Sain maistiaisia Olvin (kyllä!) uusista energia- ja proteiinipatukoista. Testasin kuvassa esiintyvät maut, valkosuklaa-marja proteiinipatukoista ja suklaa-appelsiini sekä jugurtti-marja energiapatukoista. Maistamatta jäi suklaa-banaani proteiinipatukka. Energiapötkylöistä jugurtti-marja oli hyvä ja myslipatukkamainen, mutta ehkä hiukan liian makea (eli tosi makea, mulle harvoin on mikään äklöys liikaa). Juoksin puolikkaan pötkön syötyäni pari tuntia, ja ihan hyvin veto riitti. Tokihan siihen muukin syöminen vaikuttaa, mutta ihan postitiivinen vaikutelma jäi. Mitä tulee suklaa-appelsiini-versioon, niin söin kokonaisen ja juoksin vain tunnin, mutta maku oli todella

 herkullinen, aivan kuin jaffakeksi. Nam. Harvemmin minusta mikään proteiini- tai energiapatukka korvaisi suklaan tai vastaavan, mutta tämän syö kyllä ilokseen.

Valkosuklaa-marja proteiinipatukka ei taas ollut niin hyvä. Sisäosa oli aavistuksen jankkimaista ja semivaahtoisaa, hiukan niin kuin pehmeä nugaa. Eli loistokoostumus. Makua olisi saanut olla hiukan enemmän, ja valkosuklaasta siinä päällä en diggailut. Kun ei sekään maistunut paljon miltään. Söin kuitenkin. Jätin suklaa-banaanin tosiaan maistamatta, kun urpona oletin, että se olisi pahempaa, mutta jos  koostumus on samanlainen, niin veikkaanpa, että se onkin makoisampaa. Joskus männävuosina oli banaani- ja mansikkatäytteisiä suklaapatukoita, joissa oli vastaavan tyyppinen mössö sisällä, niitä tässä aloin kaihoamaan.

Keinotekoista ja vähän epämääräistä kamaahan tällaiset on, mutta en minä ala mitään keitettyä munaa taskussa kuljettamaan. Ihan kivasti on lisätty myös vitamiineja, mistä tulee sellainen kaikki-on-hallinnassani-olo. Suklaa-appelsiinin, eli siis sen hyvän, sisältö kohti 60 g pötkyä on tällainen:

energiaa/energi kJ 1026

energiaa/energi kcal 244

proteiinia/protein 5,3 g

hiilihydraattia/kollhydrater 38 g

josta sokeria/varav socker 23 g

rasvaa/fett 7,50 g

josta tyydyttyneitä/varav mättade 3,8 g

ravintokuitua/kostfiber 2,2 g

natriumia/natrium 0,32 g

Vitamiineja

E-vitamiini/E-vitamin 10 mg

C-vitamiini/C-vitamin 64 mg

B1-tiamiin/B1-tiamin 0,9 mg

B2-riboflaviini/B2-riboflavin 1,1 mg

Niasiini/Niacin 13,0 mg

B6-vitamiini/B6-vitamin 1,1 mg

Foolihappo/Folsyra 162 mcg

B12-vitamiini/B12-vitamin 2,0 mcg

Pantoteenihappo/Pantotensyra 4,9 mcg

Lisäinfoa tuotteista löytyy Olvin nettisivuilta ja pötkylöiden pitäisi jo löytyä kauppojen hyllyiltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012