*mainossisältöä*

Olen useampaan otteeseen halunnut kokeilla valmiita detox-juomia, siitä huolimatta että pidän itseäni kovinkin rationaalisena ja niitä hiukan niin kuin humpuukina. Kun sain ehdotuksen kokeilla MethodDraine -detoxia, suostuin innokkaasti skeptisyydestäni huolimatta. Purtilo lupaa kaikenlaista energiatasojen lisääntymisestä laihtumiseen ja parempaan ihoon. Näistä ensimmäisen ja viimeisen toivossa tartuin pulloon.

MethodDrainen detox koostuu 20 päivän ajan latkittavasta laimennettavasta juomasta ja haluttaessa myös Fruktolax-kuutioista sekä näiden yhdistämisestä ruokavalioon ja liikuntaan. MethodDraine -juoma sisältää muun muassa vihreää teetä, koivua, takiaista ja voikukkaa. Fruktolax-kuutiot on nimensä mukaisesti tehty hedelmistä, ja niiden tarkoituksena on "tukea suolen toimintaa", tällainen eufemismi jonka merkitys lienee kaikille tuttu ruoansulatusjugurttien sun muiden mainonnan kautta.

Päätin aloittaa testauksen pääsiäisen ylensyömisen jälkeen. Ohjeen mukaan MethodDraine -tiivistettä sekoitetaan 1,5 litraan vettä, joka latkitaan päivän mittaan. Sekoitin kerrallaan puoleen litraan, ja koin suuria vaikeuksia muistaa juoda litkun. Saman tien mietin, että perustuukohan vaikutus pelkästään lisääntyneeseen vedenjuontiin? Fruktolax-kuutioihin en uskaltanut koskea, vaan syötin yhden puolisolle. Oli kuulemma kammottavan makuista, ja varsinaisista vaikutuksista vaiettiin.

Seuraavana päivänä unohdin koko homman. Sitä seuraavana ja sitä seuraavana osallistuin kaikenmaailman kokkareille, ja detoxit jäivät. Hittolainen. Päätin aloittaa alusta. Uudella yritykselläkin unohtelin juoda juomaa päivittäin, eikä muidenkaan ohjeiden noudattaminen ihan putkeen mennyt.

Ohjeissa kehotetaan välttämään kahvia (en edes harkinnut), sokeria (harkitsin, en toteuttanut), alkoholia (harkitsin, en toteuttanut), gluteiinia (en nähnyt mitään syytä) ja maitotuotteita (en nähnyt mitään syytä). Samoin suositellaan harrastamaan liikuntaa vähintää puoli tuntia päivässä (tein parhaani) ja juomaan muutenkin riittävästi (tein parhaani). Lisäksi usutettiin kylpemään sun muuta, minkä koin hassuksi. Detoxin ohjevihkosessa sanottiin, että ruokavaliolla saa parhaat tulokset, mutta kuuri kuulemma toimii myös ilman sitä.

Sekoitin juoman aamuisin kannuun, jotta todella joisin sen. Unohtelin silti. Sekoitettu litku oli laimeaa ja verrattaen mautonta (valitsemani maku Vadelma-Karpalo on kuulemma se suosituin). Ei hyvää, mutta ei pahaakaan. Uskaltauduin myös maistamaan Fruktolaxia. Kuutiot olivat hyvin tahmaisia ja vaikeasti nieltäviä. Maku ei missään tapauksessa ollut niin paha kuin odotin, mutta ei miellyttäväkään. Jos pidät taateleista, selviät minua paremmin.

Vaikutukset

En ottanut mitään mittoja mittanauhalla enkä puntarilla ennen epämääräisesti toteuttamaani detoxia. Epäilen suuresti, että niissä olisi mitään näkynytkään, sillä en muuttanut ruokavaliotani enkä liikunnan määrää. Mitään selkeää energiatason muutosta en myöskään huomannut vaikka yritin kovasti kuulostella.

Suhtauduin varauksella myös ihon kunnon paranemiseen, mutta siinä kohdassa detox yllätti. Minulla on akne, ja nyt juomaa litkiessäni ihoni on paremmassa kunnossa kuin vuosiin. En tietystikään pysty varmasti sanomaan, että se johtuu juuri detoxista, mutta tämä on kiistattomasti tapahtunut ja samanaikaisesti juoman nauttimisen kanssa. Joten ehkäpä nuo lupaukset pitävät paikkansa. Toiset samaa kuuria testanneet sanovat saaneensa muita tuloksia, kuten nopeaa painon laskemista.

Mikäli MethodDraine detoxin toteuttaa vähän säntillisemmin, voi saada parempia tuloksia. Toisaalta voisi olettaa, että lisääntynyt vedenjuonti, liikunta ja kasvispainotteinen ruokavalio ilman liikoja sokereita ja alkoholia saattaa jo sinällään lisätä energiatasoja, ja laihduttaakin. Mahdollisesti detox-juoman ainesosat tukevat joitain kehon toimintoja, vaikka lääketieteellisesti ajateltuna kroppaan ei mitään kuonaa kerrykään. Ennen kaikkea näkisin juoman merkitysen muistuttamassa ja tukemassa terveellisiin valintoihin, ainakin jos parinkymmenen päivän kuuriin sitoutuu. Siinä ajassa saattaa saada itsensä tottumaan parempiin ruokailutapoihin pysyvämminkin.

Fruktolax-kuutioita en sen enempiä vedellyt, joten en osaa kertoa niiden vaikutuksista. Yksittäispakatut kuutiot ovat käteviä, ja voisivat tulla tarpeeseen erityisesti silloin jos joutuu esimerkiksi työmatkalla elämään croissanteilla ja sämpylöillä. Sekä niille, joilla on ongelmia saada tarpeeksi kuitua tai kärsivät ummetuksesta, mieluumminhan sitä tällaista koittaa kun rupeaa lääkkeitä syömään.

 

Vielä se arvonta!

Mikäli haluat kokeilla MethodDraine detoxia, voit osallistua arvontaan kertomalla kommenttikentässä minkälaisia vaikutuksia kuurilta toivoisit vai oletko skeptikko kuten minäkin, mutta haluaisit silti kokeilla! Arvon yhden pullon detox-juomaa ja paketillisen Fruktolax-kuutioita. Aikaa osallistua on keskiviikkoon 28.5. klo 24.00 asti. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään jos et ole Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä!

***

I tried & tested MethodDraine detox drink and Fructolax-cubes. This detox promised weight loss, energy gain and clearer skin. To my surprise it really seemed to affect my acne and my skin is much better now. I'll raffle one bottle of MethodDraine detox and packet of Fructolax cubes, participate latest on 28.5.2014 24.00 by leaving a comment below.

Kommentit (56)

Lauraa.lin
1/56 | 

Haluaisin nähdä, poistaako detox turvotusta. Itse olen kuitenkin myös hieman skeptinen ja uskon, että vaikutus perustuu enemmänkin yleisesti terveellisempiin elämöntapoihin kuurin aikana. Tosin ei niistäkään olisi haittaa näin kesän alla ;)

Manu
2/56 | 

Oi jee! Kaikki tällaset detox- ja paastohommat on aina kiehtoneet vaikken olekaan mitään vielä testannut. Haluaisin kokeilla onko noilla mitään vaikutusta laihdutuksen tukemisessa vai onko se vain huuhaata ja lisääntynyt veden juonti vaikuttaa ihmeaineita paremmin.

Katjuskainen
3/56 | 

Olen hieman skeptinen, mutta jos mikä tahansa noista asioista toteutuisi vähääkään niin sehän olisi aivan mahtavaa. Kokeilemisesta ei ainakaan mitään haittaakaan pitäisi olla... Eli kelpaisi sekä lisäenergia, laihtuminen ja parempi iho!:)
katjamako(at)hotmail.com

TaruA
4/56 | 

E-pillereiden pois jättämisen jälkeinen akne vaivaa ja ilahduin lukiessani, että sinulla tää tuote on (ainakin ehkä) auttanut juuri siihen vaivaan. Itsekin olen melko skeptinen näiden suhteen yleensä, mutta tähän ihoon mieluusti tuotetta kokeilisin.

MutiNa
5/56 | 

Mä en kanssa oikein usko näihin "ihme"juomiin. Uskon, että enemmänkin tosiaan ruokavalion muutos ja (veden) juomisen lisääntyminen antavat samoja vaikutuksia. Liekö sitten vaikutuksia tehostavaa tuo juoma, tiedä häntä. Mutta utelias minä on aina valmis kokeilemaan!

heartbeat
7/56 | 

Mielenkiinnosta haluaisin kokeilla, vaikka yhtä skeptinen olenkin:) Jos tällä saisi edes muutaman kilon pudotettua niin olisin jo todella tyytyväinen!

HeidiNK
8/56 | 

Huh hellettä! Haluaisin kokeilla, saisiko tällä hellepöhötyksen pois :D Pidän edelleen 3 vuotta sitten valitsemaani vihkisormusta kaikkein kauneimpana, mutta tällä hetkellä se puristaa niin tiukasti, etten voi pitää sitä :/ Talvella sormus on melkein liian iso, eli jotain ylimääräistä tässä kehossa olisi poistettavana :D

NinaK
9/56 | 

Haluaisin päästä kokeilemaan tulisiko tuotteesta kokonaisvaltaisesti parempi olo =).

EmmiR
10/56 | 

Skeptinen kaiken maailman detox-hömpille minäkin, enkä siksi mitään ole ikinä koettanut, mutta nyt pukkaa aikuisiän aknea jostain syystä ja voisin jo koittaa melkein mitä tahansa tän poistamiseen tai edes hienoiseen helpottumiseen..

Paumau
11/56 | 

Pidän itseäni myös varsin realistinena ihmisenä ja olenkin ollut hieman skeptinen näitä ihmelitkuja kohtaan. Toisaalta minua on kihtonut kokeilla detox-kuureja, joten tässäpä olisi hyvä tapa kokeilla onko näillä kuureilla mitään vaikutusta vai ei.

sumppo
12/56 | 

Kyllä jotain laihtumista toivoisin ja luulen detox valmisteen tukevan ruokavalion muutoksessa.

Mintsu
13/56 | 

Kokeilisin kuuria oikein mielelläni jos siitä olisi edes vähän apua väsyneeseen ja vetämättömään oloon. Turvotustakin haluaisin pois :(

taruuu
14/56 | 

Kiinnostaisi testata, mutta pidän sen verran humpuukina, että en sijoittaisi rahaa. Arvonnan voitto siis kelpaisi!

hhhh
15/56 | 

Heeei tämä kiinnostaisi. Skeptikko olen painonpudotuksen suhteen, mutta uskon että tästä saatatisi olla apua nuutuneeseen vetämättömään oloon!

toktok
16/56 | 

Kiinnostais testata tota detoxia, kun noi fruktolax-kuutiot pelkältään sai mun aineenvaihdunnan melkosen sutjakkaan kuntoon... :D Joten skeptisen innokkaasti detox-juomakin testiin!

Sara R.
17/56 | 

Voi ehdottomasti se kirkas iho mielessä osallistun arvontaan! Aknehistoria ja muu saattaa vetää itseluottamuksen roimasti alas.

SatuHa
18/56 | 

Voisikohan se painonpudotus-vaikutus perustua pelkään nesteenpoistoon? Itsellä ei onneksi ole aknea.

n-jen
19/56 | 

Huuhaahumpuukilta kuulostaa, pidän itseäni myös hyvinkin rationaalisena ja eksaktina realistina. MUTTA, silti säännöllisesti innostun kaikista tällaisista "näin saavutat vaivatta paremman elämän" -lupauksista eli kyllä kiinnostaa kokeilla! Eihän tuosta mitään haittaakaan ole?! Myös havaintosi ihon kuntoon liittyen kuulostaa lupaavalta, samanlaiselle vaikutukselle olisi tarvetta.

AudreyH
20/56 | 

Olen yleensä aika skeptinen tällaisten tuotteiden suhteen, mutta kiinnostaisi silti kokeilla! Method Draine-kuurista hakisin potkua alkavaan ruokavalion muutos+liikunnan lisääminen elämään-komboon, ja toiveissa olisi oppia syömään tervellisemmin (ei siis mitään fitnessdieettejä!) ja liikkumaan ja keventyä siinä samalla hieman.

Lisbe
21/56 | 

Olen erittäin skeptinen detoxeja kohtaan! Suhtaudun niihin ehkä jopa vähän pelokkaasti, koska en asiasta niin hirveästi tiedä. Tuotteet tuntuvat lähinnä epämääräisiltä litkuilta. Mutta jotenkin uteliaisuuttani haluaisin kokeilla. Odottaisin kuurilta lähinnä semmoista olon yleistä kevenemistä, kehon "puhdistautumista" ja turvotuksen vähenemistä.

Lii
23/56 | 

No nyt mua vähän kiinnostaa. Ikään kuin. Vaikka olen enimmäkseen sitä mieltä, että höpö höpö ja hahaha. Jostain syystä vain huomaan haluavani juoda jotain, jossa on koivua. 0_o

Reino'S
24/56 | 

Kehoni on jonkin sortin hormonaalisessa myrskyssä. Käytän minipillereitä, joilla kuukautiseni ovat pysyneet poissa viimeiset 6-7 vuotta, mutta NYT yhtäkkiä, vuosien kuivan kauden jälkeen, jouduin antautumaan naiseuteni armoilla - minulle tuli menkat!! o.O Olen kärsinyt viimeiset 3 viikkoa järkyttävästä turvotuksesta ja pöhötyksestä. Nestettä on pakkautunut selkään ja kylkiin, vaatteet puristavat ja naama on kuin syöttöporsaalla. Nyt tarvitaan kipeästi DETOXIA!

annika1
25/56 | 

Voi vitsi, kuulostaa mahtavalta alkukesän kuurilta. Mulla vaivaa akne pahasti ympäri kroppaa ja mielelläin kokeilisin jotain tällaista luonnollista mieluummin kuin lääkkeitä (johon vihdoin n. 15v kärsimisen jälkeen olen ajatellut turvautua).

SeSiljah
26/56 | 

Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan tällaista Detox-kuuria! Tarkoitus olisi nyt kesäksi lisätä liikuntaa ja vähentää alkoholin käyttöä, ja tällainen kuuri voisi toimia hyvänä motivaattorina muuhunkin elämänmuutokseen. :)

ElinaH
27/56 | 

Moikka, löysin blogisi noin kuukausi sitten ja olen lukenut mielenkiinnolla postauksiasi, hyviä aiheita=).
Fructolax-kuutioista hyviä kokemuksia vatsan/suoliston jumituksen poistamisessa ja minun suuhun myös hyvän makuisia. Muutama viikko takaperin tarkistelin vähän ruokavaliotani talven jäljiltä ja aloitin kevennetyn ja kesäisen version. Detox-kuuri olisi toivottavasti kiva apu tähän. Olis kiva tietää uskaltaako näitä ostaa omasta pussista vai onko ihan humpuukia=).

pulla_
29/56 | 

Olen todellakin skeptinen näiden detox-kuurien suhteen, mutta eihän se estä toivomasta että ne siltikin vaikuttaisivat. :)
Olin aiemmin todella aktiivinen treenaaja ja ruokavaliokin oli kunnossa, mutta nyt viimeisen puolen vuoden aikana treenit ovat jääneet opiskelukiireiden ja erinnäisten loukkaantumisten takia. Ruokavaliokin lipsunut aika sekalaisen epäterveelliseksi. Olo on mahdottoman turpea ja turvonnut, iho kukkii ja väsyttää jatkuvasti. Stressi ja juuri päättymäisillään oleva tenttikausikaan eivät tietenkään ole tehneet muuta kuin hallaa ololleni. Eli kovasti toivoisin (ja luonnontieteellisellä tarkkuudella testaisin :D) että moisesta kuurista olisi apua kaikkeen kolmeen; ihon kuntoon, turvotukseen sekä jaksamiseen.

edgybeauty
30/56 | 

Toivoisin saavani tuommoiselta tuotteelta juurikin sitä energiatasoa paremmaksi. Gluteeni ja maito ovat multa pois jokatapauksessa, joten sekin hyvä puoli!

Kosmetologina tuo iho-osuuskin on toki mielenkiintoinen.

vispilä
32/56 | 

Täälläkin yksi skeptikko ilmoittautuu mukaan skabaan! Kaikkea kannattaa kokeilla, koska eihän sitä muuten tiedä... :)

Vierailija
35/56 | 

Ai oonko skeptinen!? :D Luotan enemmän juurikin liikunnan ja ruuan oikeaan määrään ja laatuun laihdutuksessa, mutta jos tuo aine iho-ongelmiin auttais, niin kyllä kokeilisin. Samalla tulisi juotua tarpeeksi (alkoholitonta).

Lemmi
36/56 | 

Turvottaa turvottaa... Muuten tää tervellinen elämäntapa alkaa jo iskemään, mutta tää turvotus on aivan järkyttävä. Ehkäpä oppisin juomaan enemmän ja saisin kehon puhdistumaan oikein kunnolla. Olen kokeillut joskus muutama vuosi sitten tuota fructolaxia ja joskus jotakin tiivistettyä detox juomaakin. Aina valmiina kokeilemaan!

Nellukka
38/56 | 

Vaikka oonkin usein skeptinen niin tähän kyllä voin vähän uskoakin. Mukana siis!

cmilla
40/56 | 

Olisi mukava huomata muutoksia energiatasoissa, luen tällä hetkellä yliopiston pääsykokeisiin amkin ohella ja välillä kyllä tuntuu että energiapiikki tekisi hyvää kun koulu vie kaikki voimat. Olisi ihanaa aloittaa kesälomalla tällaisella energiapommilla, jos vaikka kuonatkin lähtisi liikkeelle! Ja ihon paraneminenhan ei ketään varmasti haittaa ;)

Tinjamix
41/56 | 

Mulla on paha tapa hurahtaa kaikkeen uuteen ja jännään missä on hienot mainospuheet. Kuitenkin takaraivossa naputtaa ääni, joka sanoo niiden olevan ajan- ja rahatuhlausta ja pelkkää huijausta. :D Toisaalta ehkä vielä jonain päivänä tulee tuote, joka pitää lupaukset. Sitä odotellessa siis ja ehdottomasti arvonnassa mukana. ;)

Kristaliini
42/56 | 

Voisin testata, eihän siitä haittaakaan olisi, mä uskon et voi auttaa useampaankin vaivaan

Iris O.
43/56 | 

Skeptinen kaveri täällä! Haluaisin kokeilla, mutta en niin usko tuloksiin. Mutta tuskin kokeilemisesta haittaakaan on? Paremman ihon voisin kyllä mielelläni ottaa !

Kartsu
44/56 | 

Nyt on sellainen olotila, että testaan minkä vaan tökötin jos siitä voi olla mitän apua vaivoihin

Paule
47/56 | 

No jaa, tiedä olen skeptikko vai herkkäuskoinen, johtuu vähän aiheesta. Kyllä tämä voisi olla ihan toimiva juttu

Maukkuti
48/56 | 

Ihon kunnon paraneminen otettaisiin ilolla vastaan, vaikkei mitään muita muutoksia saisikaan aikaan...

Maukkuti
49/56 | 

Ihon kunnon paraneminen otettaisiin ilolla vastaan, vaikkei mitään muita muutoksia saisikaan aikaan...

Nessu
50/56 | 

Olen meinannut ostaa jotain detox-teetä ihan uteliaisuudesta, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Utelias kun olen, niin tätäkin olisi todella mielenkiintoista kokeilla, etenkin jos se parantaisi ihoa!

annaandandyathome
52/56 | 

Olen pari kertaa "käyttänyt" aiemmin jotain detox puhdistuskuuria, taisi maistua aprikoosille. Oli hyvää ja tein sitä pieniin juomapulloihin, join sitä pitkin päivää... Iho tuli paremmaksi ja vointi kevyemmäksi. Molemmilla kerroilla olen myös lisännyt liikuntaa ja vahtinut ruokavaliota, ollut siis dieetillä ... En tiedä onko kuurilla ollut vaikutusta, vai olisko kuurin sijasta voinut juoda pelkkää vettä? (Just nyt keksin et voisinki kokeilla köyhänmiehen detoxia pelkällä vedellä). :) 

(ainoa miinus on, että vessassa joutuu ravaamaan ihan koko ajan)

Shoegalll
53/56 | 

Täälläkin yksi skeptikko, joka kuitenkin on miettinyt tämän tuotteen kokeilemista. Mikäpä sen parempaa, jos tällaisen ilmaiseksi saisi testattavaksi :)Ihon parantumista, laihtumista ja ihan kaikkea mahdollista toivoisin detoxilla saavuttavani. Kiva arvonta siis!

laiturilla
54/56 | 

Skrollasin tämän kommenttiketjun läpi, ja bongasin kommenteista lähinnä "skepti"-alkuisia sanoja. :) Samoilla tunnelmilla minäkin, voisihan tuota koittaa! Jos ihon saisi vähän parempaan kuntoon niin olisin maailman tyytyväisin.

maarett
55/56 | 

Suhtaudun moisiin kuureihin uteliaan epäileväisesti, mutta mielelläni kokeilisin detoxia. Iho kaipaisi kirkastusta.

Haaveitajaunelmia
56/56 | 

Haluaisin kokeilla tätä, koska olen sitä usein miettinyt, mutta olen ollut samanlailla kuin sinä skeptinen sen suhteen huomaanko mitään eroa aikaisempaan. Haluaisin tämän kautta saada paremman olon. Liikunta ja hyvä ruokavalio ovat jo saaneet minut voimana hyivn, mutta haluaisin puhdistuksen myötä viimeisimpienkin kuona-aineiden poistuvan kehostani. Näin ollen terveellinen ruoka vaikuttaisi elimistööni nopeammin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012