeraaminen ei oikein ole juttuni: huomaa "hienostuneesti" sojottava sormi.  Asua pidin tämänvuotisissa työpaikan pikkujouluissa.

Ja koska tässä piti olla lähtötilanteesta mahdollisimman paljon poikkeava kuva: Kun olen pukeutunut prinsessa Dianaksi, näytän tältä:

Muistatkin ehkä teemapukeutumisvimmani? Kuva tämänvuotisista synttäribileistäni.

Samaa teemaa on sivuttu muuallakin, katso myös Suomen parhaan tankotanssiblogin kirjoittajan Päivin meikki-muuttumisleikki, joka sai innoituksensa jutusta, jossa pornonäyttelijät esiintyvät naama saunapuhtaana ja sitten täydessä tällingissä.

***

I modified this makeover challenge by Ma-material girl. First pic demonstrates how I look when I've been running in rain, second one when been running in sunshine, in the third one you see me at home & click this link and see my normal office wear. Picture number four shows my office Christmas party outfit and the last one is from by birthday party when I dressed up as Princess Diana. Some makeover, huh? Check also this makeover inspired by pornstars without makeup.

Kommentit (4)

Lotta Katariina
5/4 | 

Mä niin sympatiseeraan muita, jotka lenkkeilee rillit huurussa :D

Mindeka
6/4 | 

Mulla on samanlainen kuva (tosin kesältä 2013) kaatosadelenkin jäljiltä :D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
7/4 | 

Hahaa, mulla on noita monta :D Valitsin sitten vaan sen, joka ei ole jo ollut täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012