Kävin viime keväänä testailemassa Himo Clubilla burleskitanssia. Ryhmässä oli ihan ekakertalaisia ja joitain, jotka jo suunnittelivat esiintymistä. Vähäsen tuli lapsuuden "leikin hienoa naista" -fiilingit mieleen, mutta ei se ollut vaivaannuttavaa kuitenkaan. Kunnon liikunnaksi ei burleskitanssista hyväkuntoiselle ole, mutta välistä on ihan hyvä kokeilla erilaisia tapoja liikuttaa vartaloaan kuin himo(sic)treenaus. Muutama vähemmän käytetty lihas tosin löytyi, samoin kuin pari ajatusta siitä, miten naiseutta kulttuurissamme esitetään. Ohjelmassa oli erilaisia ja eri ruumiinosien vatkauksia, viskauksia, pyörityksiä ja keikutuksia. Tasseleiden pyörittämiseen tarvittava liike opeteltiin myös, mutta täysissä pukeissa ja ilman kyseisiä härpäkkeitä. Sinänsä harmi, mutta tuskin olisin kehdannutkaan! Kuumottavin tilanne oli esitellä jotakin sheikkausliikettä muille piirissä, vastaavissa lyö aina pää tyhjää. Mutta ei siihen kuollut.

Burleskishow:n mainos vuodelta 1898. Kuva täältä.

Mene, jos ketkuttaminen, gendertutkailu tai kevyt eskapismi kiinnostaa. Tai exhibitionismi.

Pukeutua voi trikoisiin ja toppiin taikka viimeisen päälle. Jälkimmäisessä tapauksessa sua saatetaan tuijottaa hiukan. Kateellisena. Korot on kivat, mutta paljasjaloinkin pärjäsi.

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla