Istun junassa Tikkurilassa. Voi, täällä jäin kun menin Vantaan maratonille. Siellä oli ihanaa!, ajattelin. 

Ai ihanaa, juosta 42 kilsaa? En tajua miksi olen näin sekaisin. Olen nimittäin jälkeen matkalla maratonille. Johan se on aikakin, edellinen oli joulukuussa.

Tiistaina rannalla maatessa sanoin, että voisi ilmoittautua maralle. Keskiviikkona mese piippasi. Laita kalenteriin 3.9., tiedossa 42 km, viestissä kerrottiin. (Tästä lisää ihan pian.)

Torstaina Facebookissa osui silmään kuva. Kas Hämeenlinnan kaupunkimaraton olisi lauantaina. Nyt minua ei saa ylipuhua yhtään, kirjoitin kuvan alle.

Aivoni aloittivat ylipuhumisen ihan itse. Maraton on parasta. Maratonilla on ihanaa. Minä rakastan maratoneja! Sekin kerta Ateenassa, ja Berliini ai että. Viime vuoden Vantaa. Entäs se Kirkkonummi!

Yritin tolkuttaa itselleni, että en oikein edes muista milloin olen viimeksi juossut. Kesän treenit ovat keskittyneet puistohippeilyyn, enkä edes kehtaa kertoa, mikä on muodostanut kaiken cardioni.

Mutta koska sanon aina kyllä, myös itselleni, täällä sitä ollaan junassa kohti Hämettä. Rinkassa on geelejä ja puustiset. Näin se universumi antaa mitä pyydetään! (Vielä kun oppisin muistamaan Andy McCoyn sanat: Sun pitää varoo mitä sä haluut koska sä voit saada sen. Pelottaa nimittäin kohtalaisen paljon. Koska en ole treenannut, pyrin selviämään henkisin voimin. Tarkoittaa siis että keskityn miettimään maalinjälkeistä Vanajavedessä uimista ja kylmää vehnäolutta.)

***

Omg I have to run a marathon tomorrow. Luckily I do love marathons. Do I? What? Whose stupid idea was this again?

Kommentit (2)

Katja
3/2 | 

No miten meni Hämeenlinnas??
Mä ilmoittauduin ex temporee HCM:lle eilen. Sä olit mielessä ku mietin uskallanko ja pystynkö näillä treeneil ja tällä varoitusajalla... No mikä jottei! Oli itse asiassa näppärää ku sai juosta 2h ilmoittautumisesta viimeistelevän pitkiksen, joka sekin jäi pätkikseksi (12km). No näil mennään - vauhtihan se on ku tappaa, ei matka! Kiitti inspiksistä! <3

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/2 | 

Ei mennyt vahvasti, 1/3 matkasta piti kävellä, sää oli liian vaikea. Mutta hyvillä mielin nyt (kun se on ohi :D )

Tsemppiä HCM:lle ja nauti matkasta! Kyllä niistä yleensä jotenkin selviää, oli olot tai treenit mitä vaan :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012