Mainostetaan nyt vielä, vaikka olen tästä aika kauhuissani. Kuten olen jo sekä Facebookissa, Instagramissa että Hupparin puolella hehkuttanut, olin siis tiistaina Ylen Strada-ohjelman kuvauksissa Pasilan studiolla. Ohjelma tulee ulos tänään klo 21.30 ykköseltä, ja uusintana sunnuntaina sekä maanantaina. Lisäksi näet sen kuukauden ajan Yle Areenasta.

Ohjelman aiheena on selfie-kultturi ja kuvat sosiaalisessa mediassa yleisimminkin. Minut pyydettiin mukaan kertomaan asiasta bloggaajan näkökulmasta. Aiemminhan olen kirjoittanut selfieistä tämän jutun. Muita näkökulmia ohjelmassa esittävät mm. aktiiviset instagrammailijat ja ruumiinkuvaa mediassa tutkinut Katariina Kyrölä.

Olin ennen kuvausta ihan superhermona, ja aika lailla vielä studiossakin. Mutta kun kysymykset oli kysytty, olin ihan että joko se loppui, eli tosi kivaahan se itse asiassa oli! Aihe on sellainen, että siitä voisi puhua vaikka miten kauan ja vaikka miltä kantilta. Aika lailla sitä juttua tulikin, enkä yhtään tiedä mikä kaikki ohjelmaan asti päätyy.

Enkä sitä, millä tavalla minulta pyydetyt kuvat (mm. bikinisellaiset...) telkussa esitetään, joten jatkan hermoilua edelleen!

Lisäksi tässä on jännää se, että olen ollut täällä blogissa ensin ihan anonyymina ja naamattomana, ja edelleenkin aika incognito, vaikka kaikenlaisen julkisuuden seurauksena se on muuttunut koko ajan hankalammaksi. Mutta nyt siis saatte minulle paitsi nimen ja naaman, myös äänen. Sekin hiukan hermostuttaa tällä puolella ruutua!

No kuulemma ihmiset ovat nykyisin omana itsenään sosiaalisessa mediassa, joten: Hei, olen Sofia.

MUOKATTU 21.2.2014 klo 11.40: Strada tulee ykköseltä, eikä kakkoselta.

***

I was interviewed for a television program about selfie culture. I was so nervous but it was fun.

Kommentit (31)

miakuusisto
1/31 | 

upeaa ! takuulla kaikki näyttää hyvältä :) eihän mikään muu olisi edes mahdollista sun tapauksessa :) jotenkin koko profiili sai nyt syvemmän olon kun kerroit nimesi. kaikki hyvä vain käyttöön ja ties mitä se poikii sulle tulevaisuudessa ?

ps. todella kaunis nimi tuo Sofia.

Elina
2/31 | 

Hyvä Sofia ja hei vaan täältäkin! :) Täytyy kurkata mitä sinne lähetykseen on päätynyt, varmasti asiaa sen ytimestä niin kuin täällä blogissakin. :)

Mia-Elina
4/31 | 

Woohoo, odotas vaan sitä helpotusta, kun se jännitys vihdoin laukeaa! Kiva yllätysulostulo! :)

Tiina / Parempia polkuja
6/31 | 

Eikä! Siistiä! Mahtavaa, mihin blogi voikaan kuljettaa. Mä olisin ajatellut, että sun nimi olis Maija tai Liisa (aina yhtä relevanttia yrittää arvailla bloggaajien nimiä kirjoitusten perusteella). Mutta Sofia on hyvä, hauska tutustua ;)

Kärttyri
7/31 | 

Oon bongannut sut Runner's High'n vanhojen blogien joukosta, joten täysin anonyymi et ole ollut, ainakaan kaikille =D

A. Sinivaara
9/31 | 

:) No mehän ollaankin jo naamakirjatuttujakin. Ensi kesän jälkeen toivottavasti jo enemmänkin :D Hihii, jee, mäkin pääsen katsomaan tuon netistä! Huisia.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
13/31 | 

Hahaa, joo korjasin tekstiin. Ehdin sanoa sitä kakkosta vaikka minne, en yhtään tiedä miksi :D

Oli kyllä, ja oli hauska kokemus!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
15/31 | 

Joo on täällä muutama juttu esiintynyt, mistä sen nimen on jo ihan alkuajoistakin pystynyt kaivamaan jos on halunnut, tai osannut yhdistää asiota :D Ja kyllähän joku yli-innokas askartelija skauttaa vaikka kaikki juoksutapahtumat joista olen tehnyt rapsan, tuskin siellä kovin monta samaa nimeä joka listalta löytyy...että en mä sitä jaksanut piilottaa, kunhan en vaan sanonut :P

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
17/31 | 

Moi! Olen mielelläni! Harmillisen vähän kukaan enää käyttääkään tota nimeä...ehkä siksi, että olen taltuttanut sen puudelitukan :D

Toimitus
19/31 | 

Mahtava pätkä, just vakoiltiin Yle Areenasta! Ihan kuin olisi telkka-ammattilaista katsonut :) Hyvä Sofia!!!

Tiina / Parempia polkuja
25/31 | 

Kyllä kuulostat erityisesti Maijalta :D Uskon, että tämä johtuu ensisijaisesti siitä, että tunnen erään sanavalmiin, hyväntuulisen ja sopivasti sarkastisen Maijan. Ääni sopi hyvin ja pätkäkin hyvä :)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
27/31 | 

Hämmentävää :D

Mun käly on Maija, joten mun mielikuva Maijalta kuulostamisesta ei ole se, miltä itse kuulostan! Toisaalta en pysty hirveän objektiivisesti itse sanomaan miltä kuulostan :D

Emmi Nuorgam
28/31 | 

Musta sä olet aivan liian ronski Sofiaksi! Sofialla on kuvia tulppaaneista ja valkoisesta kodista, ei se reenaa eikä käytä maihareita! :D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
29/31 | 

En mä ole ronski! Mä olen herkkä kukka!

Jotenkin hassusti tämä nimi kyllä herättää reaktioita, vaikka eihän se mitenkään erikoinen tai harvinainen ole. Olen esimerkiksi työhaastattelijalta kuullut spontaanin huudahduksen Oletko sinä noin vaalea! :D Öö, joo olen.

Emmi Nuorgam
30/31 | 

:D Mä tunnen vain kaksi Sofiaa, ja ne on kumpikin kovin hillittyjä ja hiljaisia. Jotenkin se mielikuva ei vaan sovi suhun. Mutta ei mulla kyllä sun vaaleudesta oo ollut mitään ennakkokäsityksiä..

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
31/31 | 

Ehkä nekin mekkaloi salaa netissä ja sitten vaan esittää eteeristä olentoa irl?

Kai se ajatteli, että olisin ollut joku tumma, eksoottinen kaunotar o_O En sit ollut. Enkä muuten saanut sitä työtä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla