Kävin kotva sitten Tallinnassa tankoilemassa (käsittääkseni) kaupungin ainoassa tankotanssikoulussa City Dance Studiolla. Edellisestä pistäytymisestäni sinne oli kulunut pari vuotta, mutta koulu oli edelleen samassa paikassa ja muutenkin ennallaan, mitä nyt valikoimaan oli tullut lisäksi aerial hoop -tunnit.

Hämäristä olosuhteista johtuen ovat ihan kammoja nämä kuvat, pahoittelen.

City Dance Studio on vähän hankalasti löydettävässä paikassa, joten suosittelen taksia varsinkin jos Tallinna ei ole tuttu. Meitä oli matkassa kahdeksan, ja taksi Virukeskukselta maksoi 12 euroa. Kävellen matkaan menee satamasta puolisen tuntia.

Koulun tankotanssisali on melko pieni ja katto matalalla. Tankoja on kuusi, ja ne ovat kaikki pyöriviä (siis pelkästään pyöriviä, niitä ei saa staattisiksi). Lattia oli jäätävän kylmä, mistä syystä ehkä käyttivät noita palapelipehmusteita tangon ympärillä. City Dancella pidetään myös aerial- ja aerobic-tunteja, ne pidetään isommassa ja valoisammassa salissa.

Toinen pääty samasta salista.

Tankotanssitunteja on sekä koreografisia että tekniikkatunteja, pole & balletia ja jotakin, mikä kantaa nimeä poleFIT. Aerobic-salin puolella pidetään mm. zumba- ja stepaerobic-tunteja aerial hoopin lisäksi. Valikoimissa on myös strip dance, joka nimestään huolimatta on aerobic-tunti sekin, sekä strip & accessories, jota en ole kokeillut mutta nimen perusteella haluaisin! Iltatuntien lisäksi treenaamaan pääsee lounasaikaan päivittäin, paitsi sunnuntaisin.

Aerobic- ja hoop-sali on isompi ja valoisampi. Kuvanlaatu ei silti merkittävästi parantunut...

Kertamaksu on yhdeksän euroa ja yksityistunnin saa 25 eurolla. Ryhmälle yksityistunti on per nassu edullisempi, mutta muutenkin nämä hinnat ovat Helsinkiin verrattuna todella halpoja! Tallinnaan suuntaaville polttariporukoille tiedoksi, että City Dance Studiolla voi järjestää polttarit, synttärit tai jonkun muun meiningin nimellä Best girls party in Tallinn. Siihen sisältyy valittu tanssinopetus, juomia ja naposteltavaa, valokuvaus ja koulun showtyttöjen esitys. Koululla käy maksuvälineenä ainoastaan käteinen.

Meitä opettaneet olivat oikein ystävällisiä ja mukavia, mutta puhuivat aika huonosti englantia. Tuntia edeltäneestä sähköpostikirjeenvaihdosta ei ilmeisesti oltu ymmärretty tasoamme (tai sitten oli tapahtunut tietokatkos), mikä aiheutti hieman hämmennystä, joka ei kuitenkaan vaikuttanut negatiivisesti tunnin sisältöön. Sen aikana tultiin kyllä ymmärretyiksi puolin ja toisin, mutta eteneminen oli ehkä turhan nopeaa.

Kokonaisuutena City Dance Studio on oikein kiva ja edullinen tanssikoulu, jossa kannattaa pistäytyä kun Tallinnassa käy!

Loppuun vielä kaikki laatukriteerit ylittävä räpsäisy Tallinnasta, tämä se vaan jaksaa naurattaa.

Tässä puhutaan tupakoinnista siis!

***

I visited City Dance Studio in Tallinn, and I do recommend it despite their pole studio being quite small and location bit difficult to find. Classes are inspiring and prices very reasonable. Note also their girls night parties, which include a dance lesson, beverages and snacks, a photo shoot and a dance show.

Kommentit (2)

MariiaH
3/2 | 

Itse oon käynyt Tallinnassa Reval Sportissa tankoilemassa. Siellä oli sekä spinniä että staattista tankoilua ja opettajat puhu hyvin englantia ja olivat mukavia ja ammattitaitoisia. Ilmeisesti oli siis koulutksensa saanut Suomessa. Lämmittely oli vähän semmosta hassua nytkyttelyä ja vähän jo kerkisin kauhistua mihin olen tullut. Onneksi nopeasti päästiin asiaan.
Reval Sport on oikeestaan heti ensimmäisenä vanhassa kaupungissa kun tulee satamasta päin. Tangot vaan piti tunnin alussa itse koota, mutta siihen ei kauaa mennyt. Kävin kahdella tunnilla, jotka yhteensä makso muistaakseni 12 e. Muutamalla lisäeurolla olisi päässyt myös kylpylään. Tilat on tosi kivat ja siellä on tarjolla vaikka mitä muitakin tunteja, joten suosittelen kovasti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla