Rundance eli luova juoksu on laji, joka yhdistää juoksun ja tanssin. Siis että jolkotetaan ympäriinsä joraten samalla joka suuntaan? Kuulostaa kännissä keksityltä idealta, ja sitä se mitä ilmeisimmin onkin. Kuulostaa myös aivan mahtavalta, mikä voisi olla hauskempaa kuin juosta JA tanssia?

Eiku menox, kuva täältä.

Jokainenhan meistä on salaa jorannut jossain hiljaisella tiellä, kun luureista on tullut ihan paras kipale juoksun aikana. Ja kun joku on nähnyt, niin on hiukan nolottanut. Nyt tätä huippulajia pääsee kokeilemaan ilman noloilua, samanmielisten seurassa! Luovat juoksijat bailaavat lauantaina Baanalla Helsingissä, lähtö on kello 15 Ruoholahden päästä. Tapahtuma on kaikille avoin, eikä sinne tarvitse ilmoittautua. Facebookista löytyy tapahtumasivu  ja lisäinfoa täältä.

Rundancea harrastetaan muuten ulkomaita myöten! Vaikuttaisi siltä, että näillä briteillä ole mitään tekemistä suomalaisten Rundancen keksijöiden kanssa, mutta sehän vain osoittaa, että tämä lajin syntyminen on ollut väistämätöntä. Joilloin on tietysti suorastaan synti olla kokeilematta sitä itse!

P.S. Ilmoittauduin juuri maratonille. Siis ihan kokonaiselle. Voi olla, että siellä ei hirveästi tanssituta. APUA!

Kommentit (3)

Vierailija
4/3 | 

Heipsis, kiitos kivasta rundance-jutusta. Olen tuo vasemmanpuoleinen hahmo. Olen myös hienhajuinen perheenäiti:) Tosiaan briteillä samanlainen meno. Hauska yhteensattuma!

Tervetuloa kokeilemaan tänään Baanalle, tähän jää koukkuun ja saa varmasti lisäpuhtia maratonille

Ilon Idea
5/3 | 

Mistä idea tulee? Omistaako joku idean? Onko idea hyvä? Onko mahdollinen känni-idea huonompi vai parempi? Miten sama idea on syntynyt samaan aikaan toisaalla ilman yhteyttä? Vai onko idea maailmassa yhteys? Rundancella näyttää pääsevän lähemmäs maailmaa missä ideat syntyy. Se on iloinen maailma. Ilo tarttuu.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
6/3 | 

Hei kuvassa oleva vierailija, luin Nytistä teistä ja innostuin kovasti! En päässyt itse kokeilemaan tänään, kun säästän jalkojani huomista Pääkaupunkijuoksua varten, mutta ensi kerralla on pakko päästä mukaan!

Ilon Idea, kyllä, Rundance on selvästi oikein idea-idea. Sellaisten luonteeseen kuuluu pyrkimys kohti materialisoitumista niin aktiivisesti, että niitä poksahtelee sinne tänne. Ja jos ei parempi tai huonompi, niin känni-idea on usein luovempi ja pidäkkeettömämpi kuin perusidea. Luulen, että ideamaailma on vähän niinkuin Narnia: täytyy olla tietynlainen mieli (/-entila), jotta sinne pääsee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012