Tuli käytyä GoExpossa. Harmillisesti mitään superinnostavaa ei löytynyt. Tai no, minulle messujen kiinnostavinta antia oli se vähä, minkä Fitness Helsinki -kisoista näin. Että en tiedä sitten kertooko tämä messujen yleisestä tasosta vai minusta vai siitä, että takalistothan ne nyt eniten kiinnostaa, oli nähtävillä mitä vaan.

Asiasta puheenollen, vähän kiinnosti tämä kirja:

Mutta ei sitten kuitenkaan niin paljon, että olisin ostanut. Koska muistin, että:

Tuo I Hate Yoga on yksi malli Extensionin maahantuomista pyörällisistä tasapainolaudoista eli huuvereista. Piti sellaistakin toki testata, vaikka eniten minua pisteellä kiinnosti se, että voisivatko he mahdollisesti tehdä I hate yoga -paitoja, ostaisin sellaisen heti?

Vehkeellä tasapainoillaan, ja se oli yllättävän helppoa. Aluksi tuntui huteralta, mutta siihen tottui tosi nopeasti.

Ohjaaminen oli vaikein osuus: ajoin ensin vain ympyrää!

GoExpo messut ovat vielä tänään Helsingin Messukeskuksessa. Eniten siellä on kalastuksesta ja pyöräilystä kiinnostuneille, näin nopealla näppituntumalla sanottuna. Fitness Helsinki -kisoissakin on vielä tänään ohjelmaa Fitness Warrior -kilpailun merkeissä. Samalla lipulla pääsee myös Horse Fairiin ja Kuva & Kamera -messuille.

 

Kävin messuilla bloggaajapassilla.

***

I hate yoga. No I don't. But a little. Sometimes. It's a love - hate relationship, like all the best relationships are. No they're not. Love - love relationship would be great. What on earth I'm blabbing about.

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012