Terässikamittelö koittaa lauantaina. Olen valmistautunut erinomaisesti. Havainnollistan tätä valmistautumista tekemälläni Terässika-taulukolla, johon olen kirjannut tekemäni treenit sekä välinepuolen varustautumisen.

Hyvältä näyttää, vai mitä!

Sitä tässä nyt mietin, että miksi tuonnekin piti änkeytyä mukaan? Miten ihmeessä ajattelin, että se olisi hauskaa? Miksi heräsin aamulla aikaisin rämppäämään F5-nappia ilmoittautumissivulla, kysyn vaan? Terässian sijaan voisin osallistua vaikka mukavalle pikkulenkille nimeltä Helsinki City Maraton, johon varmasti olisin valmistautunut paremmin. Ihan varmasti.

Kuulemma uimavesissä on ollut kaikenmaailman bakteeria, ja on vielä vähän epäselvää, uidaanko Terässiassa sittenkään. Olen istuksinut täällä kaikki ruumiinosat ristissä (kutsuvat sitä joogaksi), ja toivonut että Kuusijärvi olisi uimakelvoton. Uinti korvataan järjestäjien mukaan juoksulla, mikäli tarpeen. Osallistujat ovat moniäänisesti ehdottaneet uinnin vaihtoa oluen juontiin. Usko tai älä, itse äänestän juoksun puolesta. Kunhan vaan ei tarvitsisi uida!

Puoliso lohduttaa, että en varmasti ole edes huonoin uimari. En usko sitä hetkeäkään. Meinaan nimittäin edetä matkan vaparin potkuilla ja sinnepäisillä rintauinnin käsivedoilla. Se on ainoa taktiikka millä ylipäätään liikun eteenpäin. Pään pidän pinnalla, totta kai. Enhän muuten saa henkeä!

Lannistunein Toiveikkain Ihmeisiin uskovin tunnelmin lupaan kisarapsaa Terässiasta viikonloppuna tai ensi viikon alussa. Siis siinä tapauksessa että en ole hukkunut, en jorppaan enkä ölppään.

P.S. Jos koet, että nämä huolelliset valmistautumiseni ja reipashenkiset postaukseni tekevät blogistani "Suomen inspiroivimman ja innostavimman sportti- ja hyvinvointiblogin", en voisi olla kanssasi enempää samaa mieltä! Voit kertoa mielipiteesi myös tässä äänestyksessä. Kiitos!

P.P.S. Huomauttaisin myös, että Indiedays Blog Awardseissa äänestäjien kesken arvottu pääpalkinto osui minun blogiani äänestäneelle, että vink vink vaan!

P.P.P.S. Ei sulla olisi pyörää lainata?

***

On Saturday it's time for Terässika triathlon. I couldn't get more ready than this! I simply can't wait! ('Till it's over I mean. And hopefully I'm still not drowned when it's over...)

Kommentit (4)

MinttuNörtti
5/4 | 

Positiivista ajattelua: Jos pidät päätäsi pinnalla, niin et tarvitse uimalaseja! :) "Oikeissa" triathlonkisoissa järjestäjä tarjoaa uimalakit. Terässiasta en tiedä. Mutta tarvitseeko sitäkään, jos ei pistä päätä veteen? 

Vielä lisää positivismia: Jos (kun) nyt selvität tuon Terässian, niin se unelmoimasi Ironman on ihan kakunpala, kun vähän treenaatkin!

Tsemppiä kisaan! 

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
6/4 | 

Mä en usko, että Terässiasta saa uimalakkia. Olisi kyllä päheetä vetää tuolla hitaiden uimareiden radalla mummosammakkoa Terässika-uimalakissa. Mutta joo, en tullut ajatelleeksi ollenkaan, että enhän mä tarvii noita!

No siis totta, Ironmanissa ei tarvitse juoda kaljaa, joten todennäköisesti se on paljon helpompi kuin Terässika!

Lotta P
7/4 | 

Hyvässä valmistautumisessa yksi tärkeimmistä on excel-taulukko valmistautumisesta. Ja sehän näyttää loistavalta!

Tsemppii!

nimim. innoissaan ilmoittautumassa jokapaikkaan ja sitten kiemurrellaan tuskissaan, että pitikin taas...

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
8/4 | 

Joo taulukko on kunnossa, niin varmasti kaikki muukin on!

Kiitos, en tiedä miksi tähän oikein piti ryhtyä, mutta en ole oppinut mitään vaan olen edelleen koko ajan tunkemassa kaikkialle :P

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012