Maaretta Tukiainen vinkkasi Glorian kodissa (4/2013) hauskan jutun: Lähetä ystävillesi viesti ja kysy, mikä kappale saa heidät kaikissa olosuhteissa, kaikissa mielentiloissa tanssimaan. Kerää kappaleet yhteen soittolistaksi. Kokeile ääniraitana seuraavissa kekkereissä.

Ihan loistava idea! Tätähän ehtii kokeilla jo vappubileisiin, ja kysynkin nyt teiltä lukijani, mikä tai mitkä ovat sinun PAKKO TANSSIA!!! -biisisi? Ehkä tällainen satoja kilometrejä sitten kelkasta pudonnut täti-ihminen löytää vinkeistänne jotain uutta kuunneltavaa - ja tanssittavaa. Älä nolostele kertoa vaikka kipalevalintasi olisi outo, niin todella ovat nämä minunkin:

http://www.youtube.com/watch?v=2oLV5lMy9zc

http://www.youtube.com/watch?v=MANZfk8Et9Y

En-vaan-mitenkään-voi-olla-paikallani!

***

I red this amazing party soundtrack idea: ask your friends what piece of music they can't help but dance to. Then make a playlist out of those. These two weirdos are my pick. I-must-dance!!!

Kommentit (9)

Meg
17/9 | 

No jos Backstreet Boys (Backstreet back) alkaa soida, niin silloin on kyllä PAKKO tanssia! :P

Myös Arctic Monkeysin "Dancing shoes" toimii aina.

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
18/9 | 

Hmmm, mun täytyisi kyllä olla hiukan edesvastuuttomassa tilassa, jotta toi BB toimisi :P Ja kivasti soi se päässä nyt, kiitti vaan :D

Tuota Dancing Shoesia en ollut kuullutkaan (kuten sanoin, olen kelkasta pudonnut täti joka kuuntelee pääasiassa samaa musiikkia kuin jo 90-luvulla!), sehän oli oikein vetävä myös!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012