Teen tämän postauksen ihan siitä riemusta, että se on mahdollista, vaikka aihe onkin tosi hämärä. On aika erikoista, että tuli pukeuduttua useampaan asuun a.) yhden päivän aikana, b.) juoksutapahtumaan liittyen. Joten nyt on luvassa niin häikäisevää tyylikkyyttä (muun muassa juoksusukat kiilakorkosandaaleissa, uuh), että kannattanee pistää reiskat valmiiksi silmille.

Tässä hermoilen Turengin asemalla. Paniikin kourissa en näköjään pysty hillitsemään kasvojeni ilmeitä. Huomaa juoksutopin ovela esiintyminen tavallisena toppina, sekä tyylin täydentävät lenkkitossut.

Juoksutoppi H&M, kietaisuhame Vero Moda (secondhand), lenkkarit Adidas (Adistar Salvation), aurinkolasit Nissenin halpishylly.

Seuraavassa asussa poistuin kisa-alueelta. Koska juoksin ensimmäisessä kuvassa näkyvällä topilla, tuli tapahtuman yllättävän tyylikäs T-paita todellakin tarpeeseen. Huomaa paitsi luonteva poseeraukseni, myös asun hienostunut viimeistely niillä jo hehkutetuilla juoksusukilla. Lookin täydentää sukista aistikkaasti vilahtava varvas.

Hame ja aurinkolasit kuten edellä, T-paita Hämeenlinnan kaupunkimaraton, kengät Rieker, sukat Lidl, sykemittari Suunto.

Juoksun jälkeen köpöttelimme rantaan uimaan. Uima-asusta ei valitettavasti ole todisteita, mutta kyllä tästä blogista taitaa jo ihan riittävästi bikinikuvia löytyä. Meillä oli suunnitelmissa pienimuotoinen bailando Hämeenlinnan yössä (tai siis alkuillassa, bussi takaisin Turenkiin lähti 21.23), sen varalta olin napannut mukaani pikkumekon.

Aurinkolasit, sukat ja kengät kuten edellä, mekko H&M, rannekoru Aurinko.

Mikäli nyt ihmetyttää tyylivalintani sukkien ja sandaalien suhteen, niin kerrottakoon koko tarina. Ajattelin, että juoksun jälkeen sattuisi varpaisiin, joten otin mukaan sandaalit. Korolliset siksi, että matalat unohtuivat töihin. Sukat taas pidin jalassa (tai nämä ovat kyllä puhtaat ns. varasukat, eivät ne joilla juoksin - sentään jossain minullakin menee raja!) siksi, että vammojeni laastarointi pysyisi paikallaan. Tai sitten voit vain ajatella, että olen niin style, ettei sitä voi normijärjellä käsittää. Lohduttauduin sillä, että kaikki minut nähneet varmasti ajattelivat niin. Kuten se yksi nainen, joka lähes irvisti huomattuaan jalkani. Selvästi kateellinen tästä trendsetteriydestäni, jotkut polvi- tai nilkkasukat sandaaleissa on ihan toissapäivää, juoksusukat on tulevaisuutta.

Vielä kerran, ihastuttava lähikuva:

Très chic!

(Se päivän olennaisin vaatetus, eli juoksuasu näkyy täällä.)

***

My outfits of the day on a half marathon day.

Kommentit (3)

Plaa
4/3 | 

:DD Joku muukin edustavana kylillä. Nimim. karvahattu, kevyttoppatakki 80-luvulta ja Hai-saappaat jalassa heinäkuussa.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
5/3 | 

Onneksi muoti on usein ihan sekoa, joten sitä voi aina väittää olevansa tosi aallonharjalla, mitä ne pöljät ihmettelijät vaan ei tajua :P

Mindeka
6/3 | 

Niin totta! Asenteella vaan, niin kukaan ei osaa edes epäillä ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012