Ajattelin, että selviän ihan hyvin juoksematta yhtään maratonia Suomessa. Jostain syystä kotimara alkoi kuitenkin houkuttaa, ja niinhän siinä kävi, että ilmo on sisällä Helsinki City Marathonille.

Mitä ei ole sisällä, no se on pidempi lista. Riittävää treeniä. Treeniä ylipäätään. Vahvaa uskoa ja taistelutahtoa. Kelvollista hapenottokykyä. Normaalia hemoglobiiniarvoa. Sen sellaista.

Vaikka ilmoittauduin vasta, oli kuitenkin ihan selvää, että juoksisin maratonin suunnilleen tähän aikaan vuodesta. Miksi sitten en treenannut? No en tiedä! Sitä tässä ihmetellään! Aikaa on rapiat pari viikkoa, joten myöhäistä se nyt enää on aloittaa.

Ensimmäset päivät ilmon jälkeen hermostutti aika paljon. Meni se Tukholma niin vaikeasti, samoin kuten tässä välissä juostu puolikaskin. Alkoi melkein ahdistaa, että pitääkö sinne nyt tunkea.

Vähittäin olen kuitenkin huomannut miettiväni soittolistaa ja vaatteita. Ennen kaikkea vaatteita, mutta pikkiriikkisen reittiäkin. Itse asiassa taidan melkein odottaa juoksua jo. Koska maratonin juokseminenhan taisi olla tosi mukavaa ja helppoa, tai ainakin joku sellainen muistikuva minulla on.

***

I did avoid my home town marathon for a long time. This year I'll run it. First I was super scared but now...I'm kinda exited!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Sanna - Mamman parempi päivä
1/4 | 

Ai kuinka ihanaa, maratonin juokseminen siis voi olla kivaa!:) Koska se on vuoden päästä edessä, nyt häämöttelee vasta puolikas, toinen tälle kesää. Kokonainen pelottaa ihan sikana. Ja samoja hengitysvaivoja, astmapiippuhommia ja anemiahämmennyksiä täälläkin on ihmetelty vikat 6kk. Mutta kaipa se tästä...

Miten rakennetaan vahva itseluottamus juoksijana? Kun ei se treenikään auta kun koko ajan stressaantuneena kuulostelee kroppaa. Oisko ideaa?:D Kun ois kiva juosta.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015

Sori mä en ollut huomannut tätä kommenttia!

Mua pelotti ensimmäinen myös ihan tosi, tosi paljon. Tuolta arkistoista löytyy useampi postaus, jossain välillä marraskuu 2012-tammi/helmikuu 2013.

Ja pelottaa mua edelleenkin, mutta en anna sen haitata :D

Kyllä mä uskon, että riittävä treeni auttaa parhaiten siihen itseluottamukseen, mulla on aina ollut taipumus lähteä melko vähällä treenillä ja viimeaikoina olemattomalla. Se aiheuttaa ihan turhaa hermoilua. Jos on treenannut kunnolla, niin voi luottaa siihen, että kaikki voitava on tehty :)

Mutta jos ei jostain syystä pysty treenaamaan kovin tunnollisesti, tai on jotain haasteita, niin sitten täytyy vaan mennä sillä mitä on. Ei sitä ehkä ihan huippuaikoja juokse, mutta jos läpäisy on tavoite, niin siihen ihan oikeasti riittää aika vähän :) Kokomaraton ei ole niin paha juttu millaiseksi sen kuvittelee. Kyllä se sattuu ja kyllä siellä väsyy, mutta ylitsepääsemätöntä se ei ole missään tapauksessa!

Kyllä sä siihen pystyt! Kivoja treenejä ja tsemppiä puolikkaalle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012