Sain Plantronicsilta Backbeat FIT bluetooth -kuulokkeet testiin parisen kuukautta sitten. Inhoan piuhoja abauttiarallaa yhtä paljon kuin käsin tiskaamista ja sitä, kun joku maran alla köhii ja ryystöniistää takanani raitiovaunussa. Koska tämä johtoinhoni kattaa myös kaikenlaiset latauspiuhat, suhtauduin näihin kuulokkeisiinkin varauksella, olkoonkin, että ne ovat langattomat. Kun ne pitää ladata omalla piuhallaan usb-portin kautta! Aargh.

No käyttämukavuus on kyllä latauksen vaivan arvoista. Leuan alla ei roiku ja vispaa mitään, eikä piuhojen suhinaa kuulu juostessa. Kuulokejohdot eivät mene siihen infernaaliseen supersolmuun taskussa. Ja vaatekaupan sovituskopissa voi mallailla asuja ilman, että pitää ottaa luurit pois korvilta!

Eikä se lataaminen nyt niin hankalaa ole, kunhan kitisen. Lataaminen ei vie kovin kauan, ja akun kesto on ihan riittävä. Kuulokkeet ilmoittavat varauksen tilan aina päälle laitettaessa. Battery level high/medium/low. Samoin naisääni kertoo, kun bluetooth-yhteys esimerkiksi kännykkään on muodostettu.

Jos bluetooth ei ole päällä koko ajan, kannattaa se todellakin muistaa pistää päälle. Nimim. Se, jonka kännystä raikasi Antti Tuiskua ruuhkajunassa en todellakaan ollut minä. Eikä se biisi todellakaan ollut Pyydä anteeksi kunnolla. Puhutaan hei jostain muusta.

Se, mistä pitää vähän kitistä, on äänenlaatu. Korvakappaleen asentoa on mahdollista säätää, mutta kokoa ei. Minulle ne eivät ihan istu, vaikka pysyvät kyllä paikoillaan. Istumattomuus vaikuttaa ääneen, varsinkin bassoon, samoin kuin se, että kuulokkeet eivät (käyttöohjeen mukaan) turvallisuussyistä vaimenna ulkopuolista meteliä. Ylätajuudet taas toistuvat kirkkaasti. Peruskäyttäjälle äänenlaatu ei ole mikään ongelma, mutta hifistelijälle voi ollakin. 

Ainakin juoksuun (ja shoppailuun) nämä toimivat minulla hyvin. Eivät tipu korvista ja kestävät hikoilua. Pelittävät yhteen Android ja iOS-käyttisten kanssa.

Postauksen tuote on saatu veloituksetta kokeiluun, mutta tämä ei ole maksettu yhteistyö.

***

Once you go cordless, you'll never go back.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012