Ken haluaa ahdistua kehonkoostumusmittausten tulosten äärellä, niin pikapikaa Selloon tänään maanantaina 16.30-18.30 taikka perjantaina kello 16-18. Mittaukset ovat ilmaisia ja ne tarjoaa Elixia. Mittauspiste löytyy Sellonaukiolta. Minäkin saatan löytyä, en tiedä vielä uskallanko. Noh, saattaahan siellä positiivisiakin ylläreitä tulla. Jos vaikka Nutella olisikin lihaskasvun salainen ase.

Varmemmin kivempaa puuhaa tarjoaa sitten Mäkelänrinteen uintikeskus 27.4. Aqua Cocktail's -tapahtuman muodossa. Ohjelmassa kaikkea superia aquaspinningistä vesijuoksuun ja perhosuinnin tekniikkaan. Myös "vapaata kelluntaa patjoilla" voipi harjoittaa. Koko ohjelma, ilmoittautumisohjeet (15.4. mennessä!) ja tarkempaa infoa löytyy täältä.

Viihdy vedessä - Sim, simma, sim, kuten luki muinoin Pirkkolan uimahallin seinässä. Sellaiset 25 vuotta olen miettinyt, että miksi.

P.S. Autopilotti pistää ajastetun postauksen vielä myöhemmin tänään, pysy linjoilla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012