Viimepäivinä on ollut sellainen fiilis, että The world is changed. I feel it in the water. I feel it in the earth. I smell it in the air.

Mutta ei kai nyt vielä ole syksy! Eihän!

Jos on, niin jotain pitää tehdä!

Kävin aiemmin elokuussa Narinkkatorilla street workout -tapahtumassa. Missasin itse kisat, mutta näin niin paljon timmejä kroppia ja mielettömiä muuveja, että väkisinkin alkoi laji kiinnostamaan. 

Street workout tarkoittaa siis kehonpainotreeniä ja temppuilua ikäänkuin aikuisten kiipeilytelineissä. Älyttömän tehokasta, varmasti hauskaa - ja toisaalta valitettavan lannistavaa!

Hehe, vähän niinkuin tankotanssi. Nämä kuvat ovat samasta tilaisuudesta, esiintymässä olivat Rock the polen Camilla ja Hulda.

Vähän epäilen, että saan itseäni treenaamaan street workoutia. Toinen hommeli, mikä on nyt kiinnostanut, on parkour. Kuulemma sitä voi harrastaa ohjatusti kotinurkilla, joten tekosyiden pitäisi olla vähissä. Toisaalta olen tammikuusta alkaen yrittänyt saada itseäni naapuritalon balettikouluun tunneille, enkä ole vieläkään sinne asti päässyt. Ja sentään tiedän varmasti, että rakastan balettia!

Samalla reissulla ehdin vielä suppaamaan Eiranrantaan. Kaveri avaa Easyfit-kuntosalin Ruoholahteen lokakuussa, ja piipahdimme Meduusojen kanssa salin promotilaisuudessa. Vähitellen alkaa suppauskausi lähestyä loppuaan. Ehkä sitä voisi siirtyä vaikka uimahyppäämään...jos nyt jonosijaltain nousisin!

***

I guess it's autumn. Maybe I should start a new hobby or get back to ballet or diving classes?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012