Minulla olisi periaatteessa ollut lepopäivä tänään, mutta en raatsi ihan veltoksi heittäytyä. Tällä "kisakaudella" on juostavana vielä yksi puolikas, osittain siksi, että yritän epätoivon vimmalla hakea jotakin kokemuksen tuomaa varmuutta sitä kokonaista maratonia varten. Noinko auttaa, en tiedä. Varan vuoksi kuitenkin, onpahan sitten jotain millä rauhoitella itseään. Koska mitään ei kannata jättää sattuman varaan, treenaan myös syömistä. Ja se onkin sellainen osa-alue, mitä ei sovi laiminlyödä. Mitkään puolikkaita varten tehdyt tankkaukset eivät todellakaan riitä. Siksi on harjoitettava hiilarinmättökykyä jo näin muutamaa kuukautta etukäteen.

Millään syksyn pimeydessä yltyvällä makeanhimollahan ei sitten ole tämän kanssa mitään tekemistä. Vakavalla asialla tässä ollaan.

Omenapiirakka tuoksuu valmiilta. Poistun sen ja alkoholittoman olueni pariin. (Kyllä, alkoholittoman. Kuten sanoin, tässä ollaan vakavalla asialla eikä huvittelemassa. Tai saattaa myös olla, että mies osti sen vahingossa.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012