*mainossisältöä*

Treeniblogin pointti lienee siinä, että voi kertoa treeneistään, uusista testaamistaan lajeista ja sen sellaisista. Joten kun viettää kaksi viikkoa sohvalla pötkötellen saattaa tulla hieman vaikeuksia postausten suhteen. Ei toki siinä mielessä, että aiheista olisi jotenkin pulaa, semminkin kun linjani on alusta asti ollut kirjoittaa myös liikunnan lieveilmiöistä niin kuin osuvasti sen Kuukausiliitteessä muotoilivat. Mutta pelkästään liikunnan liepeillä pyöriessä tulee sellainen olo, että aika teoreettiseksi on mennyt tämä treeniblogi, yhtä teoreettiseksi kuin treenaamiseni on nyt ollut.

Sohvallehan olen päätynyt siksi, että jalka vielä ottaa ja vihoittelee. Täyslepo ei muuten ole ratkaissut ongelmaa, mikä rupeaapi ottamaan hermoon. Jalkavaivojen lisäksi pötköttelyyn pakotti yllättävän sitkeä flunssa. No, se näistä hilpeistä tunnelmista ja asiaan!

Sopivasti vaivain piinatessa sain sähköpostia, jossa kysyttiin josko haluaisin testiin Perskindol-tuotteita. Totta kai halusin, uudet keinot kiinnostivat kun vanhat eivät ole auttaneet. Sitä paitsi ketä muka ei kiinnosta Perskindol-niminen tuote? En tiedä miten tarkoituksellista markkinointia tuo hassunhauska nimi on (ei varmaan yhtään), mutta sen lisäksi toimii muukin mainonta. Olette ehkä nähneet sen naistenlehdissä esiintyvän, maanläheisesti taitetun ilmon, jossa "helsinkiläinen perheenäiti" kertoo vaivoistaan ja Perskindol-mies pelastaa? Niin, Perskindol-mies.

Yllätyksekseni ja suureksi riemukseni hahmo ei esiinny pelkästään mainokseen piirrettynä hahmona.

Sain tuubin Perskindol Active kylmä-kuumageeliä sekä samaa kamaa suihkutettavassa muodossa. Tykkään enemmän spray-versiosta, sillä inhoan sitä, että kylmetys jää tuntumaan käsiin (ja sitten niillä vielä hieroksii silmiään vahingossa), mutta sanoisin että levitettävä geeli on tehokkaamman tuntuista. Pienenä miinuksena se, että tuubista holahtaa aika paljon kerralla.

Valmistajan mukaan

Perskindol Active Gel on kaksivaikutteinen kylmä-kuumageeli, joka viilentää välittömästi, lämmittää ja rauhoittaa nopeasti. Perskindol Active on uudenlainen lihas- ja nivelkipujen ulkoiseen hoitoon tarkoitettu valmiste. Tuotteessa yhdistyvät perinteisesti erikseen olleet hoitomuodot, ”kylmä” (viilentävä) sekä ”kuuma” (lämmittävä). Viilentävä vaikutus vie akuutin kiputuntemuksen tehokkaasti ja nopeasti, tämän jälkeen tuleva lämmittävä vaikutus stimuloi kyseisen alueen verenkiertoa ja nopeuttaa kuona-aineiden, nesteen sekä mm. maitohapon poistumista ja näin tehostaa kehon omaa palautumista. Perskindol Active Gel:in vaikutus perustuu luonnollisiin eteerisiin öljyihin, eli Perskindol Active Gel ei sisällä lääkeaineiksi luokiteltavia vaikuttavia aineita.

Geeli saa aikaan vahvan viilennys- & lämmitystuntemuksen, vahvemman mitä perinteisten kylmägeelien kanssa tulee. Mielestäni Perskindol toimii paremmin kuin aiemmin käyttämäni lääkkeeksi luokiteltava aine, siitä huolimatta että mitään kipulääkettä tässä ei ole mukana. Voihan toki olla, että se iholla tuntuva reaktio saa uskomaan tehoon vaikka mitään ei välttämättä tapahtuisikaan. Mitään varsinaista paranemista en voi sanoa geelin saaneen aikaan, mutta koen että helpostusta siitä saa.

Aikaisempi kokemukseni Perskindol-tuotteista oli näytepussi, jonka sain jostain juoksutapahtumasta. Puolisolla oli kädessä jokin kiputila, ja se poistui lähes saman tien geelin levityksen jälkeen palaamatta enää takaisin. Hän sanoo myös, että Perskindol on ainoa kipugeeli-tyyppinen tuote, joka hänellä on koskaan auttanut.

Kipujen kanssahan pitää aina selvittää mistä ne johtuu, eikä hoitaa asiaa pelkästään voiteilla. Siitä huolimatta varsinkin paljon treenaava (tai paljon koneen edessä kököttävä) tarvitsee erinäistä linimenttiä silloin tällöin. Kivun hoidon lisäksi Perskindol-tuotteet käyvät myös "ulkoiseen lämmittelyyn" ennen treenausta, tapa joka on minulle vieras mutta ilmeisesti monien suosiossa.

Jos sinulle syystä tai toisesta on tarvetta samanlaiselle setille, eli putkilo kylmä-kuumageeliä ja suihkepullo, osallistu arvontaan!

Nyt palataan aasinsiltamaisesti postauksen alun pohdintaan. Voit osallistua arvontaan kertomalla kommenteissa, mistä aiheista haluaisit lukea, onko lieveilmiöiden ja varsinaisen treeniasian suhde kohdillaan vai kaipaisitko jompaa kumpaa enemmän. Kaikenlaisia muitakin villejä ehdotuksia saa esittää (tai no toivon pientä harkintaa sen suhteen, miten villejä...) sekä toki lyödä tiskiin kehitysideoita, kysymyksiä taikka toiveita. Suhtaudun toki suopeasti myös pelkkään ylistykseen. (Ja jos nyt et keksi mitään, niin jätä vain ilmoitus osallistumisestasi.)

Jätä kommenttisi keskiviikkoon 19.3. klo 24.00 mennessä. Jos et ole Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä, muista jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään! Onnea arvontaan, olkoon Perskindol-mies kanssasi!

***

I tried Perskindol-products and found them quite effective. I'll raffle a Perskindol gel & spray, leave a comment below latest wed 19.3. 24.00 and you'll have a chance to win.

Kommentit (48)

sonjak
49/48 | 

Perskindol-miehen apua kaivataan!! Tuo toinen pers..py..takareiteni on vihlonut jo kuukausia ja oikean polven lisäksi nyt myös vasen sääri valittaa. Fyssarillekkin on toki aika jo varattu, mutta jono YTHS:llä oli huhtikuun loppuun. Elämäni ensimmäinen HCR tulisi kuitenkin juosta 10.5. Perskindol voisi siis helpottaa treenejä siihen asti! :D

MinnaM
50/48 | 

Perskindol-mies! Mahtavuutta! Osallistun tietenkin arvontaan.

sonjak
51/48 | 

ja haluaisin lukea vieläkin enemmän juoksujuttuja (näin itsekkäästi toivon...;)) ja hyviä venyttelyvinkkejä, jotta ei tän puolimaratonprojektin jälkeen olisi täysin rautakanki..

sonjak
52/48 | 

ja haluaisin lukea vieläkin enemmän juoksujuttuja (näin itsekkäästi toivon...;)) ja hyviä venyttelyvinkkejä, jotta ei tän puolimaratonprojektin jälkeen olisi täysin rautakanki..

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
53/48 | 

Mun olisi pitänyt tajuta neuvotella tähän palkinnoksi myös fanitapaaminen Perskindol-miehen kanssa!

darjeeling
54/48 | 

Mitäpä ehdotuksia mulla kun vasta hiljattain löysin koko blogin, mutten voi olla osallistumatta koska voi apua, onpahan nimellä paiskattu tuotetta. :D

NinaMaria
55/48 | 

Juu arvonnassa mukana, ehdottomasti.

Ja tykkään sun blogista ihan vain näin :) Mutta urheilua ei voi koskaan olla liikaa!!!!  Tai no voi ja silloin tarvitaan perskindol miestä. :D mutta jos siitä vaan "lukee" niin silloin ei voi.

mirmir
57/48 | 

Olisi kiva lukea juoksuharrastuksesi alkutaipaleesta ja haluaisin, että kokeilisit zumbaa kun joskus siitä jotain kirjoitit. Se sopii hyvin itseironiaa oomaavalle tanssitaidottomallekin. :D Perskindol on kyllä myös minulla ainoa "kipugeeli" joka on koskaan toiminut. Se rupeaakin olemaan sopivasti lopussa. ;)

laa
58/48 | 

Olisi näistä lieveilmiöistä kiva lukea enemmänkin, itselläkin jalka säännöllisin väliajoin vihoittelee, joten olisi hyvä, jos näistä jutuista saisi lisää tietoa!

enninen
59/48 | 

Musta olisi kiva kuulla juoksujuttuja sekä uutuus lajien kokeiluja. Itse kun asun takapajulassa,missä ei juurikaan ole mitään uusia jumppajuttuja...

sisublogi
60/48 | 

Olen niin uusi lukijasi, että pitäisi kahlata sun tekstit kaikki läpi, että osaisin antaa valistuneen arvion siitä, kumpi olisi parempi. Mutta ylipäätään ehkä nämä tarkat analyysit lieveilmiöistä kiinnostavat, eli sanotaan sitten niin :)

Toi Perskindol ei ole itselleni tuttu, mutta johan tuota pitäisi kokeilla, kun on niin myyvä nimikin :D Eli olen mukana myös arvonnassa.

www.sisublogg.blogspot.fi

Plaa
61/48 | 

Mitämitä, ihan uusi tuttavuus minulle tämä Perskindol!

Marsu
62/48 | 

En osallistu kilpailuun, mutta sanon, että onpa symppistä markkinointia. Ihana mies. :)

mansikkamaa
63/48 | 

Mainos on niin mahtava, törmäsin ukkeliin juuri naisten lehdessäkin. Ihanan symppis ja kömpelo jotenkin tulee fiilikset ysärimainonnasta. Mieleen painuva ja kiputiloihin todellakin, todellakin tarvitsisin Perskindolin apua. 

Kyllä mielestäni blogisi jutut ovat hyvässä balanssissa. Kenties vielä lisää vinkkejä miten pitää kropan koossa, kun itselle tuntuu aina tulevan kaiken maailman vaivaa, kremppaa jne. Miten treenata oikein eikä väärin niin kuin minä. :)

Ilolla hyvän tuulen arvonnassa mukana. tiia68@gmail.com

tiiti66
64/48 | 

Ihan mukavasti balanssissa minunkin mielestäni lievejutut ja tiukat treenijutut täällä blogissa. Perskindol on ihan uusi tuttavuus, enpä ollut ennen moiseen ukkoon törmännyt missään. Toimiva kipugeeli hakusessa.....

Suvi1
65/48 | 

Jee, arvonta! Olen mukana!

Mä tykkään sun blogista tällaisena. Nyt, kun itsekin olen "telakalla", niin kiinnostaa lukea kohtalontoverin tuntemuksista. Ja ne lieveilmiöt kiinnostaa myös, varsinkin kun osaat kirjoittaa hyvin. :)

Tsempit jalan kanssa!

NoobaX
66/48 | 

Tuo Perskindol-mies on aika symppis... :D 

Lieveilmiöitä ja muita juttuja on sopivasti omaan makuuni, joten jatka samaan hyvään malliin! 

evejaron@gmail.com

Anni Minerva
67/48 | 

No kyllä olisi nyt käyttöä voiteelle, kun jalat vihottelee täälläkin! Lääkäriaikaa ei täällä saa kovin nopeasti, niin ehkä tuo pariviikkoinen menisi hieman helpommin kunnon aseilla...

aistitasolla (at) gmail.com

Terhiliini
68/48 | 

Tykkään blogistasi, kuten olen jo aiemminkin kertonut. On täysin ymmärrettävää, että kun tulee joku rasitusvamma tai muu mutka matkaan, niin omat treenijutut jää vähemmälle. Mielestäni olet pitänyt hyvin tasapainossa varsinaiset treenijutut ja sitten ne muut 'lieveilmiöt'. Viimeksi taisi olla maanantaina, kun päivääni piristi Googletus-juttusi ja jouduin pidättelemään itseäni, etten nauraa hohottanut ääneen (olin nimittäin töissä...)

Yhteiskunnalliset (ja ehkä hieman feministisetkin..) pohdintasi tuovat mukavasti suolaa ja pippuria tasapaksujen treeniblogien joukkoon. Kaikkia ei voi tietenkään miellyttää, mutta minä tykkään monipuolisuudesta blogissasi. Itseäni tietenkin kiinnostaa eniten juoksu- ja maratonjutut, mutta en pidemmän päälle ole jaksanut lukea niitä blogeja, joissa bloggarit vain keskittyvät päivästä toiseen kertomaan juoksukilsojaan ja väliin 'yllättävät' kuvaamalla ruoka-annoksiaan tms... Jatka siis samaan malliin!

PS: Niin ja mä tarviin tietenkin lihaskipujeni hoitoon tuon Perskindolin - ihan vain jo sen nimen perusteella ;)

Saraah
70/48 | 

Tietenkin kun paikat ovat kipeinä, eikä pääse treenaamaan treeni jutut vähenevät. Niitä sitten enemmän kun pääsee taas harrastamaan. Oikeastaan pidän blogistasi juurikin sen sisällön vaihtelevuuden takia, ja tietenkin kirjoitustyylisi on hauska. :)

Osallistun arvontaan, kylmägeelille on tasaisin väliajoin tarvetta.. :P

Piia-Marika
71/48 | 

No hei, kukapa ei haluaisi osallistua arvontaan kun tuotteella on tuollainen nimi? :D Sitä voisi sitten tarjota kaverillekin kipuun, "Saako olla Perskindolia?".. Buranat on jo niin nähty. Musta sun juttusi ovat jo muutenkin niin laidasta laitaan ja hyvällä otteella kirjoiteltu, että samaa lisää vain kiitos! :)

merkka
72/48 | 

Perskindolia per***seen, perskindolia pohkeisiin, hartioihin, yläselkään, alaselkään, etureisiin, nivusiin, reiden ulkosyrjään kiitos. Juoksujutut kiinnostaa kaikkein eniten...ja vaivoista selviytymistarinat ;) hehe.

Hii
73/48 | 

Osallistun arvontaan, tulis tarpeeseen. Taloudessamme majailee kaksi juoksijaa, toisella prakaa selkä, toisella jalka.
Blogi on mielestäni aika kivasti balanssissa, juoksujutut kiinnostaa aina, sattuneesta syystä.

Ipee
74/48 | 

Treenijuttuja ja vinkkejä, ne kiinnostavat!

Voitto tulisi tarpeeseen!:)

linnutonpuu
75/48 | 

Ehdottomasti tarpeellinen arvonta. Osallistun!

maisa34344
77/48 | 

Mieluusti mukana! mariestrange(a)hotmail.com

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
80/48 | 

Eikö olekin :D

Noo mä olen nyt hajoillut sen verran itsekin, että tiedä sitten miten pätevä olen kertomaan miten treenata oikein...muuta kuin teoriassa :D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
82/48 | 

Mäkin koitin saada aikaa kunnallisesta terveydenhuollosta, olisi melkein oman postauksensa aihe siinä :/

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
83/48 | 

Mä tykkään itse myös monipuolisuudesta blogeissa, kuka sitä jaksaa aina samaa juttua lukea (tai no kai jotkut jaksaa :D). Monipuolisuus on kivempaa kirjoittajanakin :)

Vai töissä sitä luetaan :P

lentoemo
84/48 | 

Hyvässä tasapainossa eri aihealueet täällä. Monipuolisuus on ehdoton valtti, ei treenaaminen voi olla ihan tiukkaa asiaa aina...
Mukana arvonnassa..

Vierailija
85/48 | 

Juoksutapahtumakuvaukset ja uusien lajien kokeilut ovat olleet hyviä, niitä tervehditään ilolla jatkossakin.

hukka
86/48 | 

Mukana arvonnassa, todella tarpeellinen palkinto olisi!

Kiti
87/48 | 

Perskindol? Perskindol- mies? Miten tuollaista kehtaa käyttää? :D Voin vain kuvitella miten hauskoja keskusteluja treenikassista pilkottava Perskindol putkilo saisi aikaan salin pukuhuoneessa. Haluaisin testata! :D

Tiina Leskinen
88/48 | 

Mukana! Vaikka sinällään toivoisikin, ettei näille olisi käyttöä, mutta onhan näille :p

Sohvisofia
89/48 | 

Treeniasia ja muu ovat hyvässä balanssissa. Itse asiassa oheisaiheet ovat joskus jopa kiinnostavampia ja puhuttelevampiakin. Mukana pers-arvonnassa :)

ahle
90/48 | 

Hyvässä suhteessa ovat minunkin mielestäni lieveilmiöt ja tiukka treeni.
Mukana arvonnassa, kyllä olisi käyttöä täälläkin....

Jaimes
95/48 | 

oi,kuuluuko voittoon myös se,että perskindol-mies saapuu levittämään tuotteen kipeään kohtaan?Messissä kuitenkin,tuli mies mukana tai ei ;) Ei oikein parannusehdotuksia..kehuja vain.Mielenkiintoinen blogi,jota ilolla luen,juoksujutuista lisäplussaa :)

Sikurina
96/48 | 

Ihan mahtava :) Hyvässä suhteessa on minustakin. Mukana arvonnassa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012