Virallinen arvonta virallisella kysytään perheenjäseneltä satunnainen numero -metodilla on suoritettu, ja viiden kerran kortin Rock the Pole -tankotanssikouluun voitti nimimerkki Sukuvika! Onnea, ja kurkkaa sähköpostiisi!

Kuva Rock the Pole - RTP Pole Dance Finland. Kuvaaja Joel Hiljanen.

Arvontaan osallistuttiin kertomalla laji, jota meinaa seuraavaksi kokeilla. Tankotanssi oli toki edustettuna, mutta niin olivat myös crossfit, napatanssi, salilla käyminen, sähly, kuntokeskusten uutuustunnit, melonta ja frisbeegolf. Noin muutamia mainitakseni. Hhhhmm, frisbeegolf. Tässä lähellä on rata, sitä voisi käydä kokeilemassa. Suhtaudun suurella epäilyksellä kykyyni hallita liitokiekkoa, mutta tokko sillä niin väliä on. (Tiesittekö, että Frisbee on Wham-O:n rekisteröity tavaramerkki ja liitokiekko yleisnimi? En minäkään, just Wikipediasta katsoin.)

Hot-jooga nousi esiin useampaan otteeseen, ja varsinkin ilmojen kylmetessä se houkuttelee. Mikäli minusta joskus tulee aamutreeni-ihminen, haluaisin mennä solar-joogaan: siellä on lämmön lisäksi myös kirkasvaloa! Uintitekniikan parantamisesta kiinnostuneita oli heitäkin vastaajien joukossa (kuten myös, kuten myös!), tähän aiheeseen tulen palaamaan pian triathloniin liittyen. Triathlon oli jonkun testilistalla sekin.

Niin paljon kiinnostavia lajeja, vielä kun löytäisi kaikkiin aikaa! Ja saisi supernopean palautumiskyvyn niin ei tarvitsisi pitää mitään turhia lepopäiviä...

Kiitos vielä kaikille synttärionnitteluista ja iloisia syksyn treenejä! Jos joku kokeilemanne laji osoittautuu ihan huipuksi, niin tulkaa kertomaan.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012