Tiedättekö, mikä on hauskaa? Se, että ilmoittaa ihmisiä kysymättä kaikkiin kamaliin urheilukilpailuihin. Esimerkiksi juomaan kaljaa ja juoksemaan ylämäkeä samalla! Hyvä ilmoitusajankohta on kaverin nukkuessa, aamulla tämä sitten saa herätyksen paniikkihyperventilaation muodossa. HA HA HAA!

Tämä on hauskaa niin kauan kun se ei tapahdu itselle. Olen piinannut Lottaa kivoilla kisaylläreillä koko ystävyytemme ajan. Joskus harvoin olen pelännyt kostoa, mutta aika harvoin kuitenkin. Sitä paitsi ajattelin joutuvani painonnostohommiin.

Helsinki City Trail 2015.

Minulla on hämärät muistikuvat, että juhlatuulella Itävallassa annoin suostumukseni johonkin. Ollessani hilpeässä tilassa Rodoksella taisin vastata johonkin viestiin, että joojoo tottakai tulen, hoida sinä kun olen täällä. Ja sitten autuaasti unohdin koko jutun.

Unohdin kunnes mesessä oli pari viestiä. Kuvakaappaus ja päivämäärä. 3.9. Nuuksio Classic. Okei, polkujuoksu. Joo. Jee! Mikäs siinä, polut on kivoja!

Sitten katsoin päivämäärää. Reilun kuukauden päästä. Mikä se matka on? 

Fuerteventura 2016.

Maraton. Hhhhm, okei. On niitä pari juostu. Mutta poluilla! Ei kun katsomaan tapahtumaa tarkemmin. 

Maksimiaika yhdeksän tuntia. Meni tunti pidempään mitä kadulla, nopea juoksija kertoo. Siellä satoi viime vuonna koko ajan, kuulen. Tajuan, että en ole juossut säännöllisesti viikkoihin tai oikeammin kuukausiin. Kädet alkavat hiota. 

Sitten kuulen, että pakettiin sisältyy ruokailu. No sitten, messissä ollaan!

Beerway to Hell 2016.

Ja oikeasti olen aika innoissani. Maraton! Poluilla! Jee! Kuulemma Nuuksio Classic on myös the place to be, semmoinen juoksu joka nyt vaan pitää kokea. 

Maratonista selviäminen ei sinänsä huoleta. Tätä kirjoittaessa takana on 10 ja muutaman tunnin päässä odottaa yhdestoista. Kovasti suunnittelen treenaavani tässä välissä, mutta on sitä ennenkin niin käynyt, että edellinen juoksutapahtuma toimii treeninä seuraavaa varten. Eniten jännittää se maastossa pärjääminen. Mutta eipä tässä olla hakemassa podium-paikkaa vaan elämystä, joten emmeköhän me selviä! 

Terässika 2015.

P.S. Lisäjännitystä reissuun tuo se, että kyseessä on Lotan ihkaensimmäinen maraton. Lue fiilikset täältä!

Nuuksio Classic tarjoaa osallistumisemme tapahtumaan, majoituksen ja ruokailun.

***
I really seem to love marathons. Nuuksio Classic in September will be my first trail marathon.

Kommentit (8)

Vierailija
9/8 | 

Katsoin vain kuvat ja voin vain kuvitella mitä tuolla pystyssä olevalla etusormella tehdään.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
11/8 | 

Mä oon vähän sitä mieltä, että on meidän molempien ajan tuhlaamista se, että sä käyt täällä kitisemässä ja jättämässä törkeitä kommentteja joka postauksen perään ja mä käyn koko ajan niitä poistelemassa. Sanoin tästä jo aiemmin, mutta me tehdään nyt jatkossa niin, että joko sun kommentointi muuttuu asiallisemmaksi tai sitten lopetat sen. Kivaa loppukesää.

Ninneri
12/8 | 

Jes! Vihdoin! :) Toivottavasti kommenttiboksin tunnelmat alkaa nyt paraneen, muakin on ottanut päähän kuinka joka kerta kun tekis mieli tulla kommentoimaan jotain, täällä on joku taulapää jo heittänyt mukahauskaa kaksmielistä läppää.

--------

Asiaan: miten sä aina jaksat tsempata ittes tekeen kaikkia hulluja urheilujuttuja? Mä haluaisin kovasti nähdä itseni samanlaisena teräsmeduusana juoksemassa maratoneja ja kärsimässä kaikenmaailman tapahtumissa mutta ei, oon vaan niiiiiiin mukavuudenhaluinen että pelkkä olut maaliviivalla ei riitä :D

"No pain no gain" on kyl paskin motivaatiolause ikinä, tekee heti mieli heittää hanskat nurkkaan kun joku läväyttää sen ilmoille :D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
13/8 | 

Joo ymmärrän, mulle on aika paljon tullut palautetta lukijoilta että eivät jaksa tota kitinää :D

No kuule, mä en tiedä :D Mä luulen että mussa on jotain vikaa :D

Oikeasti mä sanon aina vaan kyllä kaikkiin ehdotuksiin ja mietin vasta sen jälkeen että haluanko tai pystynkö edes. Siitä on paljon apua, että on yhtä sekoa seuraa. Ja ennen kaikkea varmaan se, että mä teen omalla tasollani. Jos en jaksa juosta niin kävelen tai kun en oikein osaa uida, uin hidasta mummosammakkoa. Ei oo mikään pakko vetää henkihieverissä :)

Ja mä kyllä tykkään, että noissa tapahtumissa on lopulta kevyempää kuin se perus treenaaminen. Tunnelmasta on paljon apua!

Mä inhoon tota lausetta kanssa. Tosi paljon saa tuloksia aikaan silläkin että on mukavaa. Ja ite voi ratkaista, että tarviiko mitään tuloksia vai riittääkö vaan se, että on mukavaa. (Viimeistään siellä maalissa :D )

Ninneri
14/8 | 

Haha, ehkä mäkin vaan jatkan harjoituksia ja löydän vielä joskus sen sisäisen liikuntahullun! Mä olen siis joskus 10 vuotta takaperin ollut aika sporttinen mutta sitten tuli yliopisto ja bileet ja treenaaminen keskitty lähinnä tuoppien nosteluun ja pyrstön heiluttamiseen tanssilattialla :D

Toisaalta, positiivisesti ajateltuna tässä on tultu jo pitkälle: sun inspiroimana oon liikkunu säännöllisesti 2-3krt viikossa jo reilun vuoden verran ja nyt oon menossa Roller Derbyn alkeiskurssille viiden vuoden jahkailun jälkeen. Ehkä tämä tästä... :D Maralle mua ei kyl vieläkään saa, se on varma! :D

Vierailija
15/8 | 

Äläpä liioittele, kitiseminen ei ole oikea termi ja törkeyskin on lähinnä sinun oman likaisen mielikuvituksesi tulosta. Kokeilin lähinnä vain huumorintajusi rajoja ja ilmeisesti ne tulivat tässä kohtaa vastaan valitettavasti ne ovat riittämättömät minun makuuni joten lopetan kommentoinnin mielelläni, kuten olen jo oikeastaa  aikoja sitten aikonut olen kun ei tässä blogissa oikein ole mieltä ja sinäkin olet jo melko kulunut itseään toistava torso. Kuin myös mukavaa loppukesää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012