Minua pyydettiin pitämään treenipäiväkirjaa lehtijuttua varten. Koska juttu liittyy Maratonmimmi-kirjaani, mietin tietysti että nyt pitää juosta koko viikko.

Arvatkaas, montako kertaa juoksin?

Kerran. 

Muutenkin ajattelin, että pitäisi venytellä ja tehdä kaikkea sellaista, mitä nyt kuuluu tehdä. Mitä se sitten onkaan. Enpä tehnyt. No, pari kertaa olin venyttävässä asennossa. Yrittäessäni hahmottaa pääsisinkö instagram-kuvassa näkemääni asentoon, kun halusin samanlaisen kuvan (pääsin maassa, mutta liike pitäisi tehdä renkaissa...ans kattoo ny) ja toisen kerran ottaessani kuvia itselaukaisimella (juu ei toiminut).

Nyt kun katson päiväkirjaa, on myönnetävä, että pari juttua jäi kaivelemaan. Nimittäin se, että en kerennyt swimrun-treenihin enkä släkännyt ollenkaan.

Hetken harmittelin myös sitä, että tuliko viikosta väärän näköinen. Kun ei ollut sitä juoksua ja ei ollut kehonhuoltoa eikä oikein lihaskuntotreenejäkään. 

Sitten tajusin, että viikko on juuri sen näköinen kuin pitääkin. 

En halua tehdä asioita velvollisuudesta, vaan haluan tehdä niitä huvikseni. Treeniviikkooni ei mahtunut suorituksia, kaloreiden polttoa tai muokkaustreenejä. En tiedä paljonko energiaa olen kuluttanut. En tiedä, ovatko terveysliikuntasuositukset täyttyneet. En ole pitänyt jalka- tai selkäpäiviä tai yhtään mitään muutakaan päiviä, vaan treeni osui sinne minne osui. Pään sisälle varmaan enimmäkseen.

Mitä sen sijaan tiedän: olen oppinut uusia asioita. Olen huomannut nauttivani vanhoista. Olen tehnyt asioita ensimmäistä kertaa. Ja mitä olen pitänyt: hauskaa!

Kuvat ovat kaikki kuluneelta viikolta. Lajivalikoimaan kertyi ainakin polkujuoksu, kehonpainoharjoittelu, tankotanssi, uinti, uimahypyt, skeittaus, jooga, purjehdus ja vannetanssi. Varsinainen päiväkirja ilmestyy haastatteluni yhteydessä Kodin kuvalehdessä kesällä.

***

I don't even think I'm training anymore. I just do things I enjoy.

Kommentit (2)

outi
3/2 | 

Tää oli ihana. :) Elämä on ihan liian lyhyt siihen, että vapaa-ajalla tekisi asioita, koska muka olisi pakko. Tänään menen uimaan poikaystävän kanssa ja huomenna aamulenkille ystävän kanssa, koska lenkkeily ja uinti kumpikin on kivaa, ja vielä kivempaa hyvässä seurassa! <3

Sussoo
4/2 | 

Ihmeellistä, että löytyy näin kiinnostava, aito ja elämänmyönteinen blogi! Ihana juttu tämäkin.Olen kyllästynyt tähän feikki- ja suorotusmaailmaan, joka sairastuttaa ihmisiä!Kiitos! Sait uuden seuraajan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012