Tässä nykyajassa on ehkä jännintä se, että koko ajan kuvataan ja kuvia jaetaan jatkuvalla syötöllä. En väsy pohtimaan sitä, miksi kuvaamme sitä, mitä kuvaamme ja miksi jaamme sitä, mitä jaamme.

Parhautta ovat myös näitä ilmiöitä pohtivat sometilit. Koska kuvakulttuuriahan on analysoitava nimenomaan kuvilla!

@celestebarber kuvaa itsensä samanlaisissa vaatteissa ja asennoissa, kuin mallit ja julkkiset. Pistää miettimään, että mitä hittoa.

@brosbeingbasic-tyypit poseeraavat kuvissaan samoin kuten naiset Instaan lataamissaan otoksissaan usein, jopa tyypillisesti. Toisin kuin monista muista sukupuolilla leikittelevistä tileistä, tästä ei tule sellainen olo, että naisten perusposeerauksille irvailtaisiin, niitä pikemminkin vain esitetään. Mikä saa miettimään tapojamme esittää sukupuolta ja myös miettimään, että mitä hittoa.

Muistathan myös, että blogini tilin löydät Instasta @fitnessfuhrer. Toisin kuin kuulemma pitäisi, tililläni ei ole strategiaa, joten en voi kovin tarkkaan luvata mitä siellä on. Seuraamalla selviää!

***

I like these users on Instagram. They post stuff thar makes you both laugh and think.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012