Jos seurailet Fitness Führeria Facebookissa, tiedätkin tämän jo. Ilmoittauduin ensimmäiseen viralliseen triathloniini. Tai tiedä nyt sitten, miten virallinen on tapahtuma, jonka nimi on Terässika.

Ja onko se edes triathlon, lajeja on nimittäin neljä. 250 metrin uinnin, 10 kilometrin pyöräilyn ja 3,5 kilsan juoksun jälkeen ei nimittäin olla vielä maalissa, vaan viimeinen rasti on litra olutta. Kyllä, litra.

Voi hyvä ihme minne kaikkeen sitä pitää ängetä itsensä! Tällä hetkellä kun tilanne on se, etten vieläkään osaa uida. (Miten osaisinkaan, kun en koskaan treenaa?) Tsygäilyä en voi harjoittaa, koska linnut olivat tehneet pyöränkoriini pesän. Tipit ovat jo kuoriutuneet, ja ilmeisesti lentelevätkin sieltä. Mutta missä vaiheessa saan pyörän jälleen itselleni? Entä missä on avain sen lukkoon? Viimeksi mainitun ongelman takia pyörä ylipäätään päätyi siihen kuntoon, että siihen pesittiin.

Nyt kun tarkemmin miettii, niin käyttökelpoisen pyörän puute ei ole ainoa ongelma. Minullahan ei ole uimalasejakaan. Tarvitseeko elokuussa Kuusijärvellä märkäpuvun? Ei kai sentään, narubikinit käynevät ihan hyvin?

No kolmisen kilsaa juoksua sentään on sellainen, mistä selviän. Tosin en nopeasti, koska käynnistyn niin hitaasti. Toisaalta olen ehkä sitten hyvässä vedossa kaljapistettä varten...

Näköjään olen tehnyt litran tuoppiin tuttavuutta vieläpä melko lähiaikoina! Jotenkin hassusti en muistanut tuota...

Pidän kyllä oluesta, ei siinä mitään. Mutta tuon muun homman päälle, kellon raksuttaessa, ja noin paljon? Pitää alkaa harjoitella. Sikailua pelkäämättömät, lähtekää kanssani puistotreeneihin!

***

I'm about to do a triathlon called Terässika ("Ironpig"). After swimming 250 m, biking 10 km and running 3,5 km one has to drink a whole litre of beer. I love beer but...oh my.

Kommentit (2)

Miia_pau
1/2 | 

Siis onneks mulla on samalle viikonlopulle jo buukattuna ohjelmaa, muuten ottais kyllä päähän että tapahtuma on täysi :D ihan voittajakonsepti. Ja mulla olis uimalasit, ihan kelpo fillari ja pitkäaikainen triathlonhaave. Kaljan nopeusjuontiakin oon ainakin kerran treenannut. Siitä on kyl jo yli 10 vuotta, mutta olishan tässä pari kuukautta aikaa verestää taitoja. Oon siis vapaaehtoinen puistotreeneihin :D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
2/2 | 

Joo tonne pääseminen oli hirveä show! Viikko tolkulla kyttäsin nettisivuja, ja sitten kun ilmoittautumisaika kerrottiin, niin oli kännykkä hälyttämässä että ehdin varmasti ajoissa :D

Mä en ole vieläkään edes käynyt uimassa, jotenkin luotan, että kyllä tämä ratkeaa itsestään...hhmm.

Mennään ihmeessä treenaamaan! Oon sitten kyllä umpihuono tossa lajissa, että voin olla aika hirveää seuraa ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012