Netissä kun hengailee niin törmää kaikkiin höpsötyksiin. Ja lähtee sellaisiin mukaan.

Kuten nyt vaikka sadan punnerruksen tekeminen yhtäjaksoisesti, kaikkea sitä. Jotenkin päädyin Parempia Polkuja -blogin Tiinuskan kanssa siihen, että tämä se vasta olisi hauska juttu.

Sadan punnerruksen tekeminen kuulostaa järkyltä, mutta pitäisi olla mahdollista (kuvittele tähän ostoskanavaääni) vain kuudessa viikossa! Ja mikä parasta, lähtötasostasi riippumatta!

Tämän mullistavan ohjelman avulla teet sata punnerusta tuosta vain! Vain kolme treenikertaa viikossa riittää! Hämmästytä ystäväsi ja työtoverisi ja paistattele naapuriesi varauksettomassa ihailussa!

Nonijoo nyt aloin pistämään vähän omiani joukkoon. Vähän epäilyttävä on tuo ohjelmakin. Mutta missä olisi ihmiskunta nyt, jos se ei olisi kokeillut kaikkia epäilyttäviä juttuja? Ei ainakaan istumassa tietokoneen ääressä houkuttelemassa muita älyttömyyksiin. Tai no en tiedä, mutta tähän päädyttiin ja tällä mennään.

Tein eilen alkutestin, jonka tulos oli 25 kappaletta punnerruksia, yksi neljäsosa siis kasassa. Minulla ei ollut virallista valvojaa, mutta pyrin tekemään puhtaita suorituksia. Virallinen ohjelma alkaa tänään.

Ehkä sinäkin haluat pystyä tekemään 100 punnerrusta? Totta kai haluat! Tule siis mukaan, ja houkuttele toverisikin. Itse jatkoin yllyttämistä kotona, ja puoliso ei suostunut, tulee kuulemma liikaa massaa...jotkut ovat sitten luovia tekosyidensä kanssa. Lapsi taas kuulemma tekee ainakin sata punnerrusta vaikka tänään, nakkihelppoa. Okei.

***

I'm about to do  one hundred pushups -challenge. Why, oh why I agreed to do this!!!

Kommentit (4)

Tiinuska / Parempia polkuja
5/4 | 

Ihan loistolupauksen antaa kyllä tämä ohjelma - kuuden viikon kuluttua punnerrat 100 kertaa putkeen, ja vieläpä ilman ainuttakaan hikipisaraa! Ihan luottavainen olo, että 42 päivän kuluttua jaksan punnertaa 85 kertaa enemmän kuin nyt. Mun mielestä kannattaa kuitenkin yrittää, sillä tässä on potentiaalia mm. seuraavien pikkujoulujen biletempuksi, sen jokavuotisen "saakkönää kielen rullalle"-jutun lisäksi. Tsemppiä harkkoihin ;)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
6/4 | 

Ehdottomasti kannattaa yrittää, ja todellakin aion leveillä tällä pikkujouluissa! Hyvällä tsäkällä leveilen ihan kirjaimellisestikin :D

Kiitos samoin!!!

Vierailija
7/4 | 

Hahaa! En tiedä onko sama ohjelma, mutta aloitin saman nimisen ohjelman viikko sitten. Se löytyi android-kaupasta puhelimeen. Aloitustestissä ain yhden hurjan punnerruksen. Kauankohan menee että saan sen sata putkeen? Pakko silti yrittää! Suunta on vain ylöspäin! :D

Ai niin sulla on mahtava blogi ja hauska tyyli! Kiitos!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
8/4 | 

Oletan, että se on sama. Tuolta nettisivuilta olisi päässyt käsiksi johonkin sovellukseen, mutta ajattelin, että teen näin vanhanaikaisella metodilla :D

Tsemppiä sulle haasteeseen, todellakin tuosta on hyvä parantaa! Eikä sillä nyt loppujen lopuksi ole niin väliä vaikka ei menisi 100, enemmän kuin alussa menee varmasti :)

Kiva kuulla että tykkäät!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012