Tuli sen verran ohjelmaa tuohon männäviikonloppuun, että en lainkaan ehtinyt GoExpo-messuille. Lauantaina kävin aulassa kääntymässä ja osuin paikalle juuri kun Oona Kivelä oli ehtinyt aloittaa esityksensä. Ajattelin siirtää homman suosiolla sunnuntaille, jolloin ohjelmassa oli Iron X -finaali. Mutta en sitten päässytkään paikalle. Sen sijaan päädyin tekemään jotakin, mitä en ollut tehnyt ainakaan kymmeneen vuoteen.

Eikö ole vaikuttavaa! (Oikeasti menin upeasti ympäri tuossa, temppu ei ole siis yhdellä jalalla seisominen.)

Jep, kävin luistelemassa! Ihme kyllä, kellarista löytyi vielä joskus -95 hankitut luistimet, jotka sekä sen aikaiseen että tämän hetken muotiin soveltuen olivat erittäinkin grunget. Kuten tyylitajuni, myös luistelutaitoni oli tallella. Osasin tehdä jopa (lähes) kaikki temput, jotka lapsena opin. Mikä ei kyllä ole kovin paljon.

Hirveän rankasta liikunnasta luistelointi ei käynyt, mutta se oli yllättävän hauskaa. Enemmällä tekemisen meiningillä olisi toki saanut treeninkin hoidettua, tässä rasittuivat lähinnä jalkapohjan lihakset. Siipalla oli vaikeuksia nilkkojensa kanssa, mutta minulla ei lainkaan, mikä johtunee siitä, että olen niin paljon varpaillani. Vielä kun tästä olisi jotain hyötyä korkokenkien kanssa... (Ja miten niin olen? Milloin olen muka viimeksi ollut millään tanssitunnilla, saati kummankaan tangon ääressä!)

Omaan tankokaihoiluun sekä niille, joilta jäi Iron X -skabailu näkemättä, tämä viideo. Vähänkö vedän tuossa joskus ainakin 52 sekkaa! Tai sitten en.

http://www.youtube.com/watch?v=8lOyvvGz-tk

***

I went skating and suprisingly I still did master it after ten years. It was quite nice actually, considering the fact it is a winter sport. When enjoying outdoors I missed Oona Kiveläs Iron X -challenge at GoExpo fair. Luckily there's a video.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012