Yhteistyössä Gainomax.

Vieläkään ei ole oikein inspannut treenata. Voisin sanoa, että on ollut hirveä kiire (mikä on kyllä totta), mutta enempi ei vain ole kiinnostanut. On tuntunut tosi hankalalta ajatukselta lähteä jonnekin treenaamaan. Onneksi nykyään ei tarvitse, kun ohjattua liikuntaa voi harrastaa netin välityksellä kotoa! Ja mikä parasta, jotain uutta liikuntaa, kun ei perustreeneistä jaksa koko ajan innostua.

Olen aiemmin testaillut nettijoogapalvelua, mutta välillä sitä kaipaa jotain vähän kovempitempoista harjoitusta. Tähän tarpeeseen satuin saamaan tosi näppärästi vastauksen, kun kuulin että Gainomax on lanseerannut uuden mansikan makuisen proteiinijuoman, ja sen kyljessä tarjoaa livetreenejä Yoogaian kautta.

Livetreenit toimivat siis niin, että palveluun rekisteröitymällä pääsee osallistumaan reaaliaikaiselle tunnille. Halutessaan saa henkilökohtaista ohjausta pitämällä nettikameran päällä. Tunneille voi osallistua myös katsomalla tallenteen, jolloin henkilökohtainen osuus jää pois, mutta ajankohta on joustavampi. Tallenteessa on myös se etu, että ei tarvitse pukeutua asiallisesti. En tiedä kuinka monta kertaa hyvä liikuntoaie on ollut kaatua tai kaatunutkin siihen, että en löydä puhtaita ja tolkullisia treenivaatteita. Siinä meni sitten sekin välttelymahdollisuus!

Livetreenivalikoimassa on Heat Beatia elikkäs HIITiä, core controlia, flowta ja cross function -tunteja. Varsinkin tuo HIIT on tosi hyvä: sykettä tehokkaasti nostavaa harjoittelua oman kehon painolla. Kuka semmoista saa itsekseen tehtyä, en minä ainakaan! Mutta voin kyllä sanoa ettei mikään vie sitä en jaksa en ehdi ei huvita -tauhkaa pois paremmin kuin kovatehoinen, mutta suht lyhyt treeni.

Jumppailun jälkeen pitikin sitten kiireellä sännätä kuskaamaan yhtä lasta voimisteluharjoituksiin ja toista pois, välistä tuntuu etten enää muuta teekään. Matkalla ryystin kokeeksi Gainomaxin uutuuden, koska mistään muusta kuin intervallitreenistä ei tule niin hirveä tärinäenergiavaje. Silti olen vähän huono syömään heti treenin jälkeen mitään, koska ajattelen aina, että ei tässä nyt niin kauan mene ennen kuin kerkeän kokkaamaan tai jotain. Ja huomaan kolmen tunnin päästä, että en ole edelleenkään syönyt. Palaudun myös tosi hitaasti, ja olen alkanut epäillä, että näillä kahdella saattaisi olla jotakin tekemistä toistensa kanssa...

Huomenna flow joogaa? Joo!

Gainomax Protein Drinkiä suositellaan nautittavaksi 30 minuutin sisään keskitehoisen harjoittelun tai lyhyemmän harjoittelun jälkeen. Se on  vähemmän hiilareita sisältävä palautumisjuoma, joka auttaa rakentamaan uutta lihasproteiinia harjoittelun jälkeen. Koostumus oli melko luiru, useinhan nämä tuppaavat olemaan aika paksua kamaa. Tämä oli siis uutussmaku mansikkaa, ja maku oli makea, mutta ei äkelö.

Juotin maistiaisia myös puolisolle, tankotovereille ja lapsille, ja kaikille muille kelpasi hyvin paitsi viisivuotiaalle. Useampi kommentoi, että yleensä nämä juomat maistuvat kauhealle*, mutta tämä ei. Kehuja tuli myös siitä, että tässä juomassa on vähemmän hiilareita, mutta proteiinia 21 grammaa.

Muut Gainomax Protein Drink maut ovat vanilja ja päärynä, ja mansikan perusteella uskaltaudun maistamaan niitäkin. Treeneistäkin meinaan kokeilla vielä joka sorttia. Kokeile sinäkin, Gainomaxin ja Yoogaian livetreenit jatkuvat 21.9. saakka! Osallistumaan pääset rekisteröitymällä Yoogaiaan ja syöttämällä koodin GAINOMAX. Klikkaa myös Gainomaxin sivuille ja voit voittaa vuoden Gainomaxit!

*Termi vaihdettu neutraalimpaan herkimpiä lukijoita ajatellen. Törkeimmät voivat virkistää kroppansa lisäksi aivojaan miettimällä, mikä sana on kyseessä.

***

I've been running from one task to another, but not actually running at all. Nor training. Feeling so fed up with everything old I tried something new: Gainomax & Yoogaia offer live training via internet - what a perfect solution for a lazy person like me! My favourite is HIIT, getting my heart beat rise really rises my mood too. As did Gainomax's new strawberry Protein Drink. It was mild, sweet & easy to drink yet packed with protein.

Kommentit (6)

Tohtori Urho
1/6 | 

Minulle mikään proteiinijuoma ei ole oikein toiminut hyvällä tavalla. Mielellään syön vähän treenin jälkeen ja oma suosikki on Peak Bodyn Mega Pro 50. Proteiinia 50/100g. Taitavat kerrankin rehellisesti mainostaa tuotetta julistaessaan sen olevan markkinoiden tukevin proteiinisisällöltään. Juomista en osaa sanoa, mutta useissa patukoissa on vieläkin liikaa sokeria. Mega Pro on saanut oikean tasapainon. Rakenteestakin jo tuntee, että kyseessä on kunnon tiheä massa jota ei övereillä sokerikuorrutteilla saa aikaan. Maut ovat myös hyviä. Ei tarvitse tuntea purevansa paksua pahvia.

Tiina / Parempia polkuja
3/6 | 

Olen suuri Yoogaia-fani jo valmiiksi (minulla on jatkuva jäsenyys Yoogaiaan ja osallistun tunneille 1-2 kertaa viikossa), joten mukavaa, että palvelu saa näkyvyyttä Gainomax-yhteistyön kautta. Tunneille soisi mahdollisimman monen löytävän, sillä niin "helppo" ja laadukas palvelu on kyseessä. Jotenkin toivoisin kuitenkin, että Yoogaia ei aivan myisi sieluaan kaikille yhteistyökuviolle, vaan säilyttäisi jonkinlaisen fokuksen joogassa, kehonhuollossa, hiljentymisessä ja hyvässä olossa. Ihan OK, että tunteja on monenlaisia, mutta jos suuntana on "vähän jokaiselle jotain", niin lopulta voi olla, että yhä harvempi kiintyy palveluun myöskään sen syvemmin?

Toivon toki, että olen väärässä, enkä ymmärrä liikkujien kulutuskäyttäytymisestä tuon taivaallista :) Itse kun vain mietin, niin tykästyin Yoogaiaan alunperin juuri siksi, että se oli niin selkeästi profiloitunut joogapalveluksi. Minkälainen kuva jää heille, jotka nyt tutustuvat palveluun ensimmäistä kertaa? Joka tapauksessa, toivon yritykselle paljon hyvää jatkossakin, sillä ainakin toistaiseksi olen saanut tunneilta ihan äärettömän paljon rauhaa ja hyvää oloa - niitä erittäin arvokkaita hengähdyshetkiä hektisestä arjesta :)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/6 | 

Mäkään en osaa näistä kauheasti sanoa, suurin osa mun kokemuksista on siitä, että juoksutapahtuman jälkeen lykätään purtilo käteen. Ja ne on usein aika kauheita litkuja...tässä oli positiivista just se, että tän koostumus ei ollut sellaista vähän vedellä laimennettua vanukasta mikä on musta kammottavaa.

Patukoista en ole hirveästi seurannut ravintosisältöä kun syön niitä sen verran harvoin, että ei sillä ole mulle niin väliä. Maku on joskus yllättävän hyvä, mutta yleensä järkyttävä. Just sellainen pahvista tai jostain hamsterihäkin purusta tehty :D

Yleensä mä vaan lisään maustamatonta proteiinijauhetta smoothieen, mutta nyt sitäkään ei ole tullut aikoihin ostettua. Olisi hyvä panostaa tohon treenin jälkeiseen syömiseen kyllä.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
6/6 | 

Mun oli kanssa pitkään pitänyt kokeilla tuota, mutta päädyin sitten testaamaan Yogobea ensin. Siellä on pelkkiä tallenteita.

Mä luulen, että fokus pysyy joogassa ja kehonhuollossa, ihan jos tuota nimeäkin katsoo. Toisaalta uskon, että näille muillekin voi olla kysyntää. En tiedä haittaako se sitten jos lajeja on useampia. Mä näen sen etuna, mutta markkinoinnin ja brändin kannalta ei ehkä kannata ottaa ihan kaikkea valikoimiin...?

Nämä on kyllä niin käteviä just jos on kiire tai ei huvita lähteä minnekään. Tai ei pysty lähtemään, niin kuin lasten kanssa usein on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012