Paljastan tämän itse ennen kuin kuulette mistään muualta. Tai pahimmassa tapauksessa bongaatte minut hiippailemassa kassalle huppu päässä, sivuilleni vilkuillen.

Minulla on nimittäin addiktio. Äärimmäisen nolo sellainen.

Ostan tällaisia:

171 julkkisten laihdutusniksiä. Bikinipaniikki? Kiinteydy nopeasti!

Tiedän. Hirveää.

Suomeksi ei oikein löydy vastinetta ilmaisulle guilty pleasure, mutta siitä tässä on kysymys. Ärsyynnyn koko tästä kulttuurista, jossa välillä tuntuu kaikkein tärkeintä olevan se, miltä näyttää bikineissä. Tällaiset lehdet ovat oikein viimeisen päälle sen kulttuurin ilmentymiä, ja lisäksi täynnä paitsi tyhjänpäiväisiä juttuja myös markkinointia. Sellaisten tuotteiden markkinointia, joiden koko olemassaolo laskee naisten epävarmuuden varaan.

Saatanasta siis mokomat julkaisut. Mutta jostain syystä pidän niitä kovin viihdyttävinä. Selitän itselleni, että ostan näitä lehtiä siksi, että minun pitää pysyä kärryillä tästä hommasta, ja noin niin kuin tarkkaillakseni asiaa ilmiötasolla. Se ei ole totta.

Ostan niitä, koska jostain syystä minua kiehtoo juttu J-Lon bakteeridieetistä. Bakteeridieetistä voi jumalauta.

Ostan vastaavia lehtiä myös normaaliversioina, en siis pelkästään bikini-erikoisnumeroita, erityisesti aina kun olen lähdössä lomalle ja harvakseltaan myös arkeen. Jotenkin näistä tulee sellainen olo, että ei tarvitse ajatella mitään järkevää ja on lukemistojaan myöten vapaalla. Ne tyhjäpäiset bakteeridieettijutut ovat rentouttavia. Lisäksi jokaisessa lehdessä on Jordan, ja hänen seikkailunsa jatkuvat draamoineen aina suunnilleen samasta minne ne puoli vuotta taaksepäin rannalla maatessani jäivät. Jotain pysyvää tässä muuttuvassa maailmassa, aurinko, hiekanjyväset ja Jordan.

Ja onhan näissä joskus mielenkiintoisia reseptejä (joita en kokeile) ja uusia jumppaliikkeitä (jotka unohdan heti). Kielitaitokin pysyy yllä...

Hävettää silti ihan hirvesti ja tekisi mieli selitellä kassalla, että tarvitsen tätä työjuttuun tai jotain. Pelottaa ihan tosissaan, että törmään siinä läpyskä kourassani jonotellessa johonkuhun tuttuun. Mutta koska en voi enää elää nolostellen ja piilotellen, tulen kaapista tämän riippuvuuteni kanssa.

Toivon, että ymmärrätte. (Ja jos haluatte joskus jyvälle Jordanin uusimmista käänteistä, niin tiedätte keneltä kysyä!)

***

I try to pretend that I'm such a good person but I have to confess that I buy Now, Closer and Hello. Excpecially I love their special numbers like Now Diet and this Bikini Body Special. So now you know this deep, dark secret of mine... And I know what's going on with Jordan.

Kommentit (9)

Ninan verkkareissa
10/9 | 

Nää on pykälän parempia, luulisin, kuin se roska mitä mä ostan lentokentältä ulkomaanlennoille. Niissä ei oo dieettejä, niissä on pelkkä Jordan ja muut tärkeät, mutta tuntemattomat, brittijulkkikset ihmissuhdekäänteineen.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
11/9 | 

Totta, nämä ovat IHAN VARMASTI parempia :D

Mut hei, hyvä tietää, että sä oot kanssa perillä Jordanista jos tulee akuutti tarve miettiä että mitä sille kuuluu!

Sonja S.
12/9 | 

Miten kukaan selviää hengissä syömällä lounaaksi pelkästään MISOKEITTOA??

Johannaz
13/9 | 

Maa rrrraaakkkkstaaannn englantilaisia homppalehtia...Asun Pariisissa ja saannollisesti hiippailen WH Smithiin hakemaan kunnon annoksen...Closer...heat...New....Olen perilla Englantilaisten tosi tv tahtien elamasta vaikka en ole itse ikina katsonut jaksoakaanTowie..Made in Chelsea...Jordan..

nansk
14/9 | 

No hei, jos yhtään lohduttaa, niin mä luen Daily Mailia päivittäin. Ja sielläkin on Katie Price - vakiotähti Sidebar of Shamessa. (En kyllä myönnä lukevani niitä kaikkia roskajulkkisjuttuja, mutta uskokoon ken tahtoo!)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
15/9 | 

No ei tasan kukaan!
Mutta muistelen myös kotimaista ravitsemusohjetta jonka sain joskus ihan viranomaiselta: "Kevyttä työtä tekevälle naiselle riittää välipalaksi hedelmä." IHANKO TOTTA. Kukaan ei halua nähdä sitä tilannetta kun olen vetänyt lounaaksi misokeittoa ja välipalaksi hedelmän :D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
16/9 | 

Joo ne on ihania :D Vaikka onhan tämä nyt hirveää :D

Samoin, mäkään en ole koskaan katsonut noita, enkä varmaan jaksaisikaan katsoa. Silti kiinnostaa! Tykkään myös näiden lehtien muotijutuista, usein sellaisissa on jonkun starban tietty asukokonaisuus kopioituna, mikä on kiinnostavaa., Ja kuteet on kohtuuhintaisia ja kuvattu niin kuin katalogissa (eikä niin että malli on mutkalla jossain pusikossa eikä vaatteesta näe mitään).

styleornot
18/9 | 

Joskus päätä tyhjentävää viihdettä selailla näitä lehtiä :D Varsinkin noi "julkkis dieetit" saa hymyn huulille kun tyypit vetää pelkkiä ituja.. Ja siis bakteeridieetti? What?! :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012