Havahduin nyt, siis N-Y-T, siihen että maanantaina on kesäkuu, minulla kalenterissa tyhjää aikaa ja jos millä instanssilla kesäkursseja. Se vaan, että nyt kun kaivelen, en löydä kuin täysiä, liian vaikeita, liian tiiviitä, viikkokausia jatkuvia tai oululaisia kursseja. Joten, jos tiedät, niin vinkkaa minullekin missä pääsen

tiivarille

intensiivikurssille

alkeiskurssille

kesäkurssille

tai millä nimellä sitä nyt kukakin tahtoo kutsua. Innokkaasti aloittaisin jo ensi viikolla, kävisin mieluusti useamman kerran viikossa, mutta en joka päivä, ja lopettaisin juhannuksen tienoilla. Lajeina

akrobatia

jooga

dancehall (queen style)

tai vastaava. Nokkela hoksaa tuosta, että päällä pitäisi päästä seisomaan. No joku muukin kiva kesäkurssi käy. Jos ei kurssia, niin edes kerta tai pari. Helsingissä. Päälläseisonta plussaa edelleen.

Löytyyköhän? Jos et tiedä onko nyt, niin voit kertoa missä on joskus ollut, niin kaivan itse.

Kiitos!

***

I want to participate on a summer course in Helsinki, preferably acrobatics, yoga or dancehall. But I seem not to find the kind of course I want. Give a hint if you know a suitable course for me!

Kommentit (19)

Bbb
21/19 | 

Helsingin aikuisopistolla on paljon jooga/acrokursseja :)

Hannako
22/19 | 

 Olisin myös vinkannut HAO:n, kuten yllä! Ehkä joillain tanssiopistoilla on myös tiivareita? :) Sama olo, haluan kurssille!!

Ninan verkkareissa
25/19 | 

Toi HAO onkin hyvä vinkki, mä en ole osannut katsella tuolta mitään ikinä. Kaikenlaista hauskaa tarjolla! Kiitti :)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
26/19 | 

Hahaa, apua :D Tästä muistui mieleeni, että mun pitää opetella myös uimaan 16.8. mennessä. Voi ei.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
27/19 | 

Oi vitsi toi oliskin hyvä! Mulla vaan on HHM tossa la, ja su en ehkä ole sellaisissa voimissa että voisin mennä...pitää miettiä.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
28/19 | 

Akrot mä tajusinkin katsoa, mutta sivuutin suoraan ne joogat kun ajattelin että ne on jtn seniorijoogaa... Pitää mennä tsekkaamaan uudestaan :D

Olisin mennyt alkeisakroon, mutta se oli täynnä nyt kesäkuussa :(

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
30/19 | 

Mä katoin Helsingin tanssiopiston, mut baletti oli täynnä ja dancehall/reggaeton/tms. joka mua kiinnosti, sekin oli täynnä. Miksi piti tajuta tämä näin myöhään :(

Lisäksi yritin googlata, mutta tuli vaan jotain viimevuotisia ym. Musta tuntuu, että joka kesä käy niin, että kuulen että joku on ollut jollain hoop dance -kurssilla tai puistoakro-kurssilla tms. ja oon ihan kade. Mistä näitä löytää!!! :D

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
31/19 | 

Kiitti, täällä oli kivoja vaihtoehtoja!!! Jaksaisinkohan mä herätä tonne aamuakroon...?

Bbb
32/19 | 

Sinnepä ite just menossa :) Kuun vaihteessa näytti olevan myös joku käsilläseisonta- kurssi mikä näytti mielenkiintoiselta :)

Johanna--
33/19 | 

Mulla ei ole kesäkurssivinkkejä antaa, mutta halusin vain tulla tänne uusimpaan postaukseen kertomaan, että vaikka oon ennenkin satunnaisesti selannut sun blogia, niin nyt tuon selluliittipostauksen ja sitä seuranneen pitkällisemmän lukemisen myötä sun blogista on tullut yksi mun suursuosikeista! Musta on aivan hirveän tärkeää, että ruoasta, kehollisuudesta ja liikunnasta kirjoitetaan kaiken tuon syyttelyn, rajoittamisen ja pakottamisen vastapainoksi mahdollisimman järkevästi ja avarakatseisesti. Hienoa.

Ninan verkkareissa
34/19 | 

Olis kiva! Mut en mä vielä pysty ilmoittautumaan. Vähän kaikkee suunnitelmii, kato. Olisko senioreiden kesäkiinteytys kuitenkin parempi?

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
35/19 | 

Mul kyl sama, niin epämääräistä vielä tässä vaiheessa. Mutta pelkään että joku vie mun paikan jos pääsisinkin silloin :D

No se on kyllä tarjolla kuin tilauksesta, sinne mennään!!!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
37/19 | 

Kiva kuulla että olet löytänyt tänne ja tykkäät :)

Olen samaa mieltä, se on tärkeää :)

Hupakko
38/19 | 

Rööperin aamujooga. Tutustumistarjouksena 5 peräkkäistä arkiaamua hintaan 25 euroa. Itsellä kolmas aamu takana. Ihana tunnelma, loistavaa ohjausta ja eteneminen justiinsa omaan tahtiin ja oman kropan mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012