Olen palannut joulunvietosta Helsinkiin, ja ehtinyt jo juostakin täällä kerran, liukasta oli! Ehdin juosta myös alennusmyynneissä, joissa ei ollut liukasta vaan kuuma. Tarvitsisin uudet lyhyet juoksutrikoot, mutta sellaisia en onnistunut löytämään (vinkkejä otetaan vastaan, eritoten himoitsen Niken kuviollisia!). Niiden sijaan nappasin Henkkamaukasta pari jumppatoppia kympin kappale. Minulla on pelkästään hyviä kokemuksia H&M:n treenivaatteista, ja esimerkiksi pitkäikäisimmät toppini ovat sieltä. Koska ne ovat jo sen verran pitkäikäisiä, että rupeavat kohtapuoliin haiskahtamaan, ajattelin että voin sijoittaa näihin uusiin...seliseli.

Pidän erityisesti tuosta balettipukuhenkisestä rypytyksestä yläosassa, se on kestosuosikkejani.

Joulu meni syömisen ja treenien merkeissä, mutta niistä lisää viikkokatsauksessa. Katsokaas kun elättelen tässä toivoa, että saan tehtyä oikein huikean viikkokatsauksen, lähden vielä tänään pariksi tunniksi juoksemaan ja varmasti viikonloppunakin saan aikaan vaikka mitä! Käyn ehkä salilla tai jotain! Uskon tähän itsekin! Harmillisesti tosin jouduin jättämään väliin suunnittelemani Turenki - Hämeenlinna -puolimaratonin, sillä pakkasta oli -18 astetta. En uskaltanut lähteä paleltumia uhmaamaan, joten menin ainoastaan lillumaan kylpylään. Jossa en uinut vetoakaan...mutta eikö se tekniikka kehity ihan pelkästään hakemalla tuntumaa veteen? (Hämmentävästi tekniikka ei ollut viimeksi kokeillessani kehittynyt yhtään. Ehkä alan viettämään suihkussa pidempiä aikoja.)

Paitsi että sain lahjaksi useamman kilon suklaata, sain myös sen haikailemani leuanvetotangon. Ilmeisesti nauttimieni namusien ansioista leuanveto muuttui astetta haastavammaksi, tai sitten olen mystisesti heikentynyt. Sen innostamana luvassa leuanveto-postaus kunhan sokeriövereiltäni kykenen!

***

I'm back home, from Christmas gathering at countryside and from Christmas sales. I bought those ballet-esque (use your imagination!) training tops from H&M. Now I'm planning to train a lot during the weekend, we'll see what actually happens... If nothing else, I'll post about pull ups, since I finally got a pull up bar of my own!

Kommentit (2)

styleornot
3/2 | 

Itellä kanssa vain hyviä kokemuksia h&m:n treenivaatteista, puolipitkät trikoot ja jumppa topit kestäneet jo kauan runsasta käyttöä :)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/2 | 

Joo, ainakin ne mitä olen ostanut, ovat olleet ihan yhtä hyviä kuin merkkikamatkin. Gina Tricotissa ei valitettavasti ole sama juttu, siellä on tosi kivoja treenivaatteita mutta ne on usein aika lörppöjä...ja viimeksi kun himoitsin kimaltavia juoksutrikoita, niin jätin ne hyllyyn terävien saumojen takia, ei oltu ihan loppuun asti ajateltu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012