Muistatte varmaan, että minulla on tämä hienoinen ongelma 1.) korkeiden paikkojen, 2.) veden, 3.) luonnonveden, 4.) pää edellä veteen hyppäämisen kanssa?

Näistä huolimatta tai näiden takia olen pidempään suunnitellut hyppääväni täällä maalla "korkealta" luonnonveteen. Se, että hyppäisin pää edellä oli niin sanotusti päähänpisto. En ole lähelläkään mukavuusaluettani sen hypyn kanssa, tuntuu edelleen, että en tiedä lainkaan mitä olen tekemässä.

Eikä vain tunnu. Katsokaapas:

Ylimmässä kuvassa on treenitilanne. Kokeilin laiturilta varoiksi ensin, sehän meni ihan ok. Kai nyt tornistakin pystyisi! Arvioin sen 1,5 metriseksi: ei voi olla paha! Minulle korjattiin, että matkaa veden pintaan on kaksi metriä. Aha. Apua. Okei.

Lähtö tapahtui lievässä paniikissa, mutta ehkä silti ihan jees?

Hhmm. Miten minusta tuntuu, että tämä ei nyt sittenkään lähtenyt ihan oikein?

Juu ei. Lipesi kuin alastomana verhoja ripustanut pastori perunan päälle.

En tiedä pystyisikö edes rauskun ruumiinrakenteella päätymään veteen yhtään enempää levynä? Toisaalta haluaisin painottaa, että nilkkani ovat ojennetut, ja siellä mistä minä tulen, se merkkaa kaikkein eniten. Siellä jos sinulla ei ole ojennetut nilkat, sinä et ole mitään. Siis et yhtään mitään!

Uimahyppäämisessähän olennaista on, että veteen tullaan mahdollisimman vähin roiskein. Sanoisin, että nappisuoritus.

Koska tulin niin nätisti veteen, ei esimerkiksi sattunut yhtään, toisin kuin niitä sattuu, jotka eivät osaa tulla oikein. Ja mahdollisesti myös niitä, jotka tippuvat nakkena perunan päälle verhoja ripustaessaan, hyvänen aika.

Tässä tapauksessa ei harmikseni jaettu tyylipisteitä, vaan pelkkä urhoollisuuspalkinto. Mikä ei kyllä ole yhtään "pelkkä", sillä haluaisin vielä täsmentää että HYPPÄSIN KAHDESTA METRISTÄ PÄÄ EDELLÄ. Tai siis levynä, mutta ainakin pää meni jorpakkoon ennen jalkoja. Ja nilkatkin olivat ojennetut!

***

Keywords: Two meters, head first, dark water. Like Madonna said: Who's that girl?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012