Oi kyllä! Teräsmeduusat ottavat tänään koneen kohti Saksaa ja etenevät perjantaina kohti Itävallan alppeja, käymällä oluttupain kautta!

Reissusuunnitelmassa on ainakin haikata, pyöräillä, juoda kaljaa ja poseerata uimapuvuissa. Vakavasti on myös harkittu koko reissun viettämistä Star Wars -pyjamassa, poislukien tietysti uimapukukierrokset. Kuulostaa mahtavalta vai mitä!

Kuvan superkevyen Testpilot-rinkan sain Haglöfsiltä, ja se on toistaiseksi ollut mukana vasta yhdellä reissulla. Siitä huolimatta ihan harmittaa, että se ei tällä kertaa tule mukaan, sillä niin kovasti siihen tykästyin. 

Matkan viralliset häshtägit ovat #stahlwaschlappen ja #achtungszone, sekä tietysti #Teräsmeduusat, joita instassa seurailemalla et jää yhdestäkään kuvasta paitsi! Oma tilini on tuttuun tapaan @fitnessfuhrer.

Palaamme noin viikon päästä. Blogi päivittyy myös tällä välin. Ainakin parilla postikorttilla matkalta!

***

I'm off to Alps!

Kommentit (3)

Vierailija
6/3 | 

No nyt meni kyllä hiukan liioittelun puolelle FF:n vastaus, korkeintaan semi:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012