Monet tuntuvat olevan menossa Extreme Runiin. Lilyssä ainakin Saara on ilmoittautunut ja Pumpuin Lotta Katariinalla on jo kokemustakin. Että sitä tässä mietin, uskaltaako tällainen nynny ilmoittautua mukaan?

Tapahtuman sivuilla kerrotaan näin: 16 kilometrin Via Dolorosa joka tarjosi kovemmallekkin kestävyysurheilijalle haasteita. Radalla oli mm yli kymmenen metriä korkeat "Goljatin portaat", vettä syöksevät tykit, ylitettävät autonromut, vesiesteet ja läpi ryömittäviä putkia.

16 kilsaa, ihan sama. Ylämäkiä tai (mikä ihme lienee) Goljatin portaat, OK. Vettäsyökseviä tykkejä? Autonromuja? Ei pelota. Vesiesteet. Läpi ryömittäviä putkia. Juu ei!!!

Muiden kokemuksista päätellen vesiesteet tarkoittavat siis Vantaanjokea. Jonka pohjassa on mutaa hyi ällötys. Kylmät väreet menevät jo kun ajattelenkin, en siis veden kylmyyttä vaan sitä mutavelliä. Lenkkarit jäävät jumiin ja siellä se massahtelee. Luonnonvedet ovat muutenkin niin epäilyttäviä, ties mitä hukkuneiden ruumiiden raajoja siellä osuu itseen.

Kelatkaa nyt vähän mitä kaikkea siellä vedessä on! Kuva Extreme Runin sivuilta ja sen on ottanut ONEVISION.fi.

Näistä huolimatta saattaisin selvitä vesiesteestä, mutta ne putket! Miten pitkiä ne on? Miten kapeita ne on? Voinko juuttua sinne? Saanko henkeä? Tai paniikkikohtauksen? Lievästi (siis "lievästi") ahtaanpaikankammoisena ahdistaa hirveästi ajatus putkeen sulloutumisesta...

Itseään voittamaan sinne kaiketi mennään. Ja väittävät, että olisi hauskaakin. Joten kyllä se hiukan houkuttelee, mutta nuo putket... Miten on kokeneemmat? Kannattaako kaltaiseni hätääntyjän edes harkita osallistumista?

Kommentit (4)

NinaMaria
1/4 | 

? Mä Haluun!!! :) Taisin nähdä tuosta jonkun otteen viimevuonna jossain uutisten loppukevennyksenä ja silloin jo aattelin, et olispa hauskaa!

A. Sinivaara
3/4 | 

Voi MIKSI tuo on jo toukokuussa? Jos olisi loppukesästä, voisin ajoittaa sen Suomi-matkalleni... iso HÖH.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/4 | 

Tehdään loppukesälle Lilyläisten oma extreme run (jossa ei ole putkia!) :D

Btw, näin tästä jo painajaisen... Autonromut olivat tosin vaihtuneet lentokoneen hylyksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012