Yhteistyössä Finnmatkat.

Olemme palanneet kotiin, ja oli kyllä kerta kaikkisen ihana ja rentouttava loma! Sekä treenintäytteinen.

Sitähän välillä väännetään, että saako/ pitääkö lomalla treenata vai ei. Itse olen ehdottomasti sitä mieltä, että saa ja melkeinpä pitääkin. Viihdyn kyllä erinomaisesti rantatuolissa tai hiekalla makaamassa vaikka monta päivää putkeen, mutta kuntoilu silloin tällöin tekee koko lomasta nautittavamman. Liikuntaa harrastettuaan on entistäkin rennompi rannalla pankottaessaan, jaksaa syödä enemmän paikallisia herkkuja ja nukkuu makoisammin! Eri lajien parissa myös näkee lomakohteista ihan erilaisia puolia.

Nykyisin olen todella kiinnostunut myös siitä, millä tavalla minkäkin lajin tai tunnin ohjaaja ohjaa, ja on todella mielenkiintoista havainnoida mahdollisia kulttuurieroja. Hyvä ohjaaja on hyvä ohjaaja joka paikassa, vaikka tyylejä ja vivahteita on monia!

Vietimme lomaviikkomme siis Gran Canarian Bahia Felizissä, jossa majoituimme Blue Village -konseptiin kuuluvaan Tres Vidas -hotelliin. Treenailun kannalta se oli erinomainen vaihtoehto, sillä Kanarian monipuolisten liikuntamahdollisuuksien lisäksi Blue Villagessa järjestettiin milteinpä hengästyttävissä määrin ohjattuja aktiviteetteja.

Viikon kuluessa jumppasin.

Juoksin maratonin.

Temppuilin ulkokuntosalilla.

Surffasin!

Meloin.

Sekä tietysti uin niin meressä kuin altaassakin!

Joogasin.

Ja ehkä tämäkin lasketaan uimiseksi?

Palaan vielä seuraavissa postauksissa tarkemmin lajitestailuihin ja hotellimme palveluihin, sekä muihin lomatunnelmiin. Lisää kuvia näet Instagramista @fitnessfuhrer!

Matkamme Gran Canarialle sekä majoituksemme Bahia Felizin Blue Villagessa tarjosi Finnmatkat.

***

What a lovely active holiday we had!

Kommentit (5)

suvitus
1/5 | 

Edesvastuutonta postata tällaisia aurinkokuvia keskellä Suomen kylmää talvea. Tai tarkemmin ajateltuna hyvä blogiyhteistyö Finnmatkojen kannalta ;)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
2/5 | 

Hahaa, joo, ehkä se oli tässä vähän ajatuksenakin ;)

Toimii kyllä ihan omallakin kohdalla, vähänkö haluan tuonne takaisin vaikka vasta ehdin kotiin :D

Sillycatlady
3/5 | 

Ollaan parin päivän päästä lähdössä Kanarialle ja kelailin näitä matkaraportteja läpi. Heräsi kysymys, että missä tuo melontakuva on otettu? Näyttää nimittäin mukavalta ja suojaisalta paikalta. Tonne me haluttais myös!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/5 | 

Anfilta :) On mun lempiranta tuolla!  Patalavacan jälkeen Puerto Ricoon päin. Pääsee bussilla ja autolla tietty. Kannattaa tulla vähän kauempaakin, tuolla on yleensä aurinkoista, ei tuule paljoa eikä ole aaltoja. Tosi kiva ranta siis, ja tuon vuokrauspaikan lisäksi löytyy ruokakauppa, muita kauppoja ja ravintoloita. Vuokrattavana on kanoottien lisäksi sup-lautoja yms. 

Suosittelen syömään Patalavacan puolella Cabo Suroestessa tai sitten jos fine dining kiinnostaa, niin La Aquarelassa.

Jos kiinnostaa kokeilla surffausta, niin suosittelen Pro Surfing -nimistä puljua Inglesissä.

Ihanaa matkaa :) Minne päin menette?

Sillycatlady
5/5 | 

Kiitos! Tuonne mennään ehdottomasti. Ollaan Maspalomasissa, mutta meillä on auto vuokralla, niin päästään liikkumaan kätevästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012