Nyt on taas yksi osa kesän juoksuohjelmasta selvinnyt. 12.7. suuntaan Heinolaan Pullukka Runiin. Kyseessä on koomikko Sami Hedbergin organisoima puolimaratontapahtuma, jossa on mahdollista juosta myös lyhyempi Pikkupullukka, 6,5 km. Juoksu järjestetään Vierumäen urheiluhallin ympäristössä.

Pakkohan tämän nimiseen tapahtumaan on päästä mukaan! Osallistuakseen ei tarvitse olla pullukka, mutta ties vaikka siitä olisi etua. Toivon mukaan reitin varressa on sitten tarpeeksi pullukat eväät, ei kai tällaisella nimellä läiskätyssä juoksussa voi vain urkkajuomaa tarjota? Sipsiä ja nakkia saisi olla.

Tapahtumaa mainostetaan Suomen hauskimmaksi juoksutapahtumaksi. Matkan varrella ei tietääkseni ole huumoripläjäystä tarjolla, vaan tapahtuman jälkeisessä iltajuhlassa.

Iltajuhlassa esiintyy komeita, auringon ruskettamia koomikoita bermuda-shortseissa: Sami Hedberg, Jape Grönroos, Joni Koivuniemi, Pete Kosonen, Tommi Mujunen, Rudi Rok ja Zaani. Toivon mukaan ovat parin viikon kuluttua kotimaisen auringon ruskettamia...

Säästä puheenollen, ainoa mikä huolettaa on se, että heinäkuun puolivälissä saa usein melko kuumissaan mennä. Jos kuitenkin ilmat suosivat (juoksua, ei muuten) voisin lähteä oikein katsomaan mikä on päivän kunto, kun aiemmat tapahtumat tältä kesältä ovat olleet pelkkää lenkkeilyä. Tai no, riippuu sään lisäksi myös tarjoiluista. Jos on nakkeja, niin ei nähdä enkkoja!

*

Hauskasti nimettyjä ja hauskoja juoksutapahtumia ei ole koskaan liikaa. Berliinissä mietimme, että pitäisi järjestää Hipsterlauf. Osallistujat kirmaisivat cooleina rumissa aurinkolaseissaan, kittanoissa kahdeksankymmentäluvun Addun sortseissaan, viikset tuulessa väräjäen. Reitin varrella huonoryhtiset nuoret aikuiset soittaisivat omituista musiikkia. Maalissa olisi tarjolla pienpanimon olutta ja seljankukkamehua. Osallistuisin heti. Tai enpä tiedä.

***

I'm about to attend on Pullukka Run (Chubby Run) half marathon. I must, with that name!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012