Ei, ei sellaisella radalla vaikka pitkät vapaat onkin. Vaan Gymin pääsiäisradalla, joka oli perheellistä ilahduttavasti tarkoitettu 0-99 vuotiaille.

Gymi on pääasiassa lapsille ja nuorille suunnattu kuntoklubi, mutta aikuisetkin pääsevät treenaamaan esimerkisi tankotanssijoiden suosimille Power Pole -tunneille. Pääsiäsradalla pääsivät sekä lapset että aikuiset hyppimään, kiipeilemään ja temppuilemaan omaan tahtiin. Joka meillä oli tällainen:

Aina kun jossain on puolapuut, on pakko tehdä turmariipunta, ala-asteen liikuntatuntien kauhu. En tiedä miksi se pelotti silloin niin kauheasti?

Tein siihen aavistuksen verran iguanaa, näköjään tosi vähäksi jäi.

Sitten piti kokeilla boksihyppyä, kun kerran oli sopivia tasoja tarjolla. Bonusta tietysti oli, että "boksit" olivat pehmeitä. Miten se voikin olla niin kuumottavaa pelkästään uskaltaa hypätä?

Tämä on itseasiassa otos siitä, kun lähti vähän alta tuo "boksi", mutta pääsin sinne kyllä ihan oikeastikin!

Tuossa oli korkeutta 70 cm (minulla on aina mittanauha mukana, kätevä emäntä kun olen), ja olin aika yllättynyt, että pääsin sinne. Eka yritys ikuna nimittäin hypätä minnekään ylös, aikuisena ainakaan. Seuraava korkeus oli 85, mitä en uskaltanut edes yrittää. Puoliso hyppäsi sinne ihan kevyesti. Ja niin hyppäsi muuallekin:

Vähän yllätyin tästä vedosta. Itse en uskaltanut kokeilla!

Volttien hyppimisen sijaan siirryin hiukan helpompiin hommiin. Tai niin luulin.

Tasapainolauta oli helkutin haastava. Mitenköhän se unelmani surffauksesta - tai edes SUPpailusta....

Haluaisin tuollaisen tasapainolaudan kotiinkin, niin hienosti se otti vatsalihaksiin! Voisikohan sellaisen rakentaa pilatesrullasta ja ööö...vanerinpalasta?

Pallerot tietysti koohottivat minkä ehtivät. Osaavat niin hienoja temppuja, olen jäänyt toiseksi jo aikaa sitten. Suunnilleen siinä vaiheessa kun lapset oppivat kävelemään...

Pallero tekee linnunpesän. Mutsi ei osaa edes kuvata.

Mitä lapset edellä, sitä äiti perässä. Aarrgh.

Voi hyvä ihme että on jäykkä eukko. Onkohan peli jo menetetty selän osalta, vai voiko sitä vielä tässä iässä saada taipumaan?

Kyllä oli hauskaa! Ja tuommoiset renkaat meni hankintalistalle samantien. Täytyy kaivaa, että mistä moiset saa.

***

We spent saturday playing around in Gymi.

Kommentit (2)

Fitness Führer
Liittynyt5.5.2015
4/2 | 

Löysin myös muutaman muun paikan netistä. Vähän tymäkän hintaisia vaan nuo puiset...mutta kyllähän niiden nyt täytyy olla puiset eikä mustat muoviset, jälkimmäiset eivät ole yhtään niin autenttisen näköiset!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Rentoa jutustelua ja ärhäköitä kannanottoja liikunnasta ja sen lieveilmiöistä. Blogia pyörittää kirjoittamisen ja liikunnan parissa työskentelevä Sofia Kilpikivi, joka juoksee pitkiä matkoja siksi, ettei joutuisi juoksemaan kovaa.

 Seuraa blogiani >

 

 

 

 

 

 

 

Fitness Führer somessa:

fitnessfuhrerblogi@gmail.com

Instagram @fitnessfuhrer

Facebook

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012