Olinpa tuossa järjestämässä tankotanssikisoja. Hommaan meni aika lailla aikaa ja vaivaa, ja pinnaakin. Vähän ennen kisoja olin sitä mieltä, että tämä oli todellakin viimeinen kerta kun moiseen puuhaan ryhdyn, mutta kun esitykset olivat käynnissä, mietin että miksi koskaan teen mitään muuta. (Hahaa, taidan sanoa tätä asian jos toisenkin suhteen!)

Kyseessä oli siis Pole Stars Showcase, joka oli ensimmäistä kertaa järjestetty, aloittelijoille suunnattu kilpailu. Kahden kilpasarjan lisäksi tapahtumassa oli myös showcase-osuus, jossa ei sitten ollut kokemus- tai esiintymisrajoituksia. Alla illan parhaita paloja videoilla.

Näin Emilia Saarelan ohimennen kenraaleissa, ja se hetki, mitä ehdin nähdä, riitti nostamaan ihon kananlihalle. Puhumattakaan tästä koko esityksestä, jolla napattiin ensimmäinen sija kategoriassa Shining Stars.

Santeri Koivisto on aloittanut tankotanssin vasta muutama kuukausi sitten. Ei uskoisi! Toki häneltä löytyy muuta taustaa. Esitys oli varsin vaikuttava, ja oikeutti toiseen sijaan kategoriassa Shining Stars.

Vilma Vireniuksen esitys teki todella vaikutuksen. Luova ja yllättävä koreografia yhdessä teknisen taitavuuden kanssa toivat tälle esitykselle showcasen Best technique -arvonimen, ansaitusti!

Jasmiina Riikosen esitys oli yksi niistä, joista itse vaikutuin eniten. Tarvittiin vain muutama sekunti lavalla, ja näki, että tässä on voittaja. Tällä numerolla siis napattiin ensimmäinen sija kategoriassa Rising Stars.

Vertigalta ei kukaan odottanutkaan mitään muuta kuin huippushowta. Sellainen saatiin, ja tunnustettiin arvonimellä Most unique performance.

Showcasessa Anna Lanamo ja Nico Vehmas tekivät mieleenpainuvan esityksen. Kiinnostavana yksityiskohtana mainittakoon, että Nico Vehmas ei harrasta tankotanssia, mitä tästä ei kyllä huomaa!

Tykkäsin kovasti myös Iia Rothmanin esityksestä. On tosi kiva nähdä että kilpailija viihtyy lavalla ja haluaa esiintyä!

Kaikki Pole Stars Showcasen esitykset taltioitiin, ja niitä pääsee katselemaan Polerankingin Youtube-kanavalta.

Vielä toki asukuvat! Ei sattunut kameraa mukaan siinä hässäkässä, joten valitettavasti minulla on vain nämä kännyräpsyt.

Mekko Henkkamaukan postimyynnin alennusosiosta, kengät Seppälän outletista.

Olisi pitänyt tajuta ottaa kuva meikistä silmät kiinni, vaan eipä käynyt mielessä.

***

We organized first ever Pole Stars Showcase. The shows were amazing, have a look of the videos! You can find all of the videos via Poleranking.

Kommentit (7)

MariaL
8/7 | 

Ihanan inspiroivaa ja hyväntuulista menoa!

tiiti
9/7 | 

MÄÄ EN EHTINYT KATTOMAAN :( Mutta onneksi on internet ja videot. Hianonnäköistä, ja ihan mahtista että tämmöisiä jaksetaan järjestää.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
10/7 | 

Tuut sitten ens vuonna....kilpailemaan, eiks niin!!! Joo tosi hyvä että nämä on videoilla, esmes toi Vilman on sellainen, mitä täytyy katsoa useampaan kertaan ihan opiskelumielessä.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
11/7 | 

Niin oli! Kuten sanoin, hermo alkoi jo mennä hommassa, mutta kyllä nuo esitykset todellakin olivat sen arvoisia!

Ilana
12/7 | 

Vau, mielettömiä esityksiä. Näissä näkyy hyvin se, että kyse on oikeasti tanssista eikä vain tempuista toinen toisensa perään. Oon pari kertaa nähnyt telkkarista täällä Hollannissa menossa olevaa julkkisten tankotanssikisaa, ja siinä huomasi heti, että vaikka olisi esim. voimistelutausta, ei välttämättä osaa tankotanssia. Niinpä yksi voimistelijaheppu ei päässytkään finaaliin, vaikka tekikin älyttömiä muuveja (mutta ei sitten mitään niiden välillä), ja se oli minusta tuomareilta ihan oikea veto.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
13/7 | 

Joo, kyllä toi on tosi vaativaa jos meinaa että kaikki elementit olisi kohdallaan. Että on niin temppuja, tanssia kuin ilmaisuakin. Mekin tuolla ihailtiin, että miten joillain on vaikka vaikea koreografia niin kuin temppujen osalta, ja silti hän pystyy koko ajan viestimään ilmeilläänkin. Ihan ihmeellistä, kun itsellä on sellainen jähmettynyt kauhun ilme koko ajan :D

Mutta mitä!!! Julkkisten tankotanssikisa! Siis tämmöinen kuin nämä Splashit, TTK:t ym.? Mieletön idea, tuokaa se Suomeen! Minä tulen kanssa! HALOO TV-yhtiöt olen täällä!! Ottakaa mut mukaan tekemään tuollaista ohjelmaa!!

Ilana
14/7 | 

Joo just semmonen :) Hollanti, tosi-tv:n luvattu maa... Olin kyllä vaikuttunut siitä, miten vaikeita juttuja osallistujat olivat oppineet muutamassa kuukaudessa (treenit olivat vissiin alkaneet 3-4 kuukautta ennen itse kisaa). Oisko ehkä puolet kisaajista olleet sellaisia, joilla oli urheilutausta ja loput sitten jotain näyttelijöitä jne. Vissiin aika pikkutähtösiä. Tunnistin ainoastaan koreografi Vincent Vianen ja tuomareista Louis van Amstelin, joka on ollut USA:n So You Think You Can Dancessa koreografina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012