Ajattelin vain tulla muistuttamaan teitä kissoista. Kissat ovat ihastuttavia ja pehmoisia ja kaikkea! Eilen släkkäämässä näin kissan, joka matkusti mestoille omistajansa repun päällä, omistaja tuli pyörällä. Mahtava elikko!

Valitettavasti en voi itse pitää kissaa. Mutta koska lapseni ja minä olemme hulluna kissoihin, hankkiudumme aina välillä jonnekin paijailemaan.

Äskettäin kävimme Kissakahvila Helsingissä paijailureissulla. Vitosen "kissanhoitomaksulla" pääsee silittelemään ja leikittämään paikan karvapalloja 1,5 tunniksi. Syliin kissejä ei valitettavasti vaikkakin ymmärrettävästi saa ottaa. Eikä nukkuvia kissoja saa herättää. 

Lisäksi kahvilasta tietysti saa kahvia ja syötävää, mutta ymmärtääkseni kissanhoitomaksun lisäksi ei ole ostopakkoa. Paikan kisut olivat ihastuttavia, osa leikkisiä ja osa laiskempia.

Suorastaan terveellistähän kissojen kanssa hengailu on. Paijaaminen rentouttaa, lievittää stressiä ja laskee verenpainetta. Lisäksi väittävät, että kissavideoiden katselu lisää työtehoa. Eiköhän näillä kuvilla ole sama vaikutus!

***

Look at these cute cats! Look at them!

Kommentit (2)

Vierailija
3/2 | 

Meillä on kotona kissa ja lentävä lause: "älä stressaa, paijaa kissaa". Ja se auttaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012