Kun luet tätä, olen jo matkalla Ateenaan, tai ehkä jopa perillä. Toivon mukaan. Hotellisählinki on saanut minut hyvin epävarmaksi, ja pelkään että lentojenkin kanssa tulee jotain ongelmia.

Tätä kirjoittaessa sen sijaan olen melko luottavaisin mielin itse juoksua ajatellen. Eiköhän se hyvin mene. Ihan hyvinhän sille alkuperäisellekin maratonjuoksijalle kävi. Eiku.

Matkalla meinaan pitää mielessä kaksi kuvaa. Toinen on tämä:

Kuva täältä.

Maali on antiikin aikana rakennetulla, kokonaan marmorisella Panathinaikon stadionilla. Kylmät väreet tulee jo kun katsoo kuvaa. Kyllä tuonne kannattaa selvitä, oli miten hankalaa tahansa.

Ja se toinen on tämä:

Ateenan paras olutravintola on ympäröity kartalle paksulla tussilla. Latkin siellä vehnäolutta pitkin yötä ja huutelen OPA!

Palaan blogin äärelle alkuviikosta. Ajantasaisimmat kuulumiset pääset seuraamaan Facebookista ja Instagramista @fitnessfuhrer.

P.S. Ai miten otsikko liittyy mihinkään? Se on yksi niistä harvoista lauseista, jotka muistan kreikaksi. Toinen on Ola kala, kaikki hyvin. Eiköhän noilla pärjää koko reissun.

***

Who cares if the Athens marathon route is the hardest among all major marathons if the finish is at the Panathenaic Stadium? Well I don't. As long as there's but the marbe stadium of ancient times, also some beer.

Kommentit (2)

Uraäiti
3/2 | 

Onnea matkaan! Se ei ole raukkojen laji... Asenne sulla on ainakin kohdillaan ja sehän on tärkeintä. Kuninkuusmatkaahan ei juosta jaloilla vaan päällä. Terveisin Nimimerkki "Yksi maraton takana, eikä toista tule..."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012