Blogini tosiaan täytti vuoden tuossa viime viikonloppuna. Eihän tätä juhlintaa heti malta lopettaa, ja synttäreillähän pitää olla lahjoja, joten arvon lahjan jollekin teistä. Jee! Koska tankotanssi ja bloggaus ovat molemmat maailman siisteimpien tekemisten top vitosessa, on arvonnassa palkintona viiden kerran kortti (arvo 70 euroa!) Rock the Pole -tankotanssikouluun eli kavereiden kesken RTP:lle.

RTP on Suomen vanhin tankotanssikoulu. Tankotekniikan ja tanssillisten tuntien lisäksi valikoimassa on erilaisia lihaskunto- ja venyttelytunteja sekä balettia. Arpomani viiden kerran kortti käy kaikille yksittäistunneille, joten voittaja voi olla ihan aloittelija tai pidempään harrastanut.

Rock the Pole sijaitsee Helsingissä osoitteessa Kaisaniemenkatu 3 B. Kortti on voimassa kolmen kuukauden ajan ensimmäisestä käynnistä, joten vähän pidempääkin ehtii tulla sitä hyödyntämään.

Tankotanssi sopii kaikille perusterveille miehille ja naisille iästä tai liikuntataustasta riippumatta. Laji kehittää voimaa, kehonhallintaa ja notkeutta, suorastaan huomaamatta hauskanpidon lomassa, kokemusta on. Rock the Polen asiakaskyselyssä kehuttiin erityisesti koulun kannustavaa ilmapiiriä ja hyvää henkeä, joten ujompikin uskaltaa paikalle (kokemusta on tästäkin!).

RTP tarjoaa viikottain omia tunteja myös varttuneemmille: Never too old to pole -tunneille on K-30, muttei yläikärajaa. Tankotanssikoulun tiloista löytyy lapsiparkki, jonka ohjaajana toimii koulutettu lastentarhanopettaja.

Kuvat Rock the Pole - RTP Pole Dance Finland. Kuvaaja Joel Hiljanen.

OSALLISTU ARVONTAAN kertomalla kommenttikentässä mitä liikuntalajia aiot seuraavaksi kokeilla. (Myös muut kuin "tankotanssia" -vastaukset otetaan huomioon...) Muista jättää sähköpostiosoitteesi jos et ole lilyläinen! Sähköpostinsa voi nykyisin jättää myös piiloon, kirjoita se sähköpostisoite-kenttään, josta saan sen käsiini. OSALLISTUMISAIKAA on koko tämä viikko, eli sunnuntaihin 1.9. klo 24.00 asti.

Onnea arvontaan!

P.S. Muista tulla kurkkimaan muidenkin synttäriylläreitten varalta...!

***

I's my blogs 1 year anniversary and I wan't to give a present for one of you. Tell me what sport you're about to try out next and you'll have a chance to win a 5 pole dance classes in Rock the Pole -dance studio. Leave a comment at latest 1.9. and include your email address! Good luck!

Kommentit (47)

Annabella
1/47 | 

Moikka! Hyvää blogi synttäriä! :)

Olen kyllä pitkään harkinnut tankotanssituntien ottamista, olen vain aina lykännyt asiaa hamaan tulevaisuuteen! Mutta uusi urheilulaji jota aion seuraavaksi kokeilla on todennäköisesti uinti, sillä miehekkääni on toivonut että alkaisimme syksyllä käydä säännöllisesti liikuntamielessä uimassa :)

Lotta Katariina
2/47 | 

Onnea yksivuotissynttäreiden johdosta!! Mä haluaisin kokeilla jossain välissä triathlonia, vaikka ajatus vähän kauhistuttaakin samalla :)

Mpouta
3/47 | 

Mun piti kokeilla SUP-joogaa, mut se juna tais vähän mennä tän vuoden osalta, niin talvisemmalta puolelta hot-jooga on seuraavaksi kokeilussa!

kyoto
5/47 | 

paitsi tankotanssi, myös rengastrapetsi on ollut mielessä ja kokeiltavien listalla jo pitkään :)

A. Sinivaara
6/47 | 

Tarkoitus oli alunperin mennä torstaina ajamaan motocrossia, mutta se nyt peruuntui, joten se seuraava listalla on tankotanssi ;) tai kai se meikäläisen kohdalla on enemmän jotain tankoon pyrkimistä... ja sieltä putoamista.

Utiim
7/47 | 

Seuraavaksi ois haaveissa päästä kokeilemaan Roller Derbyä. Mutta alkeiskursseja ei taida taas ihan heti olla Helsingissä tarjolla. Realistisempana vaihtoehtona rengasstrapetsi...

ohoh
8/47 | 

Ihan niinkuin olisin lukenut tätä blogia paljon pidempään kuin "vasta" vuoden. Mutta onnea vuosikkaalle!

Seuraavaksi ajattelin testata lattia-akrobatiaa jos tulee jostain aikatauluihini sopiva kurssi, nimittäin käsilläseisonta ei onnistu jne. Ja lattia-akroiluja voi harrastaa myöskin kämäisessä opiskelijaläävässä ;)

Paula P
9/47 | 

Seuraava liikuntalaji voisi olla melonnan kokeilu ensi keväänä. Nyt pitäisi taas lämmitellä vanhoja lajeja tai aloittaa vaikka tankotanssi, jota olen jo kertaalleen päässyt eräissä polttareissa kokeilemaan :)

sukuvika
10/47 | 

Onnea yksivuotiaalle! Vaikka minustakin tuntuu, että olisin lukenut jo vuotta kauemmin.

Ensi talvena aion opetella hiihtämään, niinku silleen oikeesti että pääsee eteenpäin ja matka taittuu.

Annnu
11/47 | 

Tankotanssi on pitkään roikkunut "tahtoo kokeilla" -listalla. Myös aikuisbaletti on sellainen jota olen halunnut kokeilla jo pitkään :)

Plaa
13/47 | 

Itämaista tanssia, eli siis tuttavallisemmin napatanssia. Menin ja ilmoittauduin syksyn kurssille. Vähän naurattaa, sillä alkutaso on se, että kun yrittää vatsaa liikuttaa, niin koko nainenhan siinä heiluu. Ehkä se siitä, ainakin on vain yksi suunta mihin voidaan edetä!

Salla-Mari
14/47 | 

Oi vitsi! Parisen vuotta sitten hullaannuin tankotanssiin, mutta kun aikani kävin siellä ja ryhmän vaikeustaso ei noussut samaa tahtia kuin omani, niin päätin jättää sen lajin odottelemaan. Nyt olisi aika aloittaa uudestaan! Nautin esteettisistä lajeista ja crossfit ja kuntosali ei oikein tätä minun kaipuuta täytä. Parasta tankotanssissa on se, että eihän siinä huomaa urheilevansa, kun on niin samperin kivaa! :)

Erika F
15/47 | 

Hyvää blogisynttäriä! :) Mä haluaisin mennä jollekin syvävenyttelytunnille, vaikka venyttelyä ei ehkä lasketa uuden urheilulajin kokeilemiseksi :D Crossfit kiinnostaa myös hirveesti, sitä oon kyllä kerran kokeillutkin, mutta laji on silti mulle uusi.

lyllinen
16/47 | 

Toiveissa olisi aloittaa golf ensi vuoden keväänä. Muutaman kerran olen käynyt palloa lyömässä, mutta toiveena olisi päästä kunnolla pelaamaan. Onneksi olkoon syndeistä. ;)

Sinini
17/47 | 

Aion seuraavaksi raahautua Esportille 3 kuukauden treenitauon jälkeen... Tämän jälkeen olen vakuuttunut siitä, että ikinä, IKINÄ, ei pitäisi pitää treenitaukoja! Lomillakin pitäis tehdä edes jotain! Tauot on kamalimpia ever! :D Tein esim. eilen 15 burpeesia, jotka opin sulta HIITissä, ja muistan kuinka helppoja ja kevyitä ne oli siellä... Mut eilen... Olin jo 8:n kohdalla sitä mieltä, että voisin jättää kotitankoilut väliin ja lösähtää sohvalle. :P Say no to tauko! Täst tulee mun uus motto. :D Ehkä jos jaksan herätä, voisin huomen aamulla mennä bodybalanceen hot-saliin... Mmmm... Lämpöö... ^__^

ElluJ1
18/47 | 

Koko ikäni kuntosalia pelättyäni olen päättänyt ottaa härkää sarvista: tänä syksynä siis salille, vaikka kuinka puntti tutisisi. Tankotanssia olen testannut kerran ja sinne on päästävä uudellen!

tiiti
19/47 | 

Onnea blogisynttäreistä! Tosin mää just olen aloittanut sen tankotanssin, että ehkä mää yritän olla innostumatta mistään uudesta ihan heti :D Tai no, voisinhan mää innostua muustakin kuin pakollisesta palauttavasta venyttelystä.

Marko S
21/47 | 

Kuntonyrkkeilyä voisin testata, tankotanssin kokeilu ei ole koskaan edes käynyt mielessä mutta pakkohan tähän arvontaan oli tarttua.

Mappis
22/47 | 

Paljon onnea synttäreistä!

Seuraava lajikokeilu on luultavasti kahvakuula, jos lähimmän urheiluhallin tunnille joskus mahtuisi. Tai jos crossfittiä pääsisi jonnekin kätevästi kokeilemaan. PowerPolekin olisi haaveissa... Näitähän riittää :)

Afada
23/47 | 

APUA onko tämä mahdollista! Siskoni pastetti minulle kilpailun koska olen kohta kai jo vuoden hehkuttanut kuinka aion aina seuraavan... ja seuraavan... ja ihan varmasti sitten seuraavan palkan tultua aloittaa tankotanssin. Siskoni kai yrittää kauniisti vinkata ettei palkkani ole paranemassa, mutta toivoa tankotanssitunteihin on! :) Seinäkiipeilylle kävi aikoinaan samoin, jospa nyt tankotanssille ei. Peukut on pystyssä! :) Ja onnittelut vuosipäivän johdosta!!

utua
24/47 | 

Aion uskaltautua ihan perinteiselle kuntosalille! Oon pitkään kammonnut ajatusta salitreenistä, mutta tänä syksynä aattelin haastaa itseni kokeilemaan. Onneksi siellä järjestetään sellaisia starttitunteja, joissa opastetaan laitteiden käytössä ja oikeanlaisessa treenamisessa, sillä muuten olisin ihan hukassa.

OutiK
25/47 | 

Huh, paha! Olen vähintään kokeillut lajeja cheerleadingista futikseen ja boulderoinnista agilityyn, joten hetken ajan piti miettiä... TRX on kuitenkin vielä kokeilematta!

Tiinuska / Parempia polkuja
27/47 | 

Kiva haaste ja kovasti onnea blogille! Siitä lähtien kun kuulin, että RTP:ssä on Never too old to pole - niminen tunti, olen odottanut kuumeisesti täyttäväni 30 :D Noh, enää pari kuukautta näitä 2-alkuisia vuosia jäljellä, ja sitten tangolle viimeistään :) En olekaan aiemmin kokeillut...

Koska kolmikymppisiin on kuteinkin vielä aikaa, ja jotain pitää kai harrastaa ennen synttäreitäkin, olen asettanut itselleni ryhmäliikuntahaasteen, jossa koluan meidän ketjun ryhmistunteja läpi. Sen tiimoilta menen huomenna testaamaan Bodybalancea sekä uutta FLX - tuntia. Venyy ja paukkuu ennen lauantain Midnight Runia!:)

Susku
28/47 | 

Tarkoitus olisi joskus ensi keväänä päästä (uudelleen) kokeilemaan sekä tankotanssia että boulderointia. Urheilullisempia aikoja tässä kyllä jo odotellaan!

Lilina
29/47 | 

Haaveissa olisi aloittaa joku joukkuelaji. Pelasin koko nuoruuteni pesäpalloa ja se energia ja virta mitä joukkuehengestä irtoaa olisi taas ihanaa kokea. Haluan myös kokeilla jotain vielä kokeilematonta joogalajia.

Heidiliina
30/47 | 

Crossfit on myös täällä se laji mikä kiinnostaa.
Kiitokset ajatuksia herättävistä kirjoituksista!

Nita77
32/47 | 

Melontaa ja crossfitia haluaisin kokeilla, tankotanssia kun kokeilin kesällä ja innostuin täysin.

Annen
33/47 | 

Hot joogaa. Tulee olemaan talvella ihana harrastus kun ulkona myrskyää sekä räntää tulee ja itse saa olla +35 asteisen joogasalin lämmössä

päivikki
34/47 | 

Les Millsin GRIT-tunnit, onko se urheilulaji? Se menee kokeiluun seuraavaksi. Toivottavasti myös tankotanssi! :)

Lisäksi aion herättää henkiin vanhan itsepuolustuslajiharrastuksen. Hui.

mariiah
35/47 | 

Viimeisin lajivalloitukseni oli juuri tankotanssi, jonka parissa viihdyn mainiosta. Nyt tätä taiteilua täydentämään haluaisin kokeilla aerial-joogaa eli ilmajoogaa. Lajit voisivat jopa tukea toisiaan jonkin verran.

Vierailija
36/47 | 

Huomenna vuoooosien tauon jälkeen menen pelaamaan sählyä! Tänään hankin mailan ja pelottaa miten lujaa miespuoliset duunikaverit runttaavat mut seinään...

Nanna9
37/47 | 

Seuraavaksi kokeilulistalla on (ollut jo jonkin aikaa) rengastrapetsi. Pakko olla kivaa. Ja pakko alkaa venytellä.

up
38/47 | 

Uudehko lukija tässä hei! Pakaragaten myötä löysin blogisi ja jäin heti koukkuun.

Loman jälkeisen töihin paluun myötä niska ja selkä sanovat auts, joten ehkä seuraavaksi olisi syytä kokeilla jotain venyttelytuntia. Ehkä syksyn uutuuksista löytyisi joku hyvä, vaikka olen aina suhtautunut venyttelytunteihin varauksella, hyvää treeniaikaa menee ihan hukkaan...Yksi pitkäaikainen haave on myös uinnin tekniikkakurssi, uinnissa kun olen lähinnä itseoppinut.

ElliT
39/47 | 

Seuraavaksi suunnitelmissa on kokeilla hotjoogaa. Kuumuudesta voitelua kireisiin lihaksiin. Lämmittää myös ihanasti viilenevässä syksyssä!

Plie
40/47 | 

Viime viikkoiseen Helsinki City Triathloniin osallistuessa tuli huomattua, että paremmille uintitaidoille olisi käyttöä. Eli mikäli aika riittää, uinnin tekniikka olisi kiva treenata. Ehkä sitten joku kerta voisi osallistua ihan oikeaan triathloniin. Syksyn lähestyessä myös hotjooga ja ilmajooga kiinnostavat!

Loppuun vielä kiitokset erittäin mielenkiintoisesta ja hyvin kirjoitetusta blogista! Eksyin tänne eräänä sateisena sairaslomapäivänä ja olen siitä asti seuraillut.

wwilem
41/47 | 

Moikka! Tykkään kyllä sun blogista ihan älyttömästi ja oli pakko osallistua kun oon pitkään halunnut tota tankotanssia kokeilla :D! Toinen mikä kiinnostaisi aika lailla nyt varsinkin kylmän syksyn ja talven tullessa on toi hot yoga!
Keep it up!

Sonia2
42/47 | 

Meinasin että seuraavaksi olisi vuorossa boulderointi, kiipeily ilman turvavarusteita! Ja toiv. pitkään mielessä ollut tankotanssi!

supersociale
43/47 | 

Hot joogaan on ollut tarkoitus mennä vaikka kuinka kauan, toisaalta juoksusta innostuneena myös juoksun tekniikkakurssi houkuttelee. Tankotanssia oon testannu kaverin tangolla ja se on ehkä maailman kivointa!

Laurah
44/47 | 

Ainakin joogaa olisi tarkoitus syksymmällä aloitella, myös uintikurssia suunnittelin. Tekisi mieli laittaa tähän stand up paddling, mutta taidan olla auttamattomasti myöhässä, koska kesä kuulemma meni jo.

Venlanz
46/47 | 

Ehdottomasti tankotanssi! On pitänyt käydä kokeilemassa jo lähes vuoden verran, vaan en ole saanut aikaiseksi. Tämä lahjakortti saisi munkin takamuksen vihdoin nousemaan sohvalta. Akrobatiaa olen jonkin verran kokeillut, mutta tankotanssissa parhaalta vaikuttaa juuri sen akrobatian ja samalla kuitenkin naisellisen sensuellin liikekielen yhdistelmä. Olen itse tanssija, joten tanssillisuuskin houkuttelee. Mahtava blogi, keep up the good work!

EmmiÅ
47/47 | 

Itseäni houkuttavat tällä hetkellä aika tasaisesti baletti ja jenkkifutis. Yhdistelmänä ehkä vähän mystinen, mutta molemmissa kiehtoo fyysinen äärimmäisyys ja oman kehon kouliminen, sellainen liha tottelee kuria -meiniki. Jefusta on vissiin kokeilupäiviä pukkamassa näin syksyn ratoksi, eli näin lopuksi taidan lukita vastuksen B. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012