Lapseni juoksi 60 metriä Eltsun kentällä. Puoliso yllättyi tuloksesta. Kotona vertailimme aikoja netistä, ja lapsi oli ilmeisesti juossut kohtalaisen kovaa. Tuosta noin, tarralenkkareilla. Olympiakulta alkoi leijua silmieni edessä kangastuksen lailla. Ei kun valmennusta etsimään!

Pienen googlailun jälkeen löysimme Helsingin Kisa-Veikkojen nuorisoryhmät. Niillä oli nimet. Sellaiset, kuten Hymy-Veikot, Vikkelät Veikot, Parhaat Pantterit, Kuntokurret ja vaatimattomasti The Champions. Parhaat Pantterit! Kuntokurret! En kestä!

Miksi aikuisten harrastuksissa ei ole tällä tavalla nimettyjä ryhmiä? Minäkin haluan kuulua Parhaisiin Panttereihin! Olisin ihan tosi, tosi hyvä pantteri!

Ainoa nimetty aikuisryhmä, joka on tullut vastaan, on Helsinki Athletics Cheerleadersin Elephants. Varsin hauska toki (kaikkien HAC:in joukkueiden nimet alkavat e:llä), mutta kuka ei mieluummin kuuluisi jengiin nimeltä The Champions? Tai edes Kuntokurreihin!

Aikuisille liikuntaa järjestävät urheiluseurat ja yritykset, ilmainen vinkki: nimetkää aikuisten ryhmät yhtä päheästi. Osallistujamäärät varmasti vähintääkin triplaantuvat!

 

Kuvissa monkeybar-jengimme Varsin Voimakkaat Apinat. Emoapinan mekko ja verkkopaita Merrell, saatu blogin kautta.

***

I found out that kids have track & field training groups called as The Champions. I want to join.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

Lotta
1/8 | 

Korikobrat! Tekis mieli ruveta pelaamaan korista ihan vaan sen takia että vois olla kobra.

Laura
2/8 | 

Aikuisille löytyy ainakin Vauhtisammakot :) Monen tasoisia juoksuryhmiä Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Edistyneimmät pääsevät rupareiksi (rupisammakoiksi).

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015

Toi on kyllä mainio nimi :D

Just puhuttiin, että ei malteta odottaa, kunnes täytetään 40 ja päästään Terässika-triathlonissa Veteraaniemakot-sarjaan, vähän sama kuin toi Rupisammakot :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012