Ajattelin tosiaan treenata sitä Tough Vikingiä varten. Sovimme viikinkiposseni kanssa yhteistreenit, ja emmeköhän sopineet ne sellaiselle ajankohdalle, että olin 1.) äärihuolissani jalastani, 2.) osallistumassa seuraavana päivänä puolimaratonille. Näin ollen jouduin pääsin itse pääasiassa kuvaajaksi kun tiimini treenatessa kiipeilytelineissä ja ties missä.

Liikunnanohjaajaksi opiskeleva Hulda oli suunnitellut meille tuleviin esteisiin valmistavia muuveja, joita teimme ensin sisällä Rock the Pole -tankotanssikoulussa ja sitten Kaisaniemen puistossa. Välineinä käytimme tankoja Rock the Polella sekä lasten kiipeilytelinettä sekä puiston aitoja. Tough Viking sponssasi meille paidat, ja täydensin asun vielä leteillä koska sellaiset kuulemma viikingeillä aina on.

Alkulämppänä oli kaikenlaista kontaktinottoa, olen ymmärtänyt että niin se itse skabakin alkaa. Tankotanssijan sijaan kontaktia otetaan jenkkifutaajaan, ja onhan tuo ensimmäinen toki pelottavampi vaihtoehto.

Tässä piti pönkeä toinen peruuttamaan olkapäällä puskemalla: hyvää valmistautumista jenkkifutaajan kohtaamiseen!

Tässä taas on tarkoitus läpsäistä toista kädelle...

...ei tosin semmoiseen ystävällismieliseen high five -tyyliin kuin osa joukkueesta aluksi luuli! Minun ja Jennyn täytyy yrittää hankkia tylympi luonteenlaatu jostain vajaassa viikossa. Toivon mukaan muuvista on apua esimerkiksi niissä putkissa. (Jos huudat kauhuissasi Ai missä putkissa!, ymmärrän paremmin kuin hyvin. Palaan asiaan tuota pikaa.)

Kiipelyteline Kaisaniemen puistoissa osoittautui erinomaiseksi treenivälineeksi.

Jos minulta kysytään, kaikki ne hirveät esteet voisi vaihtaa kiipeilytelineiksi tai muiksi leikkipuistoista löytyviksi jutuiksi. Karuselli vaikka olisi aika hurja. Tiedätte kai, miten järkyttävän huono olo niissä tulee!

Viikinkitiimini oli katsonut sen Tough Viking -esittelyvideon ja pelotteli nyt minua kaikilla hirveillä jutuilla mitä reitillä on. Muun muassa tulieste, sähköeste, jäävesieste ja siis se putki, josta pitää ryömiä. Huusin jokaiseen esiteltyyn esteeseen kauhuissani Juu ei! tai Ei tule tapahtumaan! tai En varmana mene siitä! Lohdukseni sain kuulla, että esteen voi kiertää tekemällä 30 punnerrusta. Ilmeisesti olen lähdössä tuonne punnertamaan noin 500 kertaa...

Osoittautui myös, että voin lopettaa huolehtimisen siitä, pääsenkö jotakin seinämää ylös. Nämä viikingit pystyvät viemään minut repparissa.

Eikä näytä tulevan ongelmia sivusuuntaankaan edetessä.

Myös tiimihenkeä treenattiin jo valmiiksi, ja kikatus kuului Rautatieasemalle asti. Sitä en sitten tiedä kaikuuko nauru Kaisaniemen kulmilla enää lauantaina.

Itse ajattelin ottaa tuntumaa maahan.

Ikävää oli. Kädet meni likaan, ja trikoot ja lenkkarit kanssa, en tykännyt yhtään.

Alitsemönkimisen jälkeen oli vuorossa ylitseloikkiminen.

Emme löytäneet mistään mitään, mikä olisi vastannut sellaista autonrengasrataa jollainen ilmeisesti on odotettavissa, joten tyydyimme hyppimään ketjun yli.

Lopuksi vielä kirmasimme ylös mäkeä muutamaan otteeseen.

Oli muuten jyrkkä tuo mäki. Liiankin kanssa. Millä sitä oikein pitäisi päästä jotain seinää ylös?

Sekä tietysti kipusimme pullistelemaan tangolle!

Nyt olen selvästikin tosi valmistautunut! Selviän joka esteestä!

(Punnertamalla siis.)

P.S. Tallessa on myös erittäin vakuuttavaa videomateriaalia! Toivon mukaan saan sitäkin linjoille ennen perjantaita!

P.P.S. Jos jostain käsittämättömästä syystä haluat mukaan tähän sekoiluun, niin Tough Viking -ilmoittautuminen on auki perjantaihin 5.9. kello 12 asti.

***

I trained for Tough Viking with my fellow polers who are also my teammates. They really are tough vikings already. I'm not. I'm still a soft hamster.

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012