Pahoittelen aluksi, että nyt on sellainen aihe, että treeniaiheisen aasinsillan keksiminen on jopa minulle haastavaa. Hirveästi en edes yritä, mutta vähän: Pelkästään liikunta-aiheisista postauksistani kiinnostuneille tarjotaan tässä pieni (tosi pieni) kurkistus siihen, miltä näytin ennen kuin treenasin nykyisiä määriä. Postauksen kuvassa olen harrastanut juoksua noin kuukauden, mutta en juuri muuta. No niin, se siitä huojuvasta sillasta ja asiaan.

Trendi haastoi kertomaan millaiset ovat kesän trendikkäimmät häät. En tiedä! En välittänyt trendeistä yhtään silloinkaan kun menin itse naimisiin. Tarkalleen ottaen en välittänyt paljon mistään, ainakaan kovin paljoa. Paitsi tietysti siitä kenen kanssa hommaan ryhdyn.

Päätöksestä mennä naimisiin kului häihin noin kuukausi. Emme kertoneet aikeesta kenellekään, paitsi pari päivää aikaisemmin todistajille. Vieraita oli nuo samaiset kaksi. Kukkakimpun hankin samana päivänä Stockmannilta, otin suoraan sen mikä oli kanta-asiakastarjouksessa. Käärin varteen vähän satiininauhaa. Puvun hankin Huutonetistä, todella, todella surkean kuvan perusteella ja ilman mittoja. Maksoi 25 euroa, ja oli muuten erinomainen mutta vähän pitkä. Se ei haitannut, sainpahan piilotettua alle verkkarit (tämä ei ole vitsi). Hunnun lainasin.

Ällös huolestu, minulla on myös vähemmän suhruisia kuvia, mutta kuvien säilytyspaikkana toimiva kone näytti blue screen of deathia, joten tämä on Facebookista. Toisen kuvan puvusta näet Fitness Führerin Instagramista.

Siitä olin ehdoton, että huntu pitää olla: jos kerran menen naimisiin, niin todellakin pukeudun kunnon siirtymäriittiasuun. Sekä sormuksesta, halusin ehdottomasti timantin, enkä mitään valmismallistosta. Sormukset teimme itse kultaseppien avustamana ja minun suunnitteleminani.

Meikissä en käynyt, kampaajalla en käynyt, en hommannut pitopalvelua, valokuvaajaa saati hääsuunnittelijaa enkä ollut häämatkalla. Manikyyrissä kävin, ja manikyristille kerroin että menen seuraavana päivänä naimisiin. Hän oli kauhuissaan kuultuaan konseptin: Miten paljon vanhempasi suuttuvat! Ainoan tyttären häät!

Päädyimme tähän koska en ollut kovin kiinnostunut häistä, eikä puolisoni ollut kiinnostunut showsta. Nyt, joitain vuosia myöhemmin, tekisin ihan samalla tavalla. Tai sitten lentäisin Havaijin rannalle menemään naimisiin pitsimekossa (ja hunnussa!), mutta muuten toimisin samoin.

Ehkä tässä mekossa? Kuva emmaoclothing.

Mitä trendeihin tulee, kallistun samalle kannalle my view:in kanssa: sormuksen pitää olla itse suunniteltu ja mielellään myös itse tehty. Sekä samalle kannalle Sanumarian ja Verkkari-Ninan kanssa, häiden pitää olla sellaiset mitä itse haluaa. Tarkalleen ottaen täysin sellaiset kuin itse haluaa, paikallekaan ei tarvitse ketään muuta kuin puolison (yhteiskunta tai seurakunta järjestää kyllä todistajat).

Hääparin ihkaomat häät eivät ehkä tue insituution yhteiskunnallista ideaa, mutta ovat se romanttisin häätrendi. Se, mikä naimisiin karkaajia yleensä epäilyttää on, että kaduttaako myöhemmin. No, reilun kolmenkymmenen vuoden aikana olen nähnyt häitä laidasta laitaan. Ainoat, joiden toteutusta vähän kadehdin, on niiden tuttujen jotka karkasivat Las Vegasiin vihille. Vihkijänä toimi Elvis, kukas muukaan. Mieletöntä!

Sekä vähän niiden tyyppien, jotka menevät naimisiin maratonin maalissa.

Vähän tarkempi otos. Sormuksessa on kaksi yhteenjuotettua valkokultarinkulaa, joiden välissä on timantti. Kuvassa se on ollut käytössä useamman vuoden.

P.S. Jos vähän erilainen hääblogi kiinnostaa, käy kurkkaamassa millainen on Raggarimorsiamen ei-niin-sokerikuorrutteinen matka kohti hääpäivää!

***

Trendi asked us to tell the biggest wedding trends for this year's brides & grooms. I say nothing beats a suprise wedding, exept a wedding in Vegas or wedding just after marathon finish line.

Kommentit (8)

Kissankieli
1/8 | 

I-ha-na(t) sormus, puku, morsio ja huntu. Nuo kuulostaa idylliseltä hääseremonialta, eli olennaisin otettu huomioon :D :D Vaikka nyt romanttisesti uskoisi ainoaan oikeaan ja haluaa ikimuistoiset häät niin...kuitenkin sitten esim. 12 vuotta avioitumisen jälkeen (köh) tärkeintä on se tyyppi jonka kanssa juhlista kotiutui. Usein naimisiinmenon jälkeen ilmaantuu niin paljon uusia, tärkeitä muistoja, että on ihan sama onko puku ollut 25 euron huuto.net -löytö vai usean tonnin designer-luomus. Omani oli jotain siltä väliltä ja tuolla se nyt roikkuu komerossa samppanjaläikkä hameosassa. Voihan sitä sovitella :D Toisaalta jos sitä fyffendaalia on vaikka muille jakaa niin miksei sitä omiin häihinsä törsäisi. Me taidettiin investoida häämatkaan saman verran kuin itse juhliin: siksi varmaan booli loppui kesken ;D

CougarWoman
2/8 | 

Heh, Vegasiinkarkaaja ilmoittautuu :D (Oli kanssa vähän kova pala äidilleni, ainoa lapsi kun minäkin.)

myview
3/8 | 

kaunis sormus! huntuu pitää  olla just sen takia että se on vähän hassu juttu  :D

Piia-Marika
4/8 | 

No hei, just näin. Ihan sama mitä ne häät on kunhan ovat tekijänsä näköiset. En ole alttarille itse astellut, ja katsotaan astelenko ikinä. Mutta sillä ei ole kyllä väliäkään, koska itseäni stressaa jo ajatus että pitäisi muka järjestää puvut, meikit, tukka, kirkko, juhlapaikka, ruoka, juoma, ohjelmat... AAArgh. Joten todennäköisesti myös minulla homma hoituisi mahdollisimman simppelisti hyvin pienellä miehityksellä tai koko tapahtumaa ei sitten tapahtuisikaan.. Muiden häitä on kiva kyllä katsella ja annan arvoa, mutta että itse olisi pällisteltävänä kuin teatterilavalla. Kiitos ei. Mieluummin ihan kaksin joku tosi pakanallinen riitti. :D

Kauniin puvun olet onnistunut bongaamaan. Yläosa varsinkin on kaunis ja simppeli. Tai siltä se näin ruudusta katsottuna näyttää. Ja kiva idea tehdä sormukset itse! :)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
5/8 | 

Kiitos :)

Mä en usko, että olisin tehnyt hirveästi toisin silloinkaan, jos mulla olisi ollut ihan rajaton budjetti...no ehkä isompi timantti :D Mutta ymmärrän kyllä, että ihmiset haluaa pitää isoja häitä, se ei vaan ole mun juttu. Tykkään muuten järkätä juhlia tosi paljon, mutta jostain syystä häät ei inspannut. Ja häämatka on ehdottomasti parempi törsäyskohde kuin juhlat :D Häämatkalle mäkin olisin lähtenyt, mutta me ei silloin oltaisi voitu olla kuin max. yksi yö, niin päätettiin mennä myöhemmin sitten.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
8/8 | 

Joo musta toi on kanssa ihan kamala ajatus. Ja se rahanmeno, kun ei kiinnosta niin olisi hirveää syytää siihen kauheita summia, joilla voisi mieluummin vaikka matkustaa paljon ja ostella jotain sellaisia vaatteita ja kenkiä joille on käyttöä useammin kuin kerran :D

Kiitos :) Joo se on tosi simppeli, pieni helmikoristelu siinä on edessä, mutta ei muuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012