Mitämitä Kirkkonummella, Hämeenlinnassahan sitä piti olla? No niin olinkin, ja olen sen seurauksena niin poikki, että pistän ulos tällaisen aiemmin kasatun kuvapostauksen edellisestä viikonlopusta ja palaan Hämiksen puolikkaalle kerättyäni voimani. 

Olimme viikko sitten mökkeilemässä rannikolla Kirkkonummen kohdilla, ja oli niin kerrassaan mainio reissu, että vieläkin jaksan hehkuttaa.

Tässä istun laiturilla pohdiskelemassa syvällisiä. Tai en kyllä pohdiskele yhtään mitään, lavastettu kuvahan tämä on.

Kerroinkin jo, että kävin soutelemassa. Toinen kerta sujui hiukan paremmin, joskaan ei kovin kummoisesti edelleenkään. Parasta oli silloin, kun joku toinen hoiti soutuosuuden ja itse sai maata veneen perässä ja kuunnella liplatusta.

Jaahas mitäs tässä pitäisi tehdä?

Kävin myös marjastamassa. Tai siis kaapimassa marjoja mukiin, marjastus kuulostaa hiukan turhan suureelliselta. Laitoin suorituksen kuitenkin HeiaHeiaan, jotta "30 lajia tänä vuonna" mitali paukahtaisi pikemmin plakkariin. Pitäisiköhän vielä vaikka pestä ikkunoita, jotta saisi sen nopeammin?

Ahomansikoita oli niin tolkuttomat määrät, että en ole ennen moista nähnyt! Kuvassa ne esiintyvät tarjoiltuna Nestlen Fitness-murojen kanssa, jotka eivät ole kyllä mitään fitnessiä nähneetkään. Toisaalta onhan tämän bloginkin nimi Fitness Führer, että taidan olla jäävi sanomaan. Vai olikohan tämä Pirkan muromysliä? Harhaanjohtavaa sekin on, vai mysliä, käytännössä keksinpurua siinä paketissa on. Ei sillä että valittaisin.

Kävin myös seisoskelemassa kalliolla katsomassa kaukaisuuteen ja miettimässä filosofisia asioita. Paitsi että katson kyllä ihan kameraan ja mietin varmaankin jotain sellaista, että toivottavasti näytän nyt khuulilta enkä tipu täältä.


Ihanaa oli, kaikin puolin!

***

Couple of pictures from summer cottage. I really enjoyed it there.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012