Kun en tullut tehneeksi uuden vuoden lupauksia, niin en voi tehdä postausta siitä. Teenpä siis uuden vuoden paljastuksia, eli osallistun Hertan innoittamana 8 asiaa minusta -haasteeseen. Ajattelin, että teen treeniaiheisia paljasteluja, mutta yhtä lukuun ottamatta tulikin ihan muuta... Kyllä nyt on jännää!

1. Olen seksinaama. Pumpuin Lotta Katariina on kohdannut salilla tällaisen, siis ehkä juuri minut

. Seksinaama on siis seksinaama siksi, että hänellä on treenatessaan pehmopornosta tuttu huulet töröllään -ilme. Tunnustan, näin nimittäin itseni peilistä salilla. (En kylläkään näyttänyt yhtään viehkolta ja hotilta, ennemminkin pihallaolevalta.) Toisin kuin Pumpuin jutun kommenteissa pohdittiin, kyse ei suinkaan ole mistään sellaisesta. Ilme johtuu nimittäin siitä, että hengitän. En tiedä, miksi en osaa tehdä sitä naama peruslukemilla...pahoittelen.

2. Rakastan jäätelöä. Ja Nutellaa. Ja jäätelöä Nutellalla. Tai toisin päin. Jäätelö tarkoittaa gelatoa, mutta sen puuttuessa syön kyllä mitä tahansa muutakin jädeä. Minulla on myös teoria siitä, että kussakin maassa valmistettu jäätelö kertoo paljon kyseisen maan asukkaista. Miettikää nyt gelatoa ja sitten Valion jätskiä...

3. Tanssin kuten se nainen joka huojuu kaikkien suomalaisten karaokevideoiden taustalla. En kuitenkaan myönnä, että olisin se nainen. En tosin kielläkään.

Näyttääkö tutulta? Kuva Ylkkärin jutusta.

4. Unelma-ammattini on Lumenen värikosmetiikan nimien keksijä. Tai voin kyllä tulla jollekin toisellekin firmalle, OPI käy hyvin. Mutta ensisijaisesti haluan keksiä suomenkielisiä nimiä. Ottakaa yhteyttä Lumenen ihmiset! Tai vastaisitte edes puhelimeen, en minä nyt niin usein soita!

5. Olen luultavasti maailman ainoa ihminen, joka saa krapulan puolikkaasta pullollisesta ykkösolutta. Tosi on. Tämä ei kuitenkaan estä minua nauttimasta suurempia määriä ja vahvempaa alkoholia... Mutta siunaushan tämä on. Sama juttu kuin helposti lihomisessa: Haruki Murakami kirjoittaa kirjassaan Mistä puhun kun puhun juoksemisesta, se hyvä ominaisuus, sillä silloin on pakko harrastaa liikuntaa.

6. Haaveilen salaa tyyliblogin perustamisesta, koska tykkään bloggailusta niin paljon. Mutta koska tyyli-idolini on Courtney Love, mulla mukavuus menee aina kaiken edelle ja diggaan kasarista ihan hulluna (aidosti, en yhtään ironisesti), niin kyseessä olisi ehkä enemmänkin epätyyliblogi... En myöskään jaksa panostaa pukeutumiseeni kovin usein, enkä saa aikaan mitään koherentteja kokonaisuuksia. Toisaalta ajattelen, että ehkä tyyliblogi saisi minut miettimään pukeutumista enemmän ja sitä myötä minusta tulisi säkenöivän style. Todennäköistä, eikö?

Pikkumekot, villatakit, otsahiukset, punainen huulipuna ja remmikengät - kaapissani ja ylläni jo vuodesta -94. Kuva täältä.

7. Olen se ihminen leffateatterissa kanssasi, joka alkaa yhtäkkiä nauramaan jollekin, etkä tajua miksi, ja joka ei pysty lopettamaan. Eli voisi sanoa, että minulla on hiukan omituinen huumorintaju. Puolustuksekseni mainittakoon, että käyn nykyisin elokuvissa hyvin harvoin, joten ei ole todennäköistä että olisin terrorisoimassa siellä.

8. Olen heikkona Jean-Luc Picardiin ja Fox Mulderiin. Mutta niinhän kaikki on. Ja Elrondiin, mutta sitä ette kerro kellekään!

Mäkin tahdon uskoa! Suhun! Kuva täältä.

***

8 facts about me: I am a sexyface, I love Nutella & ice cream, my dancestyle is weird, I would love to name cosmetics, I get hangover from a really minimal amount of alcohol, I would like to start a style blog but I really got no style to match, I laugh at odd things, and I just love Jean-Luc Picard & Fox Mulder (and Elrond). Now you know.

Kommentit (2)

Hertta
3/2 | 

hei aivan mahtavia tunnustuksia, hirnuin melkein ääneen muutamassakin kohdassa :) Noiden Lumenen nimien lisäksi voisit hakea kirjoittamaan kauniiden ja rohkeiden jaksojen nimiä!

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/2 | 

Kiva että pidit :) Kaunarien nimienkeksijä on erinomainen vaihtoehto, etkä muuten ole ainoa, joka sitä on ehdottanut...se on selvästikin kohtaloni!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012