Koska twerkkaaminen on nykyisin jokaisen alle 60-vuotiaan naisen kansalaistaito, olen näin vapun kunniaksi kerännyt Youtubesta parhaimmat twerkkaus-tutorialit. Mikä ei ollut ihan helppoa, vaikka olen katsonut näitä niin, että silmissä vilisee. Kirjaimellisesti. Klikkaa ja kurkkaa, niin tiedät mitä tarkoitan!

Tämä kannattaa katsoa tuosta epämääräisestä still-kuvasta huolimatta.

Niinpä, mitä mieltä tästä ilmiöstä nyt olisi? Ainakaan vappuna en ole mitään mieltä, vaan hytkytän ihan rauhassa menemään. Kulttuurirelativismi, kehollisuus, feminismi blaa blaa, palataan asiaan toukokuun puolella.

Kun nyt tuli kulttuurista puhetta. Jokainen aikaansa seuraava kulturelli ihminen haluaa olla jyvällä twerkkauksesta. Tässä matalan kynnyksen video meille sivistyneille ihmisille.

Seuraavaksi vähän enempi sitä tutorial-puolta.

Ja jos olet oikeasti kiinnostunut oppimaan, niin vielä pari.

Ensimmäinen on teknisesti vähän huono, ja kuvaajaksi pakotettu ihminen turhan flunssainen, mutta ohjeet toimivia.

Tämän viimeisen kohdalla älä pelästy ikärajaa, ei se ole kovin törkeä. Tai mitä nyt kukakin törkeänä pitää. Tässä on kyllä parhaat muuvit vapputansseihisi. Varo revähdyksiä!

Iloista vappua ja letkeitä ruumiinosia itse kullekin!

***

Celebrate May Day by learning to twerk!

Kommentit (2)

SatuHa
3/2 | 

Mä tutustuin twerkkaamiseen ihan vahingossa kun etsin Youtubesta ohjeita siihen miten saisin lantion liikkumaan paremmin salsassa. Päädyin sitten katsomaan twerkkaus-videoita silmä pyöreänä.

Twerkkaamisesta olisi varmaan se hyöty että oppisi vihdoin kunnolla aktivoimaan nukkuvat pakaralihakset... :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla