Nyt ei ole ongelmia keksiä viikonlopuksi tekemistä! Voi nimittäin seurata jenkkifutisnäytöstä, liaanihypyn ME-yritystä tai fitness-kilpailuja, nähdä tanssi- tai akrobatiaesityksiä taikka hevosia, kokeilla polkupyöriä testiradalla ja ihmetellä, mitä oikein ovat golfjooga ja ratsastuspilates. Sekä tietysti tutustua älyttömään määrään Suomen liikunta- ja hyvinvointialan yrityksiä. Erillisellä lipulla pääsee nauttimaan myös Finland Open tanssitapahtumasta. Ai missä? GoExpossa Helsingin Messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin.

Itse paukkaan paikalle heti perjantaina puolelta päivin, ja pyrin näkemään myös lauantaiset fitnesskisat, jos vain aikatauluun sopii. Tässä vielä pari tärppiä messuille:

Fillarilavan ohjelma on kokonaisuudessaan niin mielenkiintoinen, että kannattaa kurkkata se suoraan täältä. Mukana muun muassa kertomuksia pyöräilymatkailusta vaikka missä päin maailmaa.

Fitnesslavalla alkaa kilpailut lauantaina klo 11. Perjantaina klo 16.30 Japanilainen fitnesstähti Junko Hashimoto sekä Mari Valosaari, Else Lautala ja Karla Kirgergaad kertovat kuntonsa salaisuudet.

Sporttilavalla: perjantaina 16.00 ja sunnuntaina klo 14.00 Triathlon – Voita itsesi! Mitä suosikkilaji vaatii?; lauantaina 11.30 Luomuliikunnan vallankumous – liiallinen istuminen voi tappaa, nouse ylös!

HCR lounge ja juoksurata: Lauantaina paneeli 14:00 Miksi juoksu on niin suosittua?

Hevoset & Ratsastus infolava: lauantaina ja sunnuntaina 10.30 Hevonen terapiassa; lauantaina 13.45 ja sunnuntaina 12.00 Miten tehdään hyvä hevosblogi?

Ballsports Expo: Sunnuntaina 13.00 Vapaaehtoiseksi liikunnanohjaajaksi Tansaniaan – vapaaehtoisten kokemuksia, stage.

Kiirettä pitää! GoExpon koko ohjelman näet täältä.

Oletko menossa messuille? Jos, niin mikä kiinnostaa erityisesti?

***

GoExpo sports fair is held in Helsinki Expo and Convention Centre 7.-9.3.14.

Kommentit (2)

Titiu
3/2 | 

Mä voitin itelleni vapaalipun tonne, mutta seuranpuute & logistiset ongelmat (=pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuminen) todennäkösesti pakottavat jättämään kekkerit väliin. Varsinkin kun perjantain tai sunnuntain ohjelma vaikutti mielenkiintoisemmalta kuin lauantain, ja lauantaina olisi ainut päivä kun edes teoriassa pääsisin paikalle.

Höh.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/2 | 

Harmi! Mua kiinnostaa lauantaina eniten ne fitnesskisat, mulla ei ole mitään käsitystä mitä sellaisissa tapahtuu, joten se olisi hauska nähdä. Mutta en tiedä miten ehdin kun siinä on lapsen treenejä, omia töitä, puolison keikkaa sunmuuta samana päivänä :/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012