Onnenpäivässä virisi keskustelu treenivaatteiden ostopaikoista. Kommentoinkin sinne, että lempparini löytyy Tallinnasta. Tässä tulee sitten vähän tarkempi esittely paikasta, josta olen esimerkiksi hakenut lenkkarit miehelleni sovittamalla niitä omiin jalkoihini. Kun avulias myyjä yritti vihjata, että malli on miesten ja koko liian iso, ilmoitin, että "en sovita näitä itselleni". Sitten pyysin myyjältä toisen samanlaisen parin samaa kokoa, kun "nämä eivät ole hyvät". Nappiin osui, ja hinta oli monta kymmentä euroa Suomen hintaa edullisempi. Tietysti malli oli tiedossa, en ihan sokkona lähtenyt sovittamaan.

Loistopaikka, ja haluat tietysti käydä siellä, siispä:

Norde Centrumin Sportland Outlet sijaitsee osoitteessa Lootsi 7, eli ihan siinä sataman vieressä. Samassa rakennuksessa on hyvä ruokakauppa, terveysmyymälä, apteekki, viinakauppa, vaatekauppoja jne., eli jos on pikavisiitillä Tallinnassa, ei välttämättä tarvitse muualle lähteäkään. Sportland-ketjulla on useita myymälöitä muualla Tallinnassa ja Virossa. Perusmyymälät ovat ihan tavallisia urheiluvaatekauppoja, joiden hintataso ei eroa Suomen vastaavista yhtään. Lisäksi näitä outleteja on Tallinnassa yhteensä neljä. En ole käynyt kuin tässä yhdessä, mutta olettaisin, että ne muutkin ovat yhtä hyviä.

Outletista löytyy naisten, miesten ja lasten urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita sekä kenkiä ja treenikasseja. Valikoimassa on muun muassa Nikeä, O'Neilia ja Protestia, kaikkea juoksusukista uimalakkeihin ja bikineistä talvivaatteisiin. Tietysti kun kyseessä on outlet, valikoima vaihtelee ja on tsäkästäkin kiinni, mitä löytää. Yleinen hintataso vaihtelee semmoisesta 5 euron alesta yli -50% aleen kulloisenkin tuotteen hinnasta.

Sanoinko jo, että tuolta saa myös treenikasseja? Voi tulla tarpeeseen, että saat kaikki ostoksesi kotiin...

Vapaa-ajan kenkäosasto on tennari-ihmisen mieleen, outletissa myydään esmes Converseja suht edukkaasti (myös pieniä lasten kokoja, iiik miten sö-pö-jä!). Urheilukenkäosasto taas on aivan huippu, ja tyyriissä lenkkareissa, kuten joissain lähemmäs 200 euron Asicseissa, säästää jopa ulkomaisiin nettikauppoihin verrattuna. Valikoimaa on paljon, joten on ihan hyvä mahdollisuus löytää oma mallinsa sekä juoksu- että sisäliikuntakenkien joukosta. Vanhojen (tai kotimaan kaupassa sovittamiesi) lenkkareitten laatikon koko- ja malli-infotarrasta kannattaa napata kamerakännykällä kuva, jonka perusteella löytää helposti saman. Ei niitä Solution2, Salvation, Gel Nimbus tai Landreth -juttuja muuten mitenkään muista.

Kommentit (6)

Pineapplehead
7/6 | 

Kiitos hyvästä vinkistä! Pitääpä tsekata seuraavalla Tallinnan reissulla. :)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
8/6 | 

Käy ihmeessä! Ja jos päädyt johonkin noista ketjun muista outleteista, niin kerro, millaisia olivat. Kuulemma Mustamäellä on samassa rakennuksessa (Tammasaare tee 600) Niken, Adidaksen ja Reebokin outletit, sinnekin pitää joskus suunnata.

Pineapplehead
9/6 | 

Vau, kiitos vielä tästä toisestakin vinkistä! :) Taidankin ottaa sit suunnaksi suoraan tuon Mustamäen.

amoretto
10/6 | 

Olen käynyt tuolla muutaman kerran ja valikoioma on kyllä hyvä!

nivica
11/6 | 

tiedätkö onko tuolla mahdollisesti cheer kenkiä tai vaatteita?(:

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012