Oletko rintasyövästä toipunut tai tunnetko jonkun joka on? Nyt on tarjolla mahdollisuus saada juoksuvalmennus puolimaratonin juoksemiseen yhdessä Smokkijuoksijoiden kanssa ja Roosa nauha -kampanjan tukena:

Roosa nauha ja Smokkijuoksijat etsivät valmennettavia syksyllä Vantaalla juostavaan puolimaratoniin. Tempaus liittyy Roosa nauha -kampanjaan, jota Smokkijuoksijat tukevat. Tarkoitus on löytää kaksi rintasyövästä toipunutta naista, jotka valmennuksen jälkeen juoksevat puolimaratonin Vantaalla 13.10.2013 yhdessä Smokkijuoksijoiden kanssa.

Aikaisemmat Roosa nauha -juoksijat kertovat:

"Roosa nauha -juoksun jälkeen rakkaus

juoksuun löytyi uudelleen.  On mahtava huomata, että sairaus ei rajoita mitenkään paluuta normaaliin elämään. Maaliviivalle tullessani olin todellisesti jättänyt sairauden viimeisetkin pölyt taakseni ja aloitin uuden urheilullisemman elämän."

Johanna Liukko, vuoden 2011 Roosa nauha -juoksija"Oli hienoa palata sairauden jälkeen säännölliseen liikuntaharrastukseen, lenkkipoluille ja tuntea vahvasti olevansa elossa. Oli upeaa olla myös esimerkkinä kanssasisarille - liikunta kannattaa, ja antaa iloa ja jaksamista elämään."

Sanna Hämäläinen, vuoden 2011 Roosa nauha -juoksija

 
Huh, varmasti mieletön kokemus. Älä epäröi hakea mukaan, jos kohderyhmään sovit! Lisätietoa Roosa nauhan nettisivuilta.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012